Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השקיעו מיליונים על כיכרות ואין לאנשים מושג איך לנסוע.

מה הבעיה ללמוד את החוקים, הנתיב החיצוני יציאה ראשונה והפנימי לשאר היציאות, הרמזור יותר מסובך מזה.

לפחות פעמיים בשבוע מישהו כמעט נכנס בי כי הוא חותך נתיבים, כי לא אכפת לו והוא נוסע בסבבה.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil::x :x

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא רק בישראל. נתקלתי בעניין בצורה קיצונית בספרד, שם יש מעגלי תנועה עם 3-4 נתיבים, רמזורים ביציאה ממעגל התנועה וכל מיני דברים שמסבכים את הנסיעה בו. והעיקר - עד כמה שהבנתי מתברר כי החוק הוא לצד החותכים!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בוא לכיכר הדמעות בחולון בשעות העומס

בהצלחה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מה הבעיה ללמוד את החוקים, הנתיב החיצוני יציאה ראשונה והפנימי לשאר היציאות, הרמזור יותר מסובך מזה.

בכיכר הדמעות גם הנתיב הימני ביותר הוא ליציאה בכל יציאה שתבחר ואצל חלק מהאנשים גם הנתיב השמאלי ביותר מתאים ליציאה הראשונה (מה הבעיה , פשוט חותכים את כל התנועה ופונים ליעדם)

Miata ND2

פורסם

יש עוד כיכר בעייתית ומטורפת שאנשים חותכים ועושים מה שבא להם וששם ד"א, בחורה חתכה אותי עם מאזדה 3 ליסינג לפני כמה שבועות, במיוחד להמשיך ישר מנתיב ימני שהיא נסעה בו בכיכר וגם אני שהייתי בשמאלי לכיוון ישר, היא עשתה הופ פרסה וחתכה שמאלה, מיותר לציין שאחרי שמאית שניה הפרידה בלהיכנס בה במהירות אמנם נמוכה מאוד אבל עדיין ההרגשה, פתחתי את החלון והמטרתי אותה באיזה קללה של ישראלי נכבד.

מאותו מקרה ומקרים של חתיכות ואי התחשבות ובלאגנים,

תכירו את כיכר המשטרה בחדרה.

אגב, מישהו פה הזכיר כיכר של חולון אז נזכרתי "והמלצתי" על כיכה המשטרה בחדרה.

פורסם

יש כיכר עם 2 נתיבים בכניסה לכפר גיברול, כל פעם אני יודע מישהו יגלוש לנתיב וזה באמת קורה.

אני פשוט מסתכל על הרכב הימני ונוסע יותר לאט ממנו כי זה צפוי פשוט.

פורסם

בשעת העומס, כיכר המשטרה בחדרה זה פשוט מלכודת מוות (או מלכודת ערסים), אנשים עושים לך דווקא ונוסעים ישר מהנתיב הפנימי.. (הפנייה ימינה היא דרך יציאה נפרדת, ככה שהנתיב החיצוני ממשיך ישר והפנימי שמאלה)

פורסם

ממליץ לערוך את הכותרת ל- "למה אנשים בישראל לא יודעים איך לנסוע. " (איך לנהוג, אבל בסדר, הבנתם :-) )

פורסם

מה שהוא אמר ^

למה אנשים בישראל לא יודעים איך לנסוע. נקודה.

אפילו בכביש ישר לגמרי ,הכי קל בעולם, תמיד יש את מי שיסע בדיוק אבל בדיוק על קו האמצע. או בנתיב שמאל על 20 קמ״ש פחות ממה שמותר.

V5

פורסם
מה שהוא אמר ^

למה אנשים בישראל לא יודעים איך לנסוע. נקודה.

אפילו בכביש ישר לגמרי ,הכי קל בעולם, תמיד יש את מי שיסע בדיוק אבל בדיוק על קו האמצע. או בנתיב שמאל על 20 קמ״ש פחות ממה שמותר.

יש לנו מספיק צרות על הכביש,

כוללות את הזקנים למיניהם, ערסים, ערבים, נהגי מוניות ותח"צ שמעניין להם את ה*** (נכשלתי בטסט ראשון בגלל אוטובוס!), צעירים מתלהבים שלא יודעים לנהוג, נהגי ליסינג שלא אכפת להם מכלום וכו'.

הבעיה שכל מי שכללתי למעלה, זה אשכרה להוריד חצי מהאוכלוסייה מהכביש וזה לא כולל את רוב הבחורות שלא יודעות לנהוג, נשאר עם 20-30% מהנהגים שיש על הכביש...

או שפשוט נלמד את האנשים איך לנהוג,

דרך הכיס ודרך חינוך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם כבר פריקת תסכול על נהיגה של אנשים,

כול פעם שאני נוסע בכביש ראשי, ואני מגיע לקטע, שמימיני יש השתלבות תנועה, אני כבר מראש דואג לשריין לעצמי מקום בנתיב השמאלי ביותר. ולמה? כי אנשים בארץ הזאת פשוט לא יודעים להשתלב בתנועה, וכול פעם זה פשוט סכנת נפשות!

גאד דאיימט, לגיטימי לא לדעת להעריך את המרווח כמו שצריך בשביל להשתלב, לגיטימי גם לא להכיר מספיק את היכולות של הרכב, אבל לא לגיטימי לא לדעת מה זה דוושת הבלם, ושאפשר להשתמש בה!

אני באמת כבר לא יודע, או שאנשים ממש מוגבלים ולא מלמדים אותם את זה בכלל בשיעורי נהיגה, או שהם פשוט מצפצפים על כולם ומשתלבים איך שבא להם . למישהו יש אולי תשובה?

• תוכן חדש...