Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בהתלבטות קשה בין היונדאי I35 או הפורוד פוקוס 2012 סדאן או הפורד פוקוס 2012 האצ'בק בליסינג.

בהתחלה נטיתי לכיוון היונדאי אבל אחרי שקראתי כתבות מהארץ ומחו"ל החלטתי ללכת על הפורד.

השאלה היא מה דעתכם? והאם הפורוד פוקוס האצב'ק כדאית?

חשוב - יופי, ביצועים ואיכות.

ואין לי ילדים עם זה עוזר לייעוץ :)

לעזרתכם אודה!

פורסם

שלום,

שני הרכבים מוצלחים. תנסה לבצע נסיעת מבחן על שניהם - זה עשוי לעזור בהחלטה.

אם אין ילדים, פוקוס האצ'בק נשמעת לי רעיון יותר טוב - אתה הרי לא צריך רכב ארוך ועם בגאז' כמה שיותר גדול.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום zxcv112,

בהחלט מדובר בשני כלי רכב מצויינים ומבוקשים ביותר בקטגוריית המשפחתיות. אני בטוחה שתהיה מרוצה מהבחירה בכל אחד מהם. אבל אם אתה בכל זאת מחפש כמה חיזוקים שיעזרו לך להחליט, כדאי שתדע שהפוקוס מעט נוחה יותר לנסיעה מה-i35.

ה-i35 לעומתה קצת יותר מהירה ומאיצה מהר יותר.

אם אין לך ילדים תוכל לשקול גם אופציות נוספות, כמו יונדאי ולוסטר פיאט פונטו-איוו, להן יש מראה צעיר וספורטיבי יותר.

מקווה שעזרתי,

אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

הייתי בדיוק באותה דילמה.

לאחר נסיעות מבחן

בחרתי בפוקוס.

הבדל שמים וארץ

ואני לא מסכים עם מיטל שה I35 מאיצה יותר טוב , אני חושב שהפוקוס מורידה את הכוח לכביש יותר טוב והתיבת הילוכים יותר מוצלחת.

כמו כן הרכב יושב על הכביש בצורה מדהימה יחסית למשפחתומטית , הI35 לעומתה מרגישה מגושמת וכבדה.

תא הנוסעים יותר עשיר לפחות מבחנתי, והפלסטיקה מאד אייכותית , כמו כן גלגל ההגה גם עטוף בבד כלשהו דמוי עור , ממש הרבה יותר נעים לאחוז בו וההגוי מרגיש הרבה יותר מתקשר מאשר ה יונדאי, בקטע הזה ממש אין מה להשוות.

חוץ מיזה שהוא עמוס בגאג`טים מפה עד שנה הבאה בגריסה הבסיסית שלו והמערכת המובנת מעולה יחסית לרכבים בסגמנט הזה.

בכל מיקרה,אצלנו בחברה אנחנו תחת הלינסיג של אלדן, זמן האספקה היה סביר והם היו באמת היו סבלניים עם כל הדרישות של נסיעות המבחן שביקשתי, כי בדקתי עוד כמה רכבים.

עצה שלי, בקש נסיעת מבחן על שתיהן, ותשווה.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...