Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש לשמוע דעות וחוויות על "דורון ענק הביטוח"

trip_88
שימו לב! השרשור הזה בן 4435 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני נוהג על סוזוקי בלאנו מודל 2000,

ולאחרונה אחותי הוציאה רישיון ועתידה לנהוג על הרכב שלי,

לאור המצב אני רוצה לעשות ביטוח מקיף לרכב,

קיבלתי הצעה מ"דורון ענק הביטוח" ולפני שאני "חותם" על העיסקה,

רציתי לשמוע חוות דעת של אנשים,

מומלץ? לא מומלץ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכל טוב ויפה עד שאתה צריך אותם. שירות על הפנים. נשבעתי שאני לא יעשה דרכם ביטוח בחיים גם אני זה יעלה לי בתשלום מיותר נוסף לסוכן יקר יותר. פשוט כך. ממליץ בחום להתקדם הלאה.

Nissan Note Acenta 2011

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבר לעבודה היה מבוטח בענק הביטוח, את הטרטור שהוא עבר אני לא מאחל לאף אחד ולא מדובר באיזה תחמן שמנסה להתחכם עם הביטוח, סתם תאונה שלכל הדעות הביטוח היה צריך לפצות אותם, הבנאדם ישב ימים על הטלפון והפקסים עד שקיבל מענה כלשהו, אין לי מושג כיצד נסגרה התביעה אני רק יודע שמייד לאחר סיום המקרה הוא ברח מהם.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הייתי עושה אצלהם גם בחינם.

אתה מוזמן ליראות למטה את השירשור שפתחתי על החוויה הלא נעימה שלי איתן שלמזלי יסתיימה מהר מאוד ואחרי המון טלפונים והמון כאבי ראש .

רז...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 4 חודשים מאוחר יותר...

דורון ענק הביטוח חברה של גנבים, רמאים, נוכלים!!!!! שלא תתפלא אם תשלם על הביטוח, תשלח פוליסה מקורית לביתך ולבסוף לאחר שנה תגלה- שבמשך שנה נסעת בלי ביטוח וששילמת עליו!!! לא להתקרב!!!!! שירות על הפנים, לא עונים לשיחות, פקסים, מיילים, רק בעת רכישת הביטוח מראים נחמדות ולאחר ששיחררת את מס׳ כרטיס האשראי הם משתמשים בו כרצונם, לא עומדים בהסכם תשלומים , גובים יותר- ואין עם מי לדבר!!! בנוסף, תקרית שחוויתי איתם בזמן שהזדקקתי לשירותי רכב התקשרתי ל״שגריר״ שלפי הפוליסה רשום שאצלהם אני מנויה וכשדיברתי איתם הם בישרו לי שאיני מנויה בכלל אצלהם ולמרות שהודעתי להם שהם שירות הדרך שמופיעה לי בפוליסה הם גבו ממני מס כרטיס אשראי לביטחון וחוייבתי ע״ס 900 שקלים וחברת הביטוח ״ דורון ענק הביטוח״ אינה מוכנה להחזיר לי את כספי בטענה שאני מנויה אצל ממסי למרות שרשום בפוליסה שאני מנויה בשגריר. ביזיון אחד גדול. נציגות ש״מחפפות״ לקוחות, מבטיחות טיפול אך ללא מענה. מנהלים וממונים שלא חוזרים ללקוח ( ספק אם קיימים בכלל).. באתר שלהם הם מוצגים כחברה גדולה בעלת מספר סניפים אך בפועל מביקור פיזי הם יושבים בבניין דירות בסוג של ״דירת מסתור״ מטר על מטר עם ניתוב שיחות מתוחכם ו3 נציגים/ות שצוחקים על העולם!!! פשוט זוועה!!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסוג החברות שמתחייבות למחיר ותנאים אטרקטיביים באינטרנט או בטלפון, כשאתה בא לסגור עיסקה, אם אתה עירני ובר מזל, אתה מבין שאתה הולך להיות מוחתם על עיסקה אחרת לגמרי. לא הגון ולא ישר. ברחתי מהם ולא יזכו להתיחסות שלי לעולם.

נהג מנוסה
:roll:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי מבוטח שלהם לפני די הרבה שנים, תודה לאל לא הזדקקתי לכלום והמחיר היה אטרקטיבי.

קח בחשבון שרוב חברות הביטוח לא מבטחות בביטוח מקיף רכבים בני למעלה מ-10 שנים. אלו שכן מציעות מחיר לא כל כך אטרקטיביים. רוב הסיכויים שהמחיר יעמוד על כ-1/3 או אפילו חצי מערך הרכב ובמקרה של תאונה קלה יחסית תגיע ל-50% נזק (אפילו אם מדובר בהחלפת כנף+דלת ופגוש למשל) ואז הרכב יוכרז כטוטאל-לוס...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עברתי טרטור דומה למה שמתואר כאן אצל דורון.הופתעתי לראות שהם הופיעו כספונסר הפורום או משהו כזה.עד היום לא קיבלתי מהם טופס עבר ביטוחי.חלק מהסבל תואר בשירשורים קודמים על הנושא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הלאה? תיכף גם תקום חברת "רמי לוי ביטוחי רכב בע"מ"

רק השם מספיק כדי להבין שמדובר בבדיחה לא מצחיקה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4435 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...