Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Pioneer 2400BT תומך עברית!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני לא יודע אם זה חדש רק ל-2012, אבל כדאי שתדעו:

קניתי את הפיוניר AVH-2400BT והוא תומך עברית!

- שמות שירים/אמנים מהאייפון מוצגים בעברית

- שמות שירים/אמנים בנגינה דרך BT מוצגים בעברית

- שמות אנשי קשר מהטלפון (BT) מוצגים בעברית

- תוכן מ-USB מוצג נכון בעברית

הטקסטים מוצמדים לימין, ומוצגים באופן מושלם.

הבעיה היחידה היא שצריך לשנות את שפת הממשק לעברית, אחרת העברית מוצגת באותיות הפוכות (הנישמ במקום משינה).

אבל זה לא נורא, כי הם לא תרגמו את כל הממשק, כך שרק מעט מהכפתורים הופכים לעברית. הרוב נשאר באנגלית.

אני לא יודע כמה זה נפוץ בראשים אחרים, אבל זה ממש הפתיע אותי לטובה!

פורסם

קניתי כאן:

http://www.dynamicsounds.co.uk/pioneer-avh2400bt-car-din-dvd-cd-mp3-stereo-bluetooth-usb-ipod-iphone-player-p-34368.html

ביחד עם מודול שליטה מההגה ומתאם פלסטיק להתקנה באוטו.

המשלוח היה יקר, 100 פאונד, אבל נשלח עם UPS מבוטח. יצא מ-UK ביום חמישי בבוקר. הגיע אלי אתמול (ראשון) בבוקר.

יותר מהר ממשלוח בארץ...

אם היחידה הזו היתה נמכרת בארץ אולי הייתי שוקל לקנות אותה כאן, למרות שנראה לי שבכל מקרה זה יצא יותר זול ליבא לבד מחו"ל כי להבנתי המחירים של פיוניר בארץ מנופחים מאוד.

פורסם

אין מכס אבל משלמים מע"מ על המוצר והמשלוח.

לצערי החנות ממנה רכשתי לא הסכימה להוריד את המע"מ הבריטי, שהוא 20%.

אפשר להתאמץ קצת ולחפש חנות אחרת - אולי בגרמניה - שבה יסכימו לשלוח לארץ וגם להוריד את המע"מ המקומי.

פורסם

כאמור, קניתי גם מתאם לרכב (עלה 30 פאונד) ועוד מודול חיבור לשליטה מההגה (40 פאונד).

סה"כ כולל הכל, עם משלוח ומע"מ ישראלי, יצא קצת פחות מ-3000 ש"ח.

פורסם

הנה תמונת מסך.

שימו לב שמדובר ב-BT AUDIO. ממש נחמד, הוא מעביר את כל הנתונים.

אגב, היום שמתי לב שהסאונד מה-BT רע בהשוואה לחיבור האייפון עם כבל.

photo.JPG

פורסם

4300DVD? דגם של 2011?

אני כמעט בטוח שכן.

ממליץ לך לשאול חנויות אונליין (אני ביררתי עם כמה).

אבל חשוב מאוד שתקנה את המודול של connect 2 ולא מודולים אמריקאים (במידה והרדיו שלך ישראלי / אירופאי).

ה-connect 2 מגיעים מאירופה ומתאימים לרכבים אירופאיים ורדיו אירופאיים.

• תוכן חדש...