Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לשפר את הסאונד שיוצא מהמחשב ואני מחפש נגן שיש בו פונקציה לתיקוני זמן,

כמובן שתהיה לו תמיכה בקבצי FALC וכדומה.

מישהו מכיר משהו בסגנון?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

תריץ חיפוש בשרשירים של CARPC

יש לך אפשרות לעבוד עם כרטיסי קול תומכי ניתוב פנימי כמו קיראטיב או אודיוטראק ולהשתמש בדרייברים של פרוייקט KX

יש לך אפשרות להשתמש בכרטיסי קול תומכי ASIO ולהשתמש בתכניות כמו אודיו-מולץ' וASIO4ALL

ויש לך כאן מומחים יותר גדולים ממני לזה כמו יבגני מנהריה או אופיר (דיג'יי גוץ) או חגי (נימיקיפוד) או יבגני (אוזירו).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ואם אני משתמש בכרטיס קול סטנדרטי שמחוברים אליו רמקולים ביציאת AUX זה לא יעבוד?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

יכול להיות שאתה תמצא משהו שהוא מבוסס תוכנה - עד כמה איכותי זה יהיה אני באמת לא יודע.

תבדוק אם לWINAMP או FOOBAR יש פלאגינים כאלו במקרה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בכרטיסים מובנים של realtek אפשר לבצע room correction בלוח הבקרה של הכרטיס.

שים לב שהדבר אפשרי רק בתצורת סראונד (5.1 או 7.1).

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

אין בעיה לבצע עיבוד קול בכטיס קול בסיסי, בתוכנה בלבד, ואני לא חושב שזה יפגע לך באיכות.

אתה צריך :

א. VST Host - תוכנה ל"אירוח" פלגינים VST, אני ממליץ על Audio Mulch אבל יש גם מלא אחרות.

ב. VST של Time Correction , אתה יכול להשתמש בכל delay בסיסי או להשתמש במשהו יותר רציני (תעשה חיפוש על VSTs דיברו על זה הרבה).

ג.תוכנה לדימוי internal routing ,כלומר תוכנה שתנתב את כל הסאונד ממערכת ההפעלה לתוך הVST Host, הכי נפוץ זה להשתמש בתוכנת Virtual Audio Cable בשביל זה (VAC).

עריכה:

לאחר שתתקין את הכל, ה winamp / foobar ינגן רגיל למערכת ההפעלה שמכוונת לנגן ל VAC.

בVST Host תכוון את הVAC כ Input ואת הכרטיס קול כOutput, כשבניהם עובד הTime Correction Vst.

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם

אני חושב שיש בSANSA CLIP PLUS אם אתה מתקין לו ROCKBOX.. לא בטוח לגבי זה.

עריכה: יש לך בווינאמפ תוספת שנקראת STEREO TOOL 6.0 תבדוק אותה :)

פורסם

ממה שאני מצליח להבין מהתר'ד הוא מחפש נגן עם תיקוני זמנים למחשב הביתי אחרי שהתנסה עם HU בעל תיקוני זמנים ברכב.

במידה וכן אז שני הסנט שלי הם שברמת העקרון אתה אמור לשאוף להמנע מעיבודים דיגטליים בכלל. ברכב משתמשים בזה בכל זאת בגלל כל מיני בעיות שכולם מכירים, ולכן זו אחת הדרכים לפתור אותה.

במידה ויש לך תצורה של סטריאו ברמקולים שמחוברים למחשב הביתי בכדי לשפר את התוצאה עדיף שתשחק עם מיקום הרמקולים.

כמובן שאם אתה משתמש במערכת סאונד 5.1 למשל אזי קיימת אפשרות להגדיר מרחקים ברסיבר\מחשב.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

TC לבית בדרך כלל עושים בין זוג הרמקולים הקדמיים לזוג הרמקולים האחוריים.

אם הסלון מאוד גדול ואתה יושב בצמוד לקיר האחורי - הרמקולים האחוריים עלולים לבוא מהר מידי ואתה תרצה לאחר אותם.

אם הסלון קטן אבל מאיזושהיא סיבה הקבלים מאוד ארוכים - הרמקולים האחוריים עלולים לאחר טיפה ואתה תרצה לעכב את הרמקולים הקדמיים.

אבל לעשות בבית TC בין ימין לשמאל? - תיקח את התחת שלך מטר ימינה או שמאלה ונגמרה הבעיה :-D

Pioneer TS-X150

פורסם
תיקח את התחת שלך מטר ימינה או שמאלה ונגמרה הבעיה
:lol: :lol:

• תוכן חדש...