Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בדרום נשוי + 2 ילדים

אני לומד בירושלים ונוסע לשם 3 פעמים בשבוע (כ90 ק"מ כל צד)

הייתה לי עד לפני חודש יונדאי אקסנט ידנית שנת 96 ידני שעשתה 1:14

לצערי הלך המנוע וכרגע אני מחפש לקנות רכב חדש.

הצרכים שלי הם:

* 30,000 ק"מ בשנה

* רכב משפחתי 5 מקומות לפחות ותא מטען מכובד.

* רכב אמין עם אחזקה זולה

* רכב חסכוני בדלק!!!

התקציב: עד 25,000 ש"ח

רעיונות שבדקתי:

1) פיאט מולטיפלה 2001 1.9 דיזל.

2) אופל אסטרה 2003 2.0 דיזל.

3) סוזוקי בלנו 1.9 2000 דיזל.

3) חשבתי לחפש רכב טוב ולעשות לו הסבה לגז.

אשמח לשמוע את חוות דעתכם בכלל ובפרט לגבי סעיף 3:

איזה רכב הולך טוב עם גז ומה השיקולים הנוספים להסבה לגז.

במידה ויש לכם רעיונות נוספים אשמח לשמוע.

תודה רבה מראש.

פורסם

היי

קשה להאמין שתמצא רכבים משנתון הזה עם פחות ממאתיים אלף ק"מ.

אך אם אתה מתעקש אז הייתי ממליץ גם לבדוק סיטרואן קסארה דיזל.

בכל מקרה אם עדיין לא מאסת בבנזין יש טויוטה קורולה /הונדה סיוויק וכד' מאותם שנתונים עם חצי מהק"מ והבלאי.

אל תסתכל כרגע במחירונים או מה שאנשים מבקשים ביד 2 כי השוק מוצף וכל רכב הוא בחזקת 10-20% פחות מהמחירון

שבת שלום

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אסטרה ובלנו פחות נפוצות בגרסת הדיזל לעומת המולטיפלה, שחולקת מנוע עם הדובלו = חלקים זמינים. באופן כללי היא גם די אמינה ובוודאי העדיפה למשפחה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מישהו חשב לשקול איזה טנדרון? כמו פיאט דובלו, סיטרואן ברלינגו, רנו קנגו, פורד קונקט או פז'ו פרטנר (זהה לברלינגו)?

אפשר גם לשקול אוקטביה TDI סטיישן, אבל היא די יקרה לאחזקה...

וגם האסטרה שהעלת כאן לא זולה במיוחד לאחזקה.

למצוא אקזמפלר דיזל נורמלי בתקציב שלך זו משימה בלתי אפשרית בערך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לדעתי אופל אסטרה היא הבחירה הנכונה עבורך, הדיזלים עשו שירות מכובד בצה"ל ועברו התעללות

של נגדים סדירניקים וקצינים, מה שמוכיח את האמינות של האוטו,

עוד רכב שאני יכול להמליץ לך זאת סקודה אוקטביה/פולסוואגן בורה סטיישן, 2001 נכנסת לך לתקציב,

רק אל תקח אחת שהייתה מונית, זה מפתח לצרות בצרורות,

בהצלחה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
לדעתי אופל אסטרה היא הבחירה הנכונה עבורך, הדיזלים עשו שירות מכובד בצה"ל ועברו התעללות

של נגדים סדירניקים וקצינים, מה שמוכיח את האמינות של האוטו,

עוד רכב שאני יכול להמליץ לך זאת סקודה אוקטביה/פולסוואגן בורה סטיישן, 2001 נכנסת לך לתקציב,

רק אל תקח אחת שהייתה מונית, זה מפתח לצרות בצרורות,

בהצלחה,

וגם לא אחת שהייתה של מורה לנהיגה...

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
מאזדה 323 מרווחת ביותר ומפגינה אמינות ועלות חלקים זולה

לא חסכונית

לא בנויה ל30 אלף ק"מ בשנה

פורסם

פולו SDI סטיישן או כל קורדובה SDI (אם אקסנט הספיקה גם היא תספיק), רכב חלש מבחינת מנוע, מאוד ספרטני, אבל סוס עבודה אמין וחסכוני.

מגאן II סדאן בנזין ידנית אפשר גם בלי להסב לגז, רכב מודרני, נוח, מרווח (מסיע 5 אנשים בכיף), חזק וחסכוני, במחיר זול, הודות לתדמית ארץ המוצא, צריכת הדלק דומה לאקסנט שהייתה לך, האמינות בסדר גמור.

הדיזלים שהזכרת טובים (יש גם ברלינגו וקנגו), אבל זה משימה בלתי אפשרית למצוא משהו שמור שלא עבר 250K בתקציב שלך, וברכבים עייפים לתקלות יקרות יש סבירות גבוהה.

• תוכן חדש...