Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mass effect 3

sronis
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין למה אנשים מתלוננים לגבי הסוף של המשחק.

המבקרים את הסוף כנראה ציפו לסיום נוסח מלחמת הכוכבים בו הטובים מנצחים הרעים מפסידים והחיות המלאות בצמר גפן רוקדות ומכות בתופים.

זה לא סיום הולם לסדרה שלכל אורכה הציגה את הבעיתיות שבהגדרות טוב ורע ואת הטרגדיה שטמונה ב"לעשות את הדבר הנכון".

המשחק יחסית ארוך, יצא לי בערך 30 שעות לסיים אותו על HARDCORE כולל כל המשימות הצדדיות וחקר כל הגלקסיות.

עלילה מעולה, פיתוח דמויות מאוד טוב (במיוחד הרגשות שאתה מפתח כלפי הדומיות לאורך המשחק), משימות אפיות ופשוט מדהימות, דמויות חדשות שהוכנסו למשחק שלא פחות טובות מהישנות,

אלמנטי RPG משופרים, soundtrack מהפנט, דיאלוגים/סיפורים מעניינים ו-AI מעולה - כל אלה הופכים את הסדרה ללא פחות מmasterpiece.

בכל מקרה לדעתי מדובר במשחק הRPG בין הטובים ביותר שיצאו אי פעם, ללא ספק המשחק הכי טוב בסדרה. ובכלל, לדעתי טרילוגיית המשחקים הטובה ביותר שיצאה אי פעם למחשב, ביחד עם Assassin's creed.

פשוט מדובר ביצירת מופת של BIOWARE, הישג הפקה חסר תקדים - רמת הפקה שלא נופלת מזאתי של UBISOFT עם AC.

הסדרה שהגדירה מחדש איך RPG צריך להיעשות.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

^או במילים אחרות: אתה פאן בו,י שלא מסוגל להודות בכישלון של החברה שאת כו אוהב.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

הבעיה העיקרית שלי עם הסוף (חוץ מדברים שאמרו- היה יותר נחמד אם היתה איזשהי קשת של סופים אפשריים כאשר קיצון אחד שונה מאוד מהשני) היא שהסוף די מדכא (ספוילר!)-

הרי בסוף רואים את האבא והבן עומדים על הכוכב (נראה שמדובר בכוכב שעליו התרסקה הנורמנדי- איך הם הצליחו להקים אוכלוסיה ברת קיימא מה-20 איש שהיו על הספינה לא ממש ברור, אבל נגיד) כאשר ברור שלא ניתן לטוס בחלל והאבא אומר לבן ש"אולי יום אחד" אפשר יהיה לחזור לחלל. לדעתי, אם כבר הלכו על סוף שבו ה mass relays מושמדים, היו צריכים לתת איזשהי תקווה, לדוגמא שרואים שמתחילים לבנות mass relays חדשים או משהו בסגנון. מה שעשו זה בעצם הסוף הכי גרוע האפשרי שבו ה reapers בכל זאת מובסים. נכון שסוף הוליוודי טוב הוא לא הכרח, אבל רבאק, לפחות היו נותנים סוף טוב בתור סוף אחד אפשרי.

חוץ מהסוף, אגב, את המשחק עצמו ממש אהבתי- יש שם כמה קטעים חזקים מאוד ביחס למשחקים הקודמים.

זה לא סיום הולם לסדרה שלכל אורכה הציגה את הבעיתיות שבהגדרות טוב ורע ואת הטרגדיה שטמונה ב"לעשות את הדבר הנכון".

במיוחד במשחק השלישי, אולי גם קצת בראשון. בשני לא זכור לי כל כך שהיו דברים כאלה.

בשלישי זה אחד הדברים שאהבתי- הבחירה בין טובת האנושות והגלקסיה לבין התנהגות אנושית ומוסרית.

עכשיו שתי שאלות:

-אם מישהו הציל את המועצה במס אפקט הראשון- האם הדסטני אסנשן (הספינה הענקית של האסארי) מופיעה איכשהו במשחק השלישי?

-האם סרברוס מוזכר בכלל במשחק הראשון? הרי בתחילת המשחק השני הם אומרים ששפרד פעל נגדם, אבל ממש לא זכור לי דבר כזה מהמשחק הראשון.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...