Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי מספר נקודות שמציקות לי והייתי רוצה לקבל תשובות לפני שאני פונה לשירות של סקודה.

מדובר בדגם המבצע 1.4 .

1. בדופן השמאלית של השמשה הקדמית ישנו מעין קליפס מפלסטיק שיוצא מהקורה של הרכב.

למה הוא משמש והם בכלל צריך להיות שם? (תמונה מצורפת)

2. בנסיעה בגשם בעיקר בצד הנהג המון מים עוברים מהשמשה הקדמית באדיבות הווישרים לשמשת צד הנהג דבר שהופך

את הראות במראת צד הנהג ללא שמישה. יש מה לעשות עם זה ? לא ניתקלתי בזאת ברכבים אחרים. (תמונה מצורפת)

3. בשמשה הקדמית ממש במרכזה יוצא מאין קו אנכי מהחלק העליון עד מרכז גובה השמשה. זה נראה כמו קו צרוב בשמשה ולא כמו מדבקה. שוב שמח לדעת כם אם אצלכם זה קיים.

4. שאלת השאלות.... יש למישהו עידכון בנוגע לשקע המצת בבבגז' כפי שמצויין במפרט הרכב.

אם משהוא קיבל הסבר או טיפול מספק מבחינתו אשמח לשמוע.

מעבר לקטנות אלו יש לי אך ורק תשבוחות לתמורה שרכב זה מציע :-P

klips-1200.jpg

rain-1200.jpg

פורסם
שלום רב,

יש לי מספר נקודות שמציקות לי והייתי רוצה לקבל תשובות לפני שאני פונה לשירות של סקודה.

מדובר בדגם המבצע 1.4 .

1. בדופן השמאלית של השמשה הקדמית ישנו מעין קליפס מפלסטיק שיוצא מהקורה של הרכב.

למה הוא משמש והם בכלל צריך להיות שם? (תמונה מצורפת)

2. בנסיעה בגשם בעיקר בצד הנהג המון מים עוברים מהשמשה הקדמית באדיבות הווישרים לשמשת צד הנהג דבר שהופך

את הראות במראת צד הנהג ללא שמישה. יש מה לעשות עם זה ? לא ניתקלתי בזאת ברכבים אחרים. (תמונה מצורפת)

3. בשמשה הקדמית ממש במרכזה יוצא מאין קו אנכי מהחלק העליון עד מרכז גובה השמשה. זה נראה כמו קו צרוב בשמשה ולא כמו מדבקה. שוב שמח לדעת כם אם אצלכם זה קיים.

4. שאלת השאלות.... יש למישהו עידכון בנוגע לשקע המצת בבבגז' כפי שמצויין במפרט הרכב.

אם משהוא קיבל הסבר או טיפול מספק מבחינתו אשמח לשמוע.

מעבר לקטנות אלו יש לי אך ורק תשבוחות לתמורה שרכב זה מציע :-P

1. קליפס לתו נכה\חניה\"פקח אני פורק סחורה"

2. לא השקיעו מספיק זמן במנהרת רוח, לא נורא. קורה בהרבה רכבים והמים צריכים להתנקז למקום כלשהו.

3. תמונה תעזור, אולי זה קשור למיקום ציוד כמו "פסקל" לכבישי אגרה

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לגבי מספר 2 זה קורה גם אצלי. אין מה לעשות נגד זה עד כמה שאני יודע.

מספר 3, ממה שאני זוכר שאלתי אותה שאלה לגבי פס דומה בפיאט 500 אבארת' והוסבר לי שמדובר באנטנה מוטמעת מתוך השמשה.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

הפס הצרוב מיועד למניעת סינוור מאור השמש. כאשר אתה מוריד את שני סוככי השמש ימני ושמאלי עדיין נשאר איזור באמצע שאינו מכוסה על-ידי הסוככים לכן הוסיפו צריבה בשמשה באיזור הזה.

ההסבר מניח את הדעת ?

איזה כייף לי :)

פורסם
הפס הצרוב מיועד למניעת סינוור מאור השמש. כאשר אתה מוריד את שני סוככי השמש ימני ושמאלי עדיין נשאר איזור באמצע שאינו מכוסה על-ידי הסוככים לכן הוסיפו צריבה בשמשה באיזור הזה.

ההסבר מניח את הדעת ?

לא לא לא :-P

מדובר בפס ברוחב של לא יותר מ, 1-2 מילימטרים והוא יורד מהחלק העליון של השמשה בדיוק בנקודת האמצע

עד לגובה מחצית השמשה (גובה עיניים בערך אולי פחות)

ניסיתי לצלם עם מצלמת הטלפון אבל לא הצלחתי.

אולי מצלמה רגילה בהפעלת אופציית מאקרו תעזור כאן.

אנסה אח"כ.

פורסם

אני יודע למה אתה מתכוון ב3, הפס הדק הזה זה סוג של אנטנה לטלפון מובנה שאתה יכול להזמין לפאביה מהמפעל. זו תוספת שמוצעת בחלק ממדינות אירופה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
אני יודע למה אתה מתכוון ב3, הפס הדק הזה זה סוג של אנטנה לטלפון מובנה שאתה יכול להזמין לפאביה מהמפעל, תוספת שמוצעת באירופה.

תודה!

פורסם

אגב למישהו יש הצעה או המלצה לתוספת סט רמקולים לחלק האחורי ?

יש לי סטנדרטים די בסיסיים בכל הנוגע לסאונד ואני אף יכול להגיד שאני נהנה מהמצב הקיים.

אם ישנה המלצה לשיפור הקיים אבל בלי לקרוע את הכיס אז שתפו (כולל עלויות משוערות).

פורסם
אגב למישהו יש הצעה או המלצה לתוספת סט רמקולים לחלק האחורי ?

יש רמקולים בכלל? כי אצלי אין, רק מקדימה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
לא לא לא :-P

מדובר בפס ברוחב של לא יותר מ, 1-2 מילימטרים והוא יורד מהחלק העליון של השמשה בדיוק בנקודת האמצע

עד לגובה מחצית השמשה (גובה עיניים בערך אולי פחות)

ניסיתי לצלם עם מצלמת הטלפון אבל לא הצלחתי.

אולי מצלמה רגילה בהפעלת אופציית מאקרו תעזור כאן.

אנסה אח"כ.

תמונה יכולה לעזור.

אני חשבתי שאתה מתכוון לצריבה ברוחב של כמה סנטימטרים.

איזה כייף לי :)

פורסם
אני יודע למה אתה מתכוון ב3, הפס הדק הזה זה סוג של אנטנה לטלפון מובנה שאתה יכול להזמין לפאביה מהמפעל. זו תוספת שמוצעת בחלק ממדינות אירופה.

לא, זה חיישן הטמפ' של מערכת המיזוג.

בפאביה עם GPS מקורי יש אנטנת GPS מקורית חיצונית - ולא כזאת הטמונה בתוך החלון.

לגבי הקליפס בחלון, תו נכה וכדומה.

לגבי המים, תנסה למרוח ווקס על החלונות - זה יסייע עד מאוד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אצלי בפאביה אין את הדבר הזה באמצע השמשה, למיטב ראייתי.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
הדבר האחרון שהייתי ממליץ זה למרוח ווקס על החלון.

ווקס / ציפוי נאנו עובד היטב בדחיית המים על החלונות - מניסיון של כמה שנים טובות ועל כמה רכבים. המים פשוט "עפים" מהחלון ועבודת המגבים הופכת מינימלית ביותר.

מרק, לבוא ולומר זאת בלי שום הסבר הגיוני, זה חסר טעם. לפחות תנמק / תעיר מדוע כדי שנוכל להשכיל מכך.

Saar, קיים אך ורק ב-FL, זאת הסיבה שלא תמצא זאת אצלך גם אם תחפש עד שנה הבאה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...