Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C1\פג'ו 107

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביטוח ל107 יקר יותר מאשר יונדאי I10 או פנדה.

ממש לא ברור לי מדוע אבל זה כך ב3 מקומות שביררתי ובכל מיני אופציות.

בין 700 ל1000 ש"ח יותר לשנה.

לגבי מתיחת פנים (זו לא החלפת דגם) : איפשהו בין מרץ למאי בארץ. חזית שונה ומעט יותר עדינה ואם אני לא טועה גם שיפור ממש קליל בצריכת הדלק הרישמית.

באותו הזמן גם תגיענה לארץ הגרסאות מתוחות הפנים של טויוטה וסיטרואן.

מהמר שהאייגו תהיה מעט יקרה יותר ובטח יהיו מבצעים על המודלים הישנים של פג'ו.

לגבי פתח מזגן: יש פתח מרכזי אבל ללא תריסים שפונים לנהג/ לאחור. באמת קצת מטופש אבל חסכו שם על מכסה לתא כפפות וגם על הפעלת תאורה שפותחים דלתות (נדלקת רק שדלת נהג נפתחת), הכל במטרה להוזיל את הרכב. לא נסעתי עוד באוגוסט- אז אין לי מושג.

האוטו מתנהג ממש יפה ומרגיש יציב (למעט רוחות צד). תיבת הילוכים ידנית מעט מעורפלת מהעברות, אבל הוטו מרגיש זריז. (לא מהיר, זריז).

לא עושה חשק מיוחד לקרע אותו או לנהוג מהר מדי. זו לא ביקורת, אני מאד מרוצה ממנו, אבל אין שם ממש כח וזה עניין של גודל המנוע וגם של רעשים. סה"כ זה עוזר לנהוג רגוע ולחסוך בדלק. אם חייבים עקיפה מהירה הוא ממש בסדר. לא בדקתי עוד את העליות לירושליים עם עוד נוסעים.

זהו לבנתיים

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדומה לפותח השרשור, גם אני עומד בפני רכישת פיג'ו 107.

הצצה קטנה לעמוד הפייסבוק של הרכב, הניב לי את הפוסט המצורף.

מישהו יודע מה המחיר העדכני של ה107? זה 69,900 או המבצע שרשום בפייסבוק?

והאם אני יכול לקבל את המחיר הזה גם בסוכניות?

ועוד שאלה, במידה והמחיר הוא באמת כמו בפייסבוק (אני מקווה מאוד בשבילם) כלומר אם לא הייתי מציץ שם, הייתי הולך ומשלם 70K על הצעצוע הזה?

בחיי שהם חוצפנים... אם יש מבצע שיהיה לכולם ושיודיעו לכולם

1.JPG

Polo 2012

פורסם

אנחנו היינו בסוכנות לפני שבועים המחיר לידני 70.

adamL

בוודאי שאני יודע,שים לב לשורה השניה שרשמתי:

"רוב האנשים לא ידעו זה אותו רכב עם שינוי סמל"..

לגבי הביטוח איזה הצעה קיבלת? ומה הנתונים שלך?גיל,תאונות קודמות?

בגלל זה אם האייגו תתמוכר גם ב70,תחשוב על הלקוח הממוצע

הוא יראה פיגו,יחשבו מממ כניראה יהיו תקלות חשמל בעתיד,אהה רגע יש גם טיוטה באותו המחיר? נו אז איך אפשר לקנות פיגו ולא טיוטה?

לדעתי ככה המצב יראה ללקוח ממוצע שלא מבין ברכבים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בינתיים לאנשים כמונו שמבינים דבר או שניים ובודקים הרבה לפני שהם קונים רכב, נמצאה הפאשלה, כאילו למה לשחק בלקוח?

ביננו, הרכב הזה, לא שווה יותר מ60K על הכביש, ואני אישית מקווה להוציא מהם הרבה בזמן המכירה.

זה פשוט חוצפה שמשחקים בלקוחות ככה, זה ממש מראה מה היחס האמיתי של היבואנים ללקוחות שלו.

מאידך, יש יבואנים כמו דלק מוטורס שאין להם מבצעים כל שני וחמישי כי הם יודעים מה הם מוכרים.

אגב,

מישהו יודע אם ה107 מגיעה עם מגש אחורי?

כי באולם תצוגה לא ראיתי שיש לה.

תודה.

Polo 2012

פורסם

ניראה לי כדאי לקנות אותה ממש לפני שהדגם החדש צריך להגיע ככה אולי ניתן יהיה להשיג מחיר טוב,בקשר למגש צריך להיות,יכול להיות אבל שזה בתוספת תשלום,יש לך אופציה להוסיף דלת סגירה לתא הכפפות בעלות של איזה 400 שקל,מה שמאוד יקר הוא משענת יד שעלותה כ 1K.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אגב,

מישהו יודע אם ה107 מגיעה עם מגש אחורי?

כי באולם תצוגה לא ראיתי שיש לה.

תודה.

ה-107 מגיעה עם מגש אחורי.

פורסם

מגיעה כמובן עם מגש אחורי. באולם התצוגה היא מוצגת בצורה מחפירה וגם רכב המבחן לא משהו.

זה יכול ללמד משהו (אולי) על השירות העתידי (אני מקווה מאד שאני טועה) ולפעמים זה יכול להצדיק הפרש של כמה אלפי שקלים (על 60-65 אלף) אפילו שמדובר באותו הרכב. המוצר הכולל, כולל בפנים גם את השירות במכירה וגם אחרי.

לגבי המחיר: 60K נראה לי מחיר טוב ולכן קניתי. והצלחתי להשיג עוד כמה קישקושים ששוים (במחירון שלהם) 1500 ש"ח אחרי שוק שהיה שם (לא ממש חוויה נעימה, אני חייב לציין).

אני מנחש שגם היום אפשר בעזרת תוספות כאלו להתקרב למחיר של 62K .זה נראה לי ריאלי. ואם תהיה שחקן פוקר ותחכה עוד 3 חודשים שיגיע הדגם המחודש, תוכל לקנות את ההישן ב60K להערכתי.

בכל מקרה תכין טוב טוב שיעורי בית לגבי תוספות אצל המתחרים ותהיה מוכן ל2 סבבים לפחות של משא ומתן עם יותר מיבואן אחד.

מעניין אותי האם מצאת 107 או סיטרואן משומשות בנות שנה לא מליסינג. כי אני חיפשתי בנרות משומשת -עדיין באחריות- מפרטי (לפני חודשיים) ולא היתה כזו בכל הארץ.

פורסם
אנחנו היינו בסוכנות לפני שבועים המחיר לידני 70.

adamL

בוודאי שאני יודע,שים לב לשורה השניה שרשמתי:

"רוב האנשים לא ידעו זה אותו רכב עם שינוי סמל"..

לגבי הביטוח איזה הצעה קיבלת? ומה הנתונים שלך?גיל,תאונות קודמות?

בגלל זה אם האייגו תתמוכר גם ב70,תחשוב על הלקוח הממוצע

הוא יראה פיגו,יחשבו מממ כניראה יהיו תקלות חשמל בעתיד,אהה רגע יש גם טיוטה באותו המחיר? נו אז איך אפשר לקנות פיגו ולא טיוטה?

לדעתי ככה המצב יראה ללקוח ממוצע שלא מבין ברכבים.

לגבי ביטוח אם שאלת אותי, אני לאחר בירורים עשיתי ביטוח בלוביט שהם נותני שירות ללקוחות פיג'ו סיטרואן.

הצעה מאוד אטרקטיבית מבחינת מה שאתה מקבל בביטוח לעומת ביטוחים אחרים שביררתי ובעלות סבירה.

אני משלם 4100 ש"ח על חובה+מקיף בן 27 עבר נקי מתאונות ו-10 וחצי שנות רישיון.

אין צורך בחתימה....

פורסם

יש כאן הרבה תוספות ל107/C1/AYGO

http://www.c1store.co.uk/store/index.php?osCsid=70200382fe762b728245507f02be1888

אגב, היום הייתי בסוכנות פיג'ו סיטרואן בשביל לברר את כל הנושא הזה של ההבדלים בין ההצעה שנתנו לי לבין מה שמפרסמים בפייסבוק.

מפה לשם הם הודו בטעות הטיפשית שסוכן המכירות עשה, והבינו עם מי יש להם עסק.

אחרי זה שאלתי את הסוכנת מכירות האם יש מצב שיהיה מבצע לפיג'ו עוד כמה זמן (פשוט עכשיו יש מבצע רק לסיטרואן) אז היא אמרה לי בשקט בשקט שיהיה כנראה עוד שבועיים.

ככה שהמחיר של הפיג'ו 107 יהיה 61,990 ללא אגרת רישוי ועם חיישני רוורס וקודן (שווי של 2000 שקל לערך) מחיר על הכביש כ-63,132 שקל.

לדעתי מחיר סבבה, ואני מאמין שעוד אפשר להוציא מהם גם מרימי שמשות או משהו כזה.

בהצלחה לרוכשים.

Polo 2012

פורסם

אם ככה לא מבין איך מישהו פה ציין שזה יקר ב 700-1000 שקל.

ההצעה הכי זולה חוץ "חבר" הייתה גם עם חברה שעובדת עם פיאט 4K לבן 24 ללא תאונות רישון 7 שנים.

פורסם

אני אישית לא הייתי מעוניין גם בתור מתנה בקודן ובחיישני רוורס,

אפשר לבטח ללא קודן לא בכל מקום יש דרישה,

ומי צריך חיישני רוורס באוטו קטן כזה,

סתם מתכונת לתקלות של התקנות מקומיות.

so far so good so what

פורסם

באמת אין הרבה חיישני רוורס ששורדים.

אגב,

מישהו יודע האם יש הבדל בסחירות של C1 מול ה107?

נשמע כאילו שה107 תהיה יותר סחירה.

אשמח לתשובה בנושא.

Polo 2012

פורסם
יש כאן הרבה תוספות ל107/C1/AYGO

http://www.c1store.co.uk/store/index.php?osCsid=70200382fe762b728245507f02be1888

אגב, היום הייתי בסוכנות פיג'ו סיטרואן בשביל לברר את כל הנושא הזה של ההבדלים בין ההצעה שנתנו לי לבין מה שמפרסמים בפייסבוק.

מפה לשם הם הודו בטעות הטיפשית שסוכן המכירות עשה, והבינו עם מי יש להם עסק.

אחרי זה שאלתי את הסוכנת מכירות האם יש מצב שיהיה מבצע לפיג'ו עוד כמה זמן (פשוט עכשיו יש מבצע רק לסיטרואן) אז היא אמרה לי בשקט בשקט שיהיה כנראה עוד שבועיים.

ככה שהמחיר של הפיג'ו 107 יהיה 61,990 ללא אגרת רישוי ועם חיישני רוורס וקודן (שווי של 2000 שקל לערך) מחיר על הכביש כ-63,132 שקל.

לדעתי מחיר סבבה, ואני מאמין שעוד אפשר להוציא מהם גם מרימי שמשות או משהו כזה.

בהצלחה לרוכשים.

אולי לא כ"כ קשור אבל מישהו רכש את הרמקולים הנ"ל ל107?

http://www.c1store.co.uk/store/product_info.php?cPath=191&products_id=3102&osCsid=70200382fe762b728245507f02be1888

אני קניתי את המשענת יד שלי ב700 דרך הסוכנות, יכול להיות שהעלו את המחירים ל1000

פורסם
אני אישית לא הייתי מעוניין גם בתור מתנה בקודן ובחיישני רוורס,

אפשר לבטח ללא קודן לא בכל מקום יש דרישה,

ומי צריך חיישני רוורס באוטו קטן כזה,

סתם מתכונת לתקלות של התקנות מקומיות.

מסכים איתך בנוגע להתקנות מקומיות והתקלות שהן גורמות, אבל אצלי ב-107 יש את כל התוספות שהם מציעים. ( ניתנו במתנה עקב קשרים כאלו ואחרים).

ולהגיד לך את האמת אני די מבסוט מהחיישנים. מבצעים את העבודה יופי!

בגלל החוסר זנב של הרכב תמיד בחניה זה יגרום לך לחשוב שאתה קרוב מידי ואתה רחוק שנות אור מהרכב שאליו אתה נצמד.

את האמת שבעזרתם אני נכנס לחניות ממש צפופות ולא הגיוניות.

אין צורך בחתימה....

פורסם
באמת אין הרבה חיישני רוורס ששורדים.

אגב,

מישהו יודע האם יש הבדל בסחירות של C1 מול ה107?

נשמע כאילו שה107 תהיה יותר סחירה.

אשמח לתשובה בנושא.

מישהו יכול לספק תשובה בנושא?

תודה.

Polo 2012

• תוכן חדש...