Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C1\פג'ו 107

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי ה107 עדיפה מבחינה זו,כיוון שאין הרבה C1, לעומת ה 107,לכן כתירצה בעתיד למצוא רכב הרבה קל יותר יהיה למצוא 107,מה גם שתמיד יש את הענן הזה שאין שיווק של הרכב.

לכן זה גם יכול להתבטא בחלקי חילוף חילופים שיהיה קשה יותר להשיג לרכב שנמכר בכמויות קטנות הרבה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבחינת החלקים - הם בדיוק אותם החלקים,

גם המכניים וגם חלקי הפלסטיקה,

חוץ מקוסמטיקה חיצונית מקדימה ופנסים.

(אני אישית אהבתי הרבה יותר את הפנסים האחוריים של הסיטרואן)

so far so good so what

פורסם

בעניין הביטוח:נהג מעל 30(מעל 24 זה עוד 200-400 ש"ח ) ללא תביעות בשנים האחרונות:

חברת הראל- I10 3500. 107 4100 .פנדה 3700.

איילון (דרך חבר ל13 חודשים) I10 3200 . 107 3800 . פנדה 3350.

ההצעה של הסוכנות שיושבת בתוך לובינסקי היתה 4100 ש"ח

לא יודע מדוע- אבל הפג'ו יקרה יותר.

לגבי האתר שפורסם פה עם החלפים/ אביזרים: נראה מגניב וכיף גדול (חבל רק שאחרי שקניתי אוטו אין לי כסף :-o:cry: )

מישהו הביא מהם משהו? או יכול לומר עליות משלח לארץ?

פורסם
בעניין הביטוח:נהג מעל 30(מעל 24 זה עוד 200-400 ש"ח ) ללא תביעות בשנים האחרונות:

חברת הראל- I10 3500. 107 4100 .פנדה 3700.

איילון (דרך חבר ל13 חודשים) I10 3200 . 107 3800 . פנדה 3350.

ההצעה של הסוכנות שיושבת בתוך לובינסקי היתה 4100 ש"ח

לא יודע מדוע- אבל הפג'ו יקרה יותר.

לגבי האתר שפורסם פה עם החלפים/ אביזרים: נראה מגניב וכיף גדול (חבל רק שאחרי שקניתי אוטו אין לי כסף :-o:cry: )

אחלה אתר בריטי!

בהחלט מספק הרבה חלקים לפיג'ו אני ביצעתי משם כשתי הזמנות. מחירים טובים מאוד - עלות משלוח לארץ כ-40 ש"ח.

אין צורך בחתימה....

פורסם

שלום

בתור מנהל מכירות של פגו סיטרואן:wink:

אני יכול להגיד כי הרכבים זהים מבחינה מכאנית

לגבי C1 תגיע לארץ בשיווק חוזר באזור אפריל-כנראה גם בגירסת 3 דלתות ידנית במחיר אטרקטיבי מאוד

ודרך אגב אין שום בעייה עם זמינות חלקים:lol:

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

אני עומד בפני רכישת C1.

מישהו מכיר לינק או PDF של המפרט הטכני של הרכב?

או שבעצם זהו מפרט מדוייק כמו של ה-107?

אודה לעוזרים!

Polo 2012

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בגלל שזה אוטו כמעט חדש, הייתי רוצה לראות פרוספקט מלא סתם בשביל הכיף.

אבל תעלה מה שיש לך, זה גם בסדר.

תודה.

Polo 2012

פורסם

אני חבר באתר ההוא ולגבי החנות היא אחלה המחירים טובים לעומת איביי אך מה המשלוח וזמן הטיפול בהזמנה לוקח להם לטעמי יותר מידי זמן.

קראתי את כל הפוסטים בחמשת העמודים האחרונים וכבעל של 2 107 (אחד (לבן) לי ואחד לחברה שלי (שחור) - כן אנחנו יודעים שאנחנו קייצ'ים)

אני יכול רק לשבח את הרכב הקטן הזה.

אני בחור יחסית גדול גובה 1.85 נכנס לרכב ללא כל בעיה ואף משאיר מקום לנוסעים מאחור - כשראיתי את הרכב לראשונה אמרתי לעצמי שבחיים אני לא יכנס לאחד כזה וגם אם כן הוא בטוח לא סוחב - התבדתי אני נכנס אליו יופי זוית הראיה מצויינת והרכב סוחב מצויין לרכב עם מנוע 1.0 3 צילינדרים ו 68 כ"ס.

שצריך לעקוף הרכב מגיב טוב ויוצאים לעקיפה.

אני לומד באריאל ומי שמכיר את הכביש לשם הוא רווי בעליות יחסית ארוכות לגבי הסחיבה הייתי אומר שהיא לא בשיא בנסיעה רגילה אבל אם לוחצים על הדוושה וקצת מאמצים את הרכב (ברמה סבירה) הוא עושה את העליות יופי.

צריכת דלק - אני ירדתי מ 307 מנוע 1.6 ל- 107 עם ה 307 מיכל של 60 ל' עשיתי בדיוק 600 ק"מ והמנורה נדלקת לעומת זאת עם ה 107 מיכל של 35 ל' אני נושק ל 600 ק"מ וגם פעם עברתי את ה-600 ק"מ (618) והמנורה נדלקת זה פי 2 חיסכון.

אפשר להגיד שאני נוסע 2/3 בין עירוני ו- 1/3 עירוני.

נכון יש כמה דברים מעצבנים שהוזכרו כמו השליטה בחלונות חשמל, תאורת פנים, מערכת שמע, תא כפפות, פתח מזגן קידמי ללא אפשרות הזזה לצדדים.

קניתי את הרכב שהוא היה במבצע של ה 59,000 אבל לקחתי את הרובוטי אז המחיר על הכביש היה 72,000+-, לגבי הגיר הרובוטי למעט המעבר בין הילוך ראשון לשני הגיר ממש אחלה וגם למעבר הזה מתרגלים.

משענת יד - כשקניתי הציעו לי משענת יד ב - 500 ש"ח וקיבלתי עם הרכב קודן ומרימי חלונות עם העזאקה שזה טוב בהתחשב בזה שלא ניתן להרים את החלון של הנוסע מהצד של הנהג.

אני חייב לציין שמאז המעבר שלי לרכב קטן וחסכוני אני נוהג יותר בנתיב הימיני, מרוכז יותר ונוסע לאט יותר ובעיקר צוחק על נהגים שנותנים קיק ונדחפים או עוקפים על כך שהקיק הזה עלה להם בערך 5 ש"ח עם מחירי הדלק הגבוהים היום.

אני ממליץ על הרכב ואשמח לענות לשאלות מניסיוני.

• תוכן חדש...