Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

audi q5 ירדה ל 289000 ש"ח

zuzut5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שהQ3 לא פורט על נימי הרגש שלך (וגם לא על שלי), זה לא אומר שהוא לא רלוונטי לאף אחד.

הוא לא רלוונטי כי הוא מתומחר קרוב מדי לQ5 שעדיף ממנו בכל צורה ופרמטר. זה הכל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

goride

מה אני אמרתי ומה אתה עונה לי?

תקרא שוב פעם את מה שכתבתי,

מדוע בנאדם יקנה q3 כשבאותו המחיר הוא מקבל q5 (בלי להכנס כרגע להנחות)

אם יצא לך לקרוא קצת כתבות רכב אתה תראה שלא רק אני חושב ככה ובהחלט במחירו הנוכחי של ה q3 הוא מיותר.

בנושא התדמית אתה צודק יש אנשים שיעדיפו לשלם יותר בשביל אודי אבל לא לזה התכוותי.

הדבר היחיד שאמרתי זה כדי שה q3 ישאר רלוונטי הוא צריך להמכר במחיר יותר ריאלי זה הכל.

ולכל אלה שדיברו על הנחות,

הלכתי עם ידידה שהתענינה ב q3 כי חשבנו שיהיה ניתן להוריד את המחיר, מכוון שמחירו של ה q5 התעדכן (היא הייתה ממש רצינית כדי לקנות) ותתפלאו שה q3 בגרסה הבכירה שלו נשאר אפילו קצת יותר יקר (אחרי ההנחה) מ q5 בגרסת הבסיס שהוא אפילו טיפה יותר מאובזר!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
goride

מה אני אמרתי ומה אתה עונה לי?

תקרא שוב פעם את מה שכתבתי,

מדוע בנאדם יקנה q3 כשבאותו המחיר הוא מקבל q5 (בלי להכנס כרגע להנחות)

אם יצא לך לקרוא קצת כתבות רכב אתה תראה שלא רק אני חושב ככה ובהחלט במחירו הנוכחי של ה q3 הוא מיותר.

בנושא התדמית אתה צודק יש אנשים שיעדיפו לשלם יותר בשביל אודי אבל לא לזה התכוותי.

הדבר היחיד שאמרתי זה כדי שה q3 ישאר רלוונטי הוא צריך להמכר במחיר יותר ריאלי זה הכל.

ולכל אלה שדיברו על הנחות,

הלכתי עם ידידה שהתענינה ב q3 כי חשבנו שיהיה ניתן להוריד את המחיר, מכוון שמחירו של ה q5 התעדכן (היא הייתה ממש רצינית כדי לקנות) ותתפלאו שה q3 בגרסה הבכירה שלו נשאר אפילו קצת יותר יקר (אחרי ההנחה) מ q5 בגרסת הבסיס שהוא אפילו טיפה יותר מאובזר!

הלו הלו, קח אוויר.

לא אמרתי שאתה לא צודק, ואם לא הבנתי אותך נכון, אז סליחה.

קול פנימי אומר לי, שמישהו באאודי מכיר הן את התמחור של הQ3 והן את התמחור של הQ5, ומודע לפער הקטן ביניהם.

פורסם
אדוני הנכבד אני לא מבין מה אתה מנסה להראות שאתה חכם?

יצא לך לשבת ב q5 או ב q3 אתה יודע מה ההבדלים בינהם?

(אם לא אז תשים לב שהם כמעט מינורים)

במחיר ש ה q3 נמכר אין לו שום הצדקה בארצנו, הוא לא משתייך לשום קטגוריה, אם המחיר שלו היה קצת יותר ריאלי לכיון של 200 אלף ש"ח הוא בהחלט היה נמכר כאן כמו לחמניות, אבל תראה לי בנאדם שיהיה מוכן להוציא אותו סכום על q3 שבאותו מחיר הוא יכול לקנות q5.

כן, יצא לי לשבת בQ3. גם בQ5. גם בQ7, למען האמת ובסדרת הX של במוו. לא מבין מה זה קשור לעניין.

הQ3 נמכר למי שרוצה SUV קטן, כמו הX1 רק של אודי. מי שרוצה אחד יותר גדול, קונה את ה-Q5. מה שגורר שהוא משתייך לקטגוריית הSUV הקטנים. יש לו הצדקה בדיוק כמו של-Q3 יש הצדקה, וכמו שלמרצדס GLK יש הצדקה וכמו שלפיאט 107 יש הצדקה.

אם אתה חושב שלמחיר אין הצדקה - מעולה. אל תקנה אותו, תקנה משהו שאתה חושב ששווה את הכסף שלך.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שאלתי אם ישבת ב q3 וב q5 מכיון שרציתי שתראה שההבדלים בגודל הם לא כלכך משמעותיים, ובנאדם שבא לקנות q3 ועל הדרך רואה שבאותו מחיר הוא מקבל את הq5 לא חושב שהוא יבחר באחיו הקטן, אפרופו x1 גם הוא נמכר בכמעט אותו מחיר של אחיו הגדול יותר וכאן אנחנו רואים את אותו העקרון.

הגיע הזמן שמישהו במחלקות השיוק של אודי ובמוו יעשו צעדים ויתחילו לתמכר יותר נכון את הרכבים שלהם.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

ההבדל בגודל בין Q3 ל-Q5 הוא פחות מ-5% בממוצע. ה-Q5 מרגיש איכותי יותר מבפנים ומאובזר טוב יותר. באמת שאין סיבה לקנות Q3 אם הם באותו המחיר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז...... שלא יבחר בQ3. אם בנאדם יכול לקנות ג'יפ שהוא קצת יותר מהQ3, ובמחיר זהה - למה לא?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

עכשיו גם ברור למה הם הורידו את המחיר,ריגול תעשייתי אמרנו:wink: היום בקמור הורידו את המחירים של הרכבים שלהם בצורה ניכרת ה-X3 יעלה בסביבות ה290K .

• תוכן חדש...