Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דורון הביאו לי אתמול הצעת מחיר מאוד אטרקטיבית וכמעט סגרתי איתם. לייתר ביטחון עשיתי עליהם חיפוש בפורום. כנראה שהPost הזה הציל לי את התחת :)

תודה חברים!

פורסם

אני הייתי מבוטח אצלם שנה שעברה ועשיתי תאונה {שרשרת} הונדה ובמוו. השוטר שהיה במקום אמר לי שאני אשם רק לרכב שפגעתי בו {ההונדה 98} והביטוח אומר שאני אשם לשניהם. אפילו שלא קרה לשני הרכבים כלום רק שריטה קטנה בטמבון של ההונדה שפגעתי בה הם אמרו לי שבעל ההונדה טובע 6,500 שאלתי על מה הם אמרו הוא לקח שמאי משלו וזה מה שהוא טובע אתה מודה באשמה ומשלם את ההשתתפות או שזה יגיע למשפט אז שילמתי כי לא היה לי למה להגיע למשפט כי אני אשם ואחרי 3 חודש נגמר לי שם הביטוח אז כמובן לא חידשתי.

זאת הייתה תאונה ראשונה שלי ולא צילמתי כלום עכשיו אני יודע שזה ככה אז להבא {שלא יקרה} אני אצלם את הנהג גם :lol: :lol: .

פורסם

לא להתקרב.

עד שמשיגים שם מישהו כשצריך אותם הנשמה יוצאת וגם אז הטיפול לקוי

צריך לרדוף אחריהם הם לא מטפלים בדברים ומתחמקים.

כפי שכבר נכתב....לאחר ששילמת פתאום כשאתה צריך אותם אתה מגלה שבכלל לא היה לך ביטוח כי

היו להם שגיאות ברישומים (מזל שיש עותק מקורי גם אצל בעל הפוליסה...).

אלה סוכנים שאתה זה שעובד בשבילהם ולא ההפך כשצריך אותם.

סחבת ובירוקרטיה ועניין לא נעים כשצריך אותם.

חוויה דומה מאוד למה שתיארה moran3325.

פורסם

גם בחינם אל תעשה ביטוח אצל דורון, לפני שנים (כמעט עשור) הייתי מבוטח שלהם ולקח להם בערך 5 חודשים לשלם לי עבור תיקון שכבר שילמתי למוסך. (14 אלף ש"ח!!!), למרות שכמובן השמאי שלהם בזמנו אישר את התיקון לפני הביצוע.

כמובן, שכל הטלפונים לשירות שלהם הסתיים בצעקות של הפקידות שלו כאילו שמדובר במטריד סדרתי., חוצפה!

חבל שלא תבעתי אותם בזמנו.

כפי שנאמר , כיוון שמדובר ברכב מעל 10 שנים כפי שנאמר רוב חברות הביטוח יציעו לך ביטוח צד ג בלבד.

בלי קשר, עבור שאר הקוראים, ממליץ לכולם לעבור על פרטי הביטוח שלהם לפני חידוש:

- אין שום בעיה לעשות את ביטוח החובה והמקיף\ג ב2 חברות שונות, אין שום קשר בין הפוליסות, את מחיר ביטוח החובה ניתן לבדוק ONLINE באתר השוואת ביטוחים חובה., מדובר בחסכון של עד 1800 ש"ח!

- כיסוי החברה במקרה צד ג, (לדעתי לא כדאי להסכים לסכום נמוך מ500000 ש"ח), שים לב שתמיד יספרו לך בחברות ביטוח, "מה הסיכוי שתפגע בA8 חדשה?..." , מדובר גם בתאונות שרשרת באשמתך או חלילה שהרכב החליק לדומא לתוך חנות או גרם לכל נזקי רכוש!

כל נזק מעבר לגובה הפוליסה ישולם מכיסך.

- השתתפות עצמית, במוסך מורשה ובמוסך פרטי, חשוב לשים לב ל3 סעיפים,

1) במידה ומציעים לך מוסך מורשה יבואן, תבדוק באיזה מוסך מדובר, האם מדובר במוסך קרוב לאיזור מגוריך ובעל מוניטין.

2) במידה וקיים נהג צעיר או חדש ברכב האם ההשתפות העצמית שונה, הסכום מגיע גם לכפול!!

3) ישנן חברות שמציעות אחריות צד ג מורחבת, נניח עד 1000000 ש"ח אבל במידה והנזק לדוגמא מעבר ל400000 ש"ח סכום ההשתפות עצמית עולה.

- קינון אוט' (החזרת ערך הרכב במלואו טרם קרות התאונה, מלפני חודשיים החוק מחייב אבל תבדוק שהסעיף קיים!)

ההסבר פשוט, במידה והרכב לדוגמא שווה 100000 ש"ח, חלילה קרתה תאונה וסך התיקון ע"ס 20 ש"ח , נניח שהרכב הורד מהכביש (תאונה או גניבה), ללא קינון אוט' חברת הביטוח תשלם 80000 ש"ח בלבד!

- השתתפות עצמית בירידת ערך, פשוטו כמשמעו, אל תסכים ליותר מ1.5%, ניתן לשנות הפוליסה ל0% בתוספת כמובן.

- רכב חלופי, בדרך כלל מדובר בקבוצה B ידני, למרות שסביר להניח בימינו שבמקרה הצורך תקבל רכב אוט (I20 לדוגמא),

תבדוק באילו מקרים אתה מקבל ולאיזו תקופה, הסעיף מתחלק ל3 מקרים, גניבה, תאונה וטוטאל לוס., רוב הסוכנים נוהגים להציע פוליסה הכוללת רכב חלופי במקרה תאונה ועד שבוע!

- ביטוח רעידות אדמה, תוספת שהמדינה מחייבת את חברות הביטוח להציע ללקוח. (לא סעיף חובה!)

- במידה ומדובר ברכב שגילו עד שנתיים , ניתן להוסיף לפוליסה סעיף "חדש תמורת ישן", כלומר במקרה והרכב ירד מהכביש (טוטאל לוס\גניבה) חברת הביטוח תשלם לך עד יותר מ15% מערך הרכב ע"פ המחירון לצורך קניית רכב חדש, שים לב שהחוק מותיר בין 10-15%., כך שחשוב לבדוק את גובה התוספת.

- במידה והרכב ליסינג\השכרה\חברה\ביטחון לשעבר חשוב לציין, הפוליסה זולה יותר, במקרה תאונה יבדקו היטב את הנושא וישלמו לך ע"פ הערך הנ"ל!

- מערכות בטיחות AWACS וכו.. אגב גם וו גרירה, הינם תוספת לפוליסה.

- הביטוח לא כולל נגרר או נסיעה עם נגרר!

- השבתת רכב, המדינה מחייבת שהמקסימום יעמוד על כ60%, ישנן חברות ביטוח שגם ב50% או 45% ישביתו את הרכב.

מקווה שהמידע יעזור.

פורסם
לא להתקרב.

עד שמשיגים שם מישהו כשצריך אותם הנשמה יוצאת וגם אז הטיפול לקוי

צריך לרדוף אחריהם הם לא מטפלים בדברים ומתחמקים.

כפי שכבר נכתב....לאחר ששילמת פתאום כשאתה צריך אותם אתה מגלה שבכלל לא היה לך ביטוח כי

היו להם שגיאות ברישומים (מזל שיש עותק מקורי גם אצל בעל הפוליסה...).

אלה סוכנים שאתה זה שעובד בשבילהם ולא ההפך כשצריך אותם.

סחבת ובירוקרטיה ועניין לא נעים כשצריך אותם.

חוויה דומה מאוד למה שתיארה moran3325.

ברור לכולנו שלא היו שגיאות ברישומים אלא חסכון כספי של החברה...

פורסם
עברתי טרטור דומה למה שמתואר כאן אצל דורון.הופתעתי לראות שהם הופיעו כספונסר הפורום או משהו כזה.עד היום לא קיבלתי מהם טופס עבר ביטוחי.חלק מהסבל תואר בשירשורים קודמים על הנושא.

ספונסר פורום ?!

אדרבה - שיגיבו פה.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...