Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בשעה טובה, יש רישיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אלון יקירי!

אני לא אתפלסף איתך אבל אם היו מספיק מכוניות מרושיינות, כל היתר היה נסגר.

כמו בפורמולה ישראל - כשיש מפיק שרוצה מאד להוציא ארוע, הארוע יצא. במקרה הזה הארוע לא יצא כי אין מספיק מכוניות מרושיינות.

ומה איתך, אלון? הרכב שלך נבדק? יש רישיון?

איזו מכה מתחת לחגורה....

מתחת לכבודך מר בן ארי.

כפי שאתה יודע, רובנו, או נכון יותר - כולנו, לא רק נהגי מירוצים ומטפלים בכל הקשור לרכבי המירוץ בזמננו החופשי. ע"ח המשפחה, ע"ח הילדים וע"ח החברים.

את כל הזמן הפנוי שלי כמעט, (סדר גודל של עשרות שעות בחודש) אני מקדיש בהתנדבות בשנתיים האחרונות להשלים את הכללים המקצועיים כדיי שאתה, מר בן ארי, יוצא דור אשקלון, עוד תספיק להתחרות בחייך.

יכולתי בקלות להתמקד רק ברכבי ורק בעצמי - בלי שום מחוייבות קולגיאלית לחבריי (בצורה מסויימת בדומה לך) וכך לסיים את הרישוי ממזמן.

לידיעתך - עפר שוורץ קיבל ממני את ההרשאה לטפל ברכב מ א' עד ת' והוא עושה זאת עם חשבון בלתי מוגבל וכמיטב זמנו הפנוי - גם הוא מטפל בהתנדבות בין היתר באירוע ביום העצמאות שבו אתה תשמח כמובן להשתתף (שוב מישהו טורח עבורך).

אז בזמן שחלקנו דוחפים קדימה את הספורט בהתנדבות - מול בירוקרטיה (שלדעתי אף חורגת מסמכותה - ובקרוב מאד יהיה לעניין גם השלכות משפטיות - שוב במימון של מתנדבים - לא שלך, מר בן ארי היקר) - תחסוך ממני את העקיצות שלך.

כאמור - הן גם מתחת לכבודך (והתנצלות תהיה במקום).

אלון חלווה

פורסם
אלון יקירי!

.....

כמו בפורמולה ישראל - כשיש מפיק שרוצה מאד להוציא ארוע, הארוע יצא. ....?

אז מה אתה אומר? שהמפיק לא רצה הפעם??? אני משוכנע שאם נועם היימן היה מקבל חצי מהסיוע שקיבל מפיק הפורמולה - היינו מתחרים ממזמן. אבל, כולם חוששים מהרשות לנהיגה ספורטיבית, רק לא לקלקל יחסים.... בינתיים שנים אין ספורט בארץ.

תבוא למופע הראווה הבא מר בן ארי. אוליי אפילו יסדרו לך חבריך להציג את הרכב הרשוי על המסלול...

ככל שאני נחשפתי לדברים - יחס שונה קיבל מפיק אירוע הפורמולה מהרשות - ותאמין לי כשאני אומר לך שהמילה האחרונה לא נאמרה בעניין זה - והמבין יבין.

אם הרשות הייתה עושה עשירית ממה שעשתה עבור האירוע הזה גם עבור ההתאחדות שלנו - היינו מתחרים ממזמן.

כפי שאתה יודע - לנושא הספרינט יש פתרונות ביטוחיים גם ללא הרשות.

אבל על מה יש לי להלין - כתמיד - תמשיך לשבת על הגדר.

אתה אוליי נהג טוב, ספורטאי מוטורי מהשורה הראשונה בוודאי בארץ, בוודאי פוליטיקאי מחונן (לא תקלקל יחסיך עם בעליי ההשפעה) - אבל כקולגה, כעמית - ציון נכשל מבחינתי. בכל צומת, כשהיה צריך לנקוט עמדה - התקפלת.

בקרוב מאוד תהיה לך עוד הזדמנות - נראה אותך אז.

תחשוב לפני שאתה יורה....

לילה טוב.

אלון

פורסם

אכן אירוע ספורט מוטורי לתפארת היה הפורמולה:

השתתפו בו ספורטאים...

היה לו ערך ספורטיבי...

תחרות אמיתית...

אולי.

הנה דוגמא למה אומר מישהו שעבר זאת ממקור ראשון (לא לחפש הרבה - נמצא פה בפורום):

"יש עוד קבוצת נפגעים - ה-30 שנבחרו ונסעו לצרפת..

אני הייתי בנבחרת שהתחרתה, ואני יכול להבטיח לך שעברתי את כל השלבים בלי שום פרוטקציה או קומבינות. נכון שיש לי איזשהו נסיון בקורסים של נהיגה וכו', אבל זה חלק מהעניין.

זה כמו שיגידו שמי שלקח שיעורים בפיתוח קול או שר בערבי קריוקי לא יכול להתחרות בכוכב נולד.

אני גם יכול להודות בפה מלא שאני מכיר כמה וכמה נהגים יותר מוכשרים ממני שלא עברו, אז בהחלט היה פה אלמנט של מזל.

מאחר והכרתי את כל חברי הנבחרת אישית אני יכול להבטיח לכולם שלא היו פה שום קומבינות, כולם עברו את אותו מסלול.

אין ספק שהמיונים בשלב הראשון היו בדיחה עצובה, בשלב השני הג'ימקנה היתה מקצועית, הכושר היה גם בדיחה, ונראה לי שלא ממש נתנו לו משקל לאור העובדה שאני עברתי עם תוצאות די עלובות בכושר.

בכל אופן - ה-30 שעברו ונסעו לצרפת, לפי התקנון היו אמורים לקבל רישיון מירוצים בינלאומי של FIA, חליפה וקסדה אישית.

שום דבר מזה לא קיבלנו. קיבלנו רישיון נהיגה ספורטיבית ישראלי שלא נותן כלום בחו"ל, ושום קסדה או חליפה.

הכל רשום שחור על גבי לבן ולא סופק. יותר מזה - בצרפת הודגש שכל ה-30, גם אלה שלא נבחרו לנהוג בסוף, יקבלו חליפה וקסדה, לקחו לכולם מידות, ו..כלום לא קרה.

גם ה'קורס המקצועי' בצרפת הסתכם בכ-16 הקפות על הפורמולה במקרה הטוב, שהיו יותר מבחן מאשר הדרכה. אני יודע שזה נשמע קצת כמו 'אוי אוי אוי', כי בכל זאת נסענו חינם והשתתפנו במירוץ וכו', אבל זה לא מה שהובטח.

אני כבר לא מדבר על הקטע שהמירוץ לא היה ממש מירוץ אלא הופעה מבויימת לקהל, שמטרתה הייתה בעיקר לחזור הביתה בשלום בלי נזק לרכבים ובלי נפגעים.

מהיכרות אישית עם הנפשות הפועלות אני מבטיח לכם שיונית ואביחי עשו ככל יכולתם, ונאלצו להתמודד עם הניהול הכושל של בועז.

שום דבר לא נעשה בזדון או מתוך כוונה לרמות - זה פשוט היה קצת גדול עליו, כנראה שההכנסות בקושי כיסו את ההוצאות, ואז מתחילים לחסוך בקטנות כדי לא לצאת בהפסדים."

מקווה שאירוע הראלי ספרינט שבו אתה מתעתד להשתתף מר בן ארי - לא יהיה כזה...

אלון

פורסם
אז מה אתה אומר? שהמפיק לא רצה הפעם??? אני משוכנע שאם נועם היימן היה מקבל חצי מהסיוע שקיבל מפיק הפורמולה - היינו מתחרים ממזמן. אבל, כולם חוששים מהרשות לנהיגה ספורטיבית, רק לא לקלקל יחסים.... בינתיים שנים אין ספורט בארץ.

תבוא למופע הראווה הבא מר בן ארי. אוליי אפילו יסדרו לך חבריך להציג את הרכב הרשוי על המסלול...

ככל שאני נחשפתי לדברים - יחס שונה קיבל מפיק אירוע הפורמולה מהרשות - ותאמין לי כשאני אומר לך שהמילה האחרונה לא נאמרה בעניין זה - והמבין יבין.

אם הרשות הייתה עושה עשירית ממה שעשתה עבור האירוע הזה גם עבור ההתאחדות שלנו - היינו מתחרים ממזמן.

כפי שאתה יודע - לנושא הספרינט יש פתרונות ביטוחיים גם ללא הרשות.

אבל על מה יש לי להלין - כתמיד - תמשיך לשבת על הגדר.

אתה אוליי נהג טוב, ספורטאי מוטורי מהשורה הראשונה בוודאי בארץ, בוודאי פוליטיקאי מחונן (לא תקלקל יחסיך עם בעליי ההשפעה) - אבל כקולגה, כעמית - ציון נכשל מבחינתי. בכל צומת, כשהיה צריך לנקוט עמדה - התקפלת.

בקרוב מאוד תהיה לך עוד הזדמנות - נראה אותך אז.

תחשוב לפני שאתה יורה....

לילה טוב.

אלון

כתבתי מזמן שהאירוע באילת צריך להיות המנוף להצלחת אירועים אחרים ולו רק מהטעם שיחס שונה או סיוע שונה לאירועים אחרים זו עילה להפעיל לחץ על הרשות באמצעים שונים לרבות אמצעים משפטיים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כתבתי מזמן שהאירוע באילת צריך להיות המנוף להצלחת אירועים אחרים ולו רק מהטעם שיחס שונה או סיוע שונה לאירועים אחרים זו עילה להפעיל לחץ על הרשות באמצעים שונים לרבות אמצעים משפטיים.

אתה צודק.הדגשתי את החלק המשמעותי בעיניי - ברשותך.

לא הגבתי כאן חודשים רבים - פשוט לא היה לי זמן וגם החשק אזל...

הצליחו להתיש אותי ברשות לנהיגה ספורטיבית. אבל לא עוד.

השבוע בעזרתם של כמה חברים שעדיין נשארו נאמנים למטרה של ספורט מוטורי לספורטאים - נפל דבר.

בקרוב מאוד אעדכן את כולם. מבטיח. אומנם הפעם זה כואב גם בכיס ולא רק באובדן זמן - אבל, אני מקווה שזה יהיה שווה את זה.

הגיע הזמן לתבוע את עלבונם של הספורטאים...

אלון

פורסם

אלון חלווה. אני לא מבין אותך!

אתה כל-כך כועס אבל ... אלי? מה כבר עשיתי לך?

אני לא מצליח להבין!

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בשעה טובה גם אנחנו קיבלנו את הרישיון וכול מה שמסביב, תודה גדולה ליובל מלמד שעזר ועשה בשבילנו,נקוה שבקרוב גם נוכל להתחיל להזיז את המכוניות לארועים חוקיים.

המטיףף

• תוכן חדש...