Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סטיישן או לא, האצבק טורר סדאן ומה שלא תקראו לדגמים החדשים, הם יפים. נקודה. ועל אחת כמה וכמה בדגמי הST. תביאו לי אפילו סטיישן עכשיו בכיף.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומאכר, נראה לי אם מביאים לך כזאת סטיישן

אתה תחזור מהר מאוד לfi

ואולי אפילו שניים כאלה :)

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
בפוקוס החדשה הם פשוטו שיחקו אותה בגדול בעיצוב החלק האחורי של ההצ'בק במיוחד וגם הסטיישן (וב-4 דלתות - מה עבר להם בראש?).

פוקוס ST סטיישן, לא קצת מוזר ?

למה לרובר לא הייתה גירסאת שרירים לסטיישן שלה?

אני חושב שזה יפה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אההה

הפתעה: דלק מוטורס מעוניינת בייבוא ספורטיביות

יבואנית מותג פורד לישראל נמצאת במגעים עם היצרנית, בנוגע לייבוא עתידי של גרסאות פיאסטה ופוקוס מהירות במיוחד. המועמדות לפניכם

רועי צוקרמן

פורסם: 06.03.12, 16:59

פורד משיקה בתערוכת ז'נבה גרסה ספורטיבית חדשה לפיאסטה. ויש לנו חדשות טובות עוד יותר עבורכם: דלק מוטורס, יבואנית המותג לישראל, שוקלת לייבא את ה-ST גם לישראל. זאת בניגוד להימנעות משיווק גרסאות דומות במשך שנים. בשיחה עם ynet אמרו ביבואנית כי "עדיין אין תוכניות סגורות בנושא", אך אישרו כי הנושא נמצא בבחינה מול היצרנית.

ויש חדשות טובות עוד יותר. גם יבוא הפוקוס ST המהירה, אשר הוצגה בתערוכת פרנקפורט, נמצא בבבחינה. אם תנחת אצלנו הפוקוס הספורטיבית, תהיה זו פעם ראשונה בה גרסה ספורטיבית של פורד מגיעה לישראל, מאז עבר זיכיון המותג לידי דלק מוטורס בסוף שנות ה-90.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4199234,00.html

סתם הפרחת בלון פרסומי של דלק או משהו רציני ?, נראה עם הזמן.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...