Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין לקנות טנדר איזה הכי מומלץ מבחינת אמינות ונוחות, בסדר הזה.

ישנם דגמים שנמכרים מליסינג האם כדאי לקנות טנדר מליסינג?

לכל מי שיש מידע מענין אשמח לשמוע!!:?

פורסם

אהלן שחף, מה השימוש שאתה מייעד לטנדר? יש כל מיני טנדרים בישראל וכל אחד טוב למטרות אחרות.

טנדר מליסינג(ובכלל רכב מליסינג) אני הייתי נמנע לקנות פשוט בגלל היחס שהרכבים האלה מקבלים מהמשתמשים בהם, אבל כל מקרה לגופו.

פורסם

לא כדי כלל לקנות רכב מליסינג, מהסיבה שאתה לא יכול לדעת מי ואיך ולמה התעללו הברכב,

בנושא הטנדרים, איסוזו די-מאקס לא יאכזב אותך,

אם בטנדר גדול חשקה נפשך, סילבראדו היא התשובה עבורך,

שני הטנדרים חזקים ובהמות ביחס לגודלם,

אם היה בפני שיקול של לקנות טנדר זה מה שהייתי בוחר,

בהצלחה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

לא בהרכח נכון, הדימקס רכב מעולה(יש לנו כזה בעסק כבר שנה ואף בעיה ואפילו חסכוני בדלק) ואילו הסילברדו הוא רכב רכרוכי, נמוך, שמן ויחסית(למתחרים שלו הפורד והדודג') מאוד מוגבל בשטח, אני הלכתי על הפורד, רק בגלל יכולות שטח.

אה וד"א, אם אתה הולך על אחד מהאמריקאים הגדולים תצפה לצריכת דלק מזעזעת של 1 ל-5 או 6 אם אתה ממש חסכוני.

פורסם

הוא לא שאל על טנדר לשטח, שאם כן היה שואל הוא היה פותח את האשכל בפורום שטח,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

הסילברדו כל כך נפול במחיר שאפשר לתדלק שנה ויותר בהפרש מהיילוקס/דימקס.

ואיפה הכיף של ישיבה בסלון מרווח יותר ממרצדס S ?

אבל נכון אמרו כאן שקודם כל חשוב - מה העבודה ? לגנן בצהלה/רמת השרון /הרצליה פיתוח מומלץ לחפש חניה לאוטובוס בשביל לבדוק אם יש לסילברדו.

• תוכן חדש...