Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הבוקר נסעתי בכביש עירוני , מהירות נסיעה 35 קמ"ש +- (זה היה 60 מטר בערך אחרי כיכר. ככה שזה בתחילת ההאצה היה)

זה כביש עם נתיב אחד והפרדה באמצע..פתאום אישה קפצה בין 2 מכוניות חונות מצד ימין ורצה לכביש(בנתיב הנגדי יש תחנת אוטובוס..כנראה רצה לאוטובוס או משהו..)

בכל מקרה היא קפצה בין 2 מכוניות , לא ראיתי אותה מן הסתם. פגעתי בה היא עפה למכסה מנוע ועפה איזה מטר באוויר.

עוד ניסיתי לבלום אבל לא היה בכלל זמן ..ממש רבע שנייה.

הזמנתי אמבולנס משטרה והכל..פינו אותה לבית חולים(פגיעת ראש הם אמרו, כי היא עפה על המכסה מנוע).

הבוחן שירטט את האיזור ונתן לי זימון לבוחן בתחחנת משטרה ליום חמישי.

הודעתי לביטוח כבר. בגדול היו שם מלא עדים שראו שהיא רצה באמצע הכביש ואמרו שזה לא אשמתי..

אבל הייתי בהלם לא לקחתי פרטים מאחד מהם..

מה לדעתכם יגידו שם בשימוע הזה?

תודה!

---

עדכון:

ואני 6-7 שנים עם רשיון בלי עבירות תנועה בכלל אם זה משנה. כבר אחרי 24 ככה שנהג ותיק

פורסם

קודם כל אנחנו שמחים לשמוע שאישה בסדר וגם אתה.

טוב שעצרת והגשת עזרה,בזמן אחרון זה הפך לתופעה על פגיעה ומיד לאחר מכאן לברוח.

תנסה לאתר את אותם העדים,כנראה שהם גרים באיזור ולא אנשים מזדמנים.

כמובן תקח יעוץ כי יש כאן נפגעי גוף.

אני באופן אישי הייתי מבקר את הנפגעת בביתה או בבית החולים כי זה הדבר הכי אנושי לעשות (גם יוריד קצת מהחרדה והלחץ) .

כמובן החלמה מהירה לנפגעת ולך ,זה לא קל מקווה שדברים יסתיימו במהרה.

פורסם

מקווה בשבילך שהחוויה הזו לא תשפיע עליך לרעה.

מקווה בשבילך שהבוחן ניסה ללקט עדים לתאונה מה שאתה לא עשית בגלל היותך בהלם.

חזור לשם ונסה בכל זאת למצוא אנשים שראו , כמו דייר / בעל חנות שייתכן וראו את התאונה.

מקווה גם שיש לך בביטוח שלך סיוע משפטי , אם כן בקש להתייעץ עימם במיידי.

האם לא מסרת עדות לבוחן כבר במקום? האם נלקח רשיונך על ידי הבוחן?

בתחנה אתה תיחקר על ידי בוחן ,במידה ולא נחקרת כבר במקום האירוע ,ובסיום הוא יעביר את התיק וההמלצה הראשונית שלו לידי קצין לשימוע.

בשימוע הזה יצטרך קצין המשטרה להחליט אם לפסול את רשיונך. כיוון שמדובר בתאונה עם נפגע רשאי הקצין לפסול רשיונך עד 60 יום .

על פי הגירסה שמסרת אתה לא צפוי לפסילה אבל הכל תלוי בעדויות של אחרים שאולי מסרו גירסה שונה.

נמתין לדיווח שלך על המשך התהליך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה על התגובות,

אני אנסה לברר את שמה עם המשטרה ולבדוק באמת מה מצבה.

היו מלא עדים שם, זה היה ב8 בבוקר ..אבל עשיתי טעות הייתי בהלם לא לקחתי פרטים מאף אחד.

והשוטר שהגיע לשם בקושי דיבר עם מישהו..רק הלך שירטט שם את הכל. בא איזה נהג משאית אמר לשוטר שהיא קפצה בריצה בין 2 המכוניות וזהו.

הוא אמר לי שאני יכול לסוע כרגיל.

והביטוח שלח לי איזה טופס למלא אני אבדוק לגבי ייעוץ משפטי..

- אני אנסה מחר לחזור לשם ב8 ככה ..זה היה ממול תחנת אוטובוס ככה שסביר להניח שיהיו שם אותם אנשים..

פורסם
תודה על התגובות,

אני אנסה לברר את שמה עם המשטרה ולבדוק באמת מה מצבה.

היו מלא עדים שם, זה היה ב8 בבוקר ..אבל עשיתי טעות הייתי בהלם לא לקחתי פרטים מאף אחד.

והשוטר שהגיע לשם בקושי דיבר עם מישהו..רק הלך שירטט שם את הכל. בא איזה נהג משאית אמר לשוטר שהיא קפצה בריצה בין 2 המכוניות וזהו.

הוא אמר לי שאני יכול לסוע כרגיל.

והביטוח שלח לי איזה טופס למלא אני אבדוק לגבי ייעוץ משפטי..

- אני אנסה מחר לחזור לשם ב8 ככה ..זה היה ממול תחנת אוטובוס ככה שסביר להניח שיהיו שם אותם אנשים..

אתה לא בודק את מצבה. אתה לא מתקשר למשטרה לשאול את שמה. אתה לא יוצר איתה שום קשר ולא משנה כמה זה לא אנושי/כן אנושי. אחרי שתחזור לשיגרה, חף מכל אשמה, תעשה מה שאתה רוצה.

ארז רונן

פורסם

מקווה בשבילך שהשוטר / בוחן לקח את פרטי הנהג משאית. אני מעריך שכן.

אחרת הוא היה לוקח עדות ממך / לוקח לך את הרשיון נהיגה עד לשימוע.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
קודם כל אנחנו שמחים לשמוע שאישה בסדר וגם אתה.

איפה שמעת שהאישה בסדר?

לקחו אותה לבית החולים עם פגיעת ראש.

ארז רונן

פורסם

בראש היא קיבלה מכה מהמכסה מנוע בעוצמה די חלשה. הפגיעה הייתה יותר ברגליים.(היא גם דיברה אחר כך ביקשה שנחייג לבעלה וזה)

ד"א איך זה הולך עכשיו המשטרה אמורה לגבות ממנה גם עדות לפני השימוע שלי לא?

פורסם

אם מצבה הבריאתי יאפשר זאת היא גם תמסור עדות.

מכיוון שהתאונה לא הייתה על מעבר חציה ( כך אני מקווה ) הרי שהיא תצטרך להסביר איך היא הגיעה לפתע לכביש.

עדותה אמורה לסייע לך , אני רוצה לקוות.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

זה לא היה במעבר חצייה. זה 60-70 מטר לפחות מהכיכר(בכיכר יש מעבר חצייה).

אני אצלם מחר את המקום ..כדאי לי להגיע עם תמונות לשימוע או שהוא מסתמך פשוט על מה שהשוטר שרטט היום?

פורסם

השוטר שביקר במקום הוא בוחן תנועה,

הוא הגיע למקום מכיוון שהיתה נפגעת שפונתה, ולכן הוא ביצע מדידות במקום,

ולדעתי אף צילם את הצומת /המקום שבו התרחשה התאונה.

קח עימך כל חומר שיש לך בכל מקרה, היה ויהיה בהם צורך תציג אותם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני יכול לספר על מקרה שקרה לחבר שלי, כשהייתי ברכב.

משום מקום, הגיע ילד רכוב על אופניים לתוך הכביש. (בדיעבד, מתברר שהוא הגיע מהבית שלו, בין שתי גדרות גבוהות)

כמה שחבר שלי ניסה לבלום ולברוח מהילד, הוא לא הצליח והילד קיבל מכה מהקצה הימני של הרכב. לילד לא קרה כלום, מלבד הפחד שהיה לו בעיניים. הוא פונה לבית החולים ע"י אמבולנס שאני הזמנתי. (היינו עדים למחזה מחריד. האבא אפילו לא רצה להתפנות עם הילד, כי אין לו איך לחזור הביתה...)

הגיעו שני "שוטרים". (מתנדבים, שכל קשר בינם לתנועה מקרי בהחלט.), החליטו שחבר שלי נסע מהר. (לפי סימני הכביש, הבלימה הייתה יחסית קצרה.) וישר התחילו עם:"למה נסעת מהר? איך לא ראית אותו?". הם דיברו עם בוחן בקשר שאמר להם לשחרר את חבר שלי לביתו.

לאחר כמה ימים החבר הגיע למשטרה, לראות בוחן, שאמר לו שהוא חופשי ללכת. מאז ועד עכשיו, הוא לא שמע כלום מהמשטרה ולא מהמשפחה של הילד.

אם המקרה שתיארת אכן קרה כך במציאות, אני מאמין שהבוחן יפעיל שיקול דעת וישחרר אותך לדרכך.

פורסם

כן זה אכן המקרה..

נראה לי שהבוחן הבין שנסעתי מתחת למותר..הרכב עצר עצירה מוחלטת ממש מטר שניים מאיפה שהיא קפצה לכביש.

וגם יצאתי לפני כן מהכיכר ככה שלא הייתה אופציה להאיץ..(אוטו די ישן בכל זאת).

ההבדל שבמקרה הזה היא נפגעה וסביר להניח תתבע את הביטוח לא?

פורסם

היא תתבע את הביטוח חובה שלך וזה לא ממש צריך להטריד אותך. בגלל זה אתה משלם כסף. והיא תקבל כסף גם אם היא אשמה בתאונה ( לא בוחנים בכלל מי אשם בתאונה בתיק על נזקי גוף מתאונת דרכים ).

ואין בין התביעה הזו לבין האפשרות שמישהו יחליט להעמיד אותך לדין פלילי, אבל כפי שאמרתי על פי מה שאתה מתאר זה לא יהיה המקרה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לגבי תביעת הביטוח - לאשתי היה סיפור - היא עמדה והתכוננה להכנס לחניה, אשה חצתה מאחורי הרכב, הכתה על מכסה תא המטען וטענה לפגיעה (מרכב עומד!). האשה קיבלה את מספר הפוליסה. דיווחנו לסוכן הביטוח ומאז לא שמענו יותר על הפרשה. אני מניח שהיא נסגרה בפשרה כלשהי, אל כיון שמדובר בביטח החובה זה לא עלה בשום השתתפות עצמית או דבר אחר. וכמובן שדייונו למשרה תוך הדגשה שמדובר בטענה (לא מבוססת) של הולכת הרגל. התיק נסגר מיד מחוסר עניין לציבור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...