Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מורגן 8+ או משהו דומה - בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראיתי המון מכוניות אספנות מדהימות בחיי - בחו"ל - אבל אין כמו לראות מכונית מדהימה באמת נוסעת בכבישי הארץ.

היום בשעות הצהרים ראיתי מה שנראה כמו מורגן פלוס 8 נוסעת ברחובות רעננה. ראיתי אותה רק מאחור ודי מרחוק, אבל שני דברים תפסו לי את העין - גלגל הספייר מאחור, והקשתות הארוכות של בתי הגלגלים הקדמיים. היא כמעט בוודאות לא הייתה 4/4, אלא נראתה רחבה ונמוכה יותר, בערך כמו התמונה הזו:

morgan+8-11.JPG

לא הספקתי לקלוט באיזה צבע היא. בנוסף היא נסעה עם הגג סגור.

עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי איזכור לה. אז מי מכיר ויודע?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש מצב שראיתה את האחת הרפליקות של האקסקלביר שמסתובבות בארץ ודי מזכירות במראה הקלאסי את העיצוב של מורגן

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
יש מצב שראיתה את האחת הרפליקות של האקסקלביר שמסתובבות בארץ ודי מזכירות במראה הקלאסי את העיצוב של מורגן

האמת שזה בדיוק מה שגם אני חשבתי, ומייד עלתה לי בראש השחורה שמוצגת בסוכנות היבוא האישי בתחילת רחוב ריב״ל בת״א, אבל הנחתי שרוני שטרן בקיא מספיק כדי לא לבלבל מורגן עם אקסקליבר!

פורסם
האמת שזה בדיוק מה שגם אני חשבתי, ומייד עלתה לי בראש השחורה שמוצגת בסוכנות היבוא האישי בתחילת רחוב ריב״ל בת״א, אבל הנחתי שרוני שטרן בקיא מספיק כדי לא לבלבל מורגן עם אקסקליבר!

א. רוני שטרן הגון מספיק בשביל להודות שהוא לא ממש יודע מה זה אקסקליבר...

ב. ראיתי את המכונית די מרחוק ולכן לא הייתי בטוח בזיהוי. היא פשוט נראתה מאוד כמו מורגן.

ג. בנוסף, אני מודה שברכבי אספנות או אפילו סתם ענתיקות אני לא ממש מבין. אני יותר בקטע של מכוניות חדשות. 'צטערת...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

יש לפחות שני מורגנים בארץ שאני מכיר, אחד משנות ה-70 והשני משנות ה-80. שניהם באים מדי פעם למפגשים של המועדון.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

סקורניצקי, האקסקאליבר זו רפליקה אמריקאית, על בסיס קאמרו שנות ה-70 של מרצדס SSK משנות ה-30.

מכונית די גדולה.

המורגן לעומתה קטנה, וסביר שראית מורגן 86 (אחת מהשתיים שציין גנאדי) שאכן מסתובבת תדיר באזור. אם אני זוכר נכון היא כחולה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אומנם התמונה באיכות לא משהו (צולמה תוך כדי תנועה גם של המורגן וגם אני הייתי באוטו נוסע),

אבל אני מעריך שזו הכלה עליה דיברת.

נתפסה בעדשה שלי במסגרת המסע מסביב לכל מפגשי מועדון החמש ביום אחד שבוצע במאי 2010 יחד עם מספר חברים משוגעים לדבר :) - כשבדיוק נכנסה בשערי המפגש בנוקיה.

IMG_9992.jpg

בברכה!

יונתן.

פורסם

תשובה יותר מפורטת, של מי אם לא - קובי. (מילוא) בעניין האקסקאליבר.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1416300&postcount=4

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

שלום. יש בארץ מורגן כחולה די דומה לתמונה של רוני אך ארבעה מושבים, מאזור השפילה, נדמה לי שיש עוד אחת או שתיים.

יתכן גם שראית אמ.גי טי.די ישנה.

אקסקליבר היא רכב קיט אמריקאי. בארץ, אני מכיר אחת לבנה. אמנם יש דמיון כלשהו בקוים מרחוק, אך לא במימדים ולא בעידון.הם פונים לטעמים שונים. האחת היא סרט מתח בריטי, השנייה-סרטפעולה אמריקאי עתיר אפקטים וחסר עלילה.

אקסקליבר היא גם החרב האגדית שנשלפה מן הסלע על ידי נער צעיר שהפך למלך ארתור.[לאחר שעמד באתגר שליפתה]

ארתור זכה לסיוע קל של הקוסם מרלין. מאוחר יותר סייע מרלין לספיטפייר לנצח מסרשמיט, וזאת על ידי מנוע רולס רויס מרלין.

ניתן לקשר גם למוסטאנג, אבל די.

שבת נעימה ושקטה במיוחד לדרומיים שבנו, שמתקשים לאור הנסיבות לארגן מפגשים.

פורסם

למורגן 86' הכחולה יש מנוע של פורד אסקורט 1.6 שנלקח מהאסקורט XR3 עם 96 כ"ס.

בניגוד למה שחושבים רבים וטובים, למורגן אין שלדת עץ לא חלקים מהרצפה עשויים מעץ.

לדגמי ה V8 היו ביצועים מעולים, בין היתר בשל המשקל העצמי הקל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

למיטב הזכרוני במורגן השניה (גם כן כחולה!) משנות ה-70'- יש מנוע פינטו, כמו של קורטינה ועוד שלל דגמי הפורד מאותם השנים.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

רוני, המכונית שאני חשבתי שראית (מה שדיברנו עליו ביום שישי) היא מה ש- JMG פרסם תמונה שלה,

אבל יותר מאוחר במועדון החמש ראיתי מכונית שתואמת יותר את התיאור שלך - נראית כמו מורגן אבל ה-ר-ב-ה יותר גדולה.

ניסיתי לברר מסביב מה זו המכונית הזו, ומישהו אמר לי שזו רפליקה כלשהי שדומה לה, של מרצדס (?) או משהו כזה... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

וזאת האקסקליבר המדוברת:

IMG_6804.jpg

IMG_6767.jpg

IMG_6771.jpg

IMG_6022.jpg

IMG_6803.jpg

מושתל בה מנוע קורבט 5.7 ליטר.

העלית בי זכרונות יפים עכשיו מהטיול לאילת שהיה לפני כמה שנים!

בברכה!

יונתן.

פורסם

זו לא האקסקליבר הלבנה, בוודאות.

רוב הסיכויים שמדובר במכונית שבתמונה שרזמליהו העלה:

תשובה יותר מפורטת, של מי אם לא - קובי. (מילוא) בעניין האקסקאליבר.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1416300&postcount=4

היא בפירוש גדולה יותר מהמורגן החדשות, שאותן אני יודע לזהות לא רע. מהמרחק שראיתי אותה מאחור אתם יכולים להבין למה חשבתי שזו מורגן...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...