Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יודע מה ההבדל? ששם שוטר זה מקצוע ואילו פה זה מתנדב, ואלו שאני נתקלתי בהם היו אנשים קטנים שעושים צל גדול, וכנראה החולצה הכחולה שיבשה להם את המוח.. ולצערי הרב גם חלק ניכר שהשוטרים שנתקלתי בהם בחיי לא רחוקים מהתיאור הזה.

ואם כל הגברת אכיפה היא לטובת הציבור, מר תמיר (אפשר לקרוא לך מר תמיר ראש בקיר - בלי להעליב כמובן), אז תסביר לי בבקשה את הסרטון האחרון שכיכב בפייסבוק ובחדשות לגבי זה שתקעו מצלמה בנוכלות (ואין פה שום דרך אחרת להגדיר את זה) בכביש 2 היכן שמורידים את המהירות ל90 כשכל הכביש 100.

אתה צריך לפתוח את העיניים שלך ולא כל מה שהממשלה פה אומרת זה קודש. אם כבר ההיפך הוא הנכון. בטח בתקופה האחרונה.

תיכף גם תגיד לי שהדלק צריך לעלות כי מדד הברנט עלה, נו באמת... מדינת ישראל לא רחוקה מלהיות מדינת עולם שלישי.

אברה קדברה

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה יודע מה ההבדל? ששם שוטר זה מקצוע ואילו פה זה מתנדב, ואלו שאני נתקלתי בהם היו אנשים קטנים שעושים צל גדול, וכנראה החולצה הכחולה שיבשה להם את המוח.. ולצערי הרב גם חלק ניכר שהשוטרים שנתקלתי בהם בחיי לא רחוקים מהתיאור הזה.

ואם כל הגברת אכיפה היא לטובת הציבור, מר תמיר (אפשר לקרוא לך מר תמיר ראש בקיר - בלי להעליב כמובן), אז תסביר לי בבקשה את הסרטון האחרון שכיכב בפייסבוק ובחדשות לגבי זה שתקעו מצלמה בנוכלות (ואין פה שום דרך אחרת להגדיר את זה) בכביש 2 היכן שמורידים את המהירות ל90 כשכל הכביש 100.

אתה צריך לפתוח את העיניים שלך ולא כל מה שהממשלה פה אומרת זה קודש. אם כבר ההיפך הוא הנכון. בטח בתקופה האחרונה.

תיכף גם תגיד לי שהדלק צריך לעלות כי מדד הברנט עלה, נו באמת... מדינת ישראל לא רחוקה מלהיות מדינת עולם שלישי.

אני ממש לא ראש בקיר (זה בסדר לא לקחתי זאת אישית)

מי אמר לך שתקעו מצלמה בנוכלות? יש תמרור שאומר שהמהירות ירדה ל 90 אך בחרת להתעלם ממנו והמשכת לנהוג במהירות 100 (אני ממש לא מאמין שנהגו ב100 אלה יותר מ100 זה בטוח)

בנוסף גם שתקועים לך תמורר שאומר להוריד מהירות ל 50 כי עובדים בכביש,אתה ממש לא מוריד וממשיך על מהירות 100 נכון?

תמרור זה תמרור

לא אתה ולא אני מהנדסים לעינייני תעבורה ולא יכול לדעת מה הסיבה להורדת המהירות במקטע,אבל אתה בחרת בדרך של קונספרציה כי הציבו מצלמה באותו מקטע.....

יש כאן הרבה דברים שמדינתנו גובה כסף במודע והדלק אחד מהם,אבל אני בטוח שגם אז תמשיך לתדלק ולא תזעק,למה כי נוח לך לשבת בכורסא במקום לצאת לרחוב (אני בזמנו יצאתי לכביש בהתארגנות שלא זכתה לתמיכה מאותם אנשים שיושבים וחושבים שאחרים יעשו את עבודה)

היום בחדשות הראו איך חברת עלית מוכרת פסק זמן בארה"ב במחיר של 2 שקל 0.69 סנט,לאומת הארץ שזה 7 שקל עם לא יותר!

אז למה אתה לא יוצא לרחוב וזועק עושק!

אף אחד לא עיוור כמו שמנסים להציג כאן,כל העקרון זה שיש חוק וצריך לבצע אותו,אף אחד לא יחליט מתי לקיים את החוק ומתי לא,כל עוד החוק אומר 90 בקטע מסויים כך צריך לנהוג,בטח לא ב160 ואז לשאול למה קבלתי דוח?

אנשים לא מבינים את משמעות החוק שהם אומרים שאני אקבע לעצמי מתי לקיימו ומתי לא

אני לא מדבר על זה עם החוק בסדר או לא!

אני מדבר איזה דוגמא אנחנו מביאים לילדים שלנו שרואים איך אנחנו מצפצפים על החוק (מקרה המאזדה שנתפסה ב200)

אנשים כאן תומכים בביטל החוק ועושים כרצונם ואחר כך בוכים,כל עוד החוק הינו 90 אז צריך לקיימו בלי שום קשר אם זה בסדר או לא,נסעת מהר אז תספוג את הקנס ולא תגיד שהחוק מטומטם והמדינה מטומטמת.

את חושב שהחוק לא בסדר? זכותך להבחר לכנסת ישראל ולשנות את החוק בוועדות המתאימות.

.

כל הדיון הזה התחיל בנושא מהירות מופרזת של 160,בטוח שגם אתה לא רוצה שיטוסו על הכבישים מטורפים שחושבים שהם שולטים בכלי "הרצח" שנקרא רכב.

אני תומך בעלאת המהירות בהדרגתיות למהירות של 120 בכבישים בטוחים,אך בהחלט לא תומך בהגברת המהירות ל 160 כי במצב הזה רוב אנשים ינהגו במהירות שעולה על 210 אם לא יותר.

פורסם

וואללה, שכנעת אותי... תמשיך להתמרמר, להסתובב עם בטן מלאה, לשנוא כל מה שזז, לחשוב שדופקים אותך, מסדרים אותך, עושקים אותך. תמשיך לנסוע מעל המותר, לשלם דוחות, להשלל. תמשיך לחשוב שאנחנו מדינת משטרה עם אנשים קטנים שעושים צל גדול, תתחיל לקחת כדורים נגד כאבים כל פעם שאתה ממלא את מיכל הדלק ברכבך (שמין הסתם מכלה אותו הרבה יותר מהר בהתייחס למהירויות שאתה נוסע), תמשיך לבכות על מר גורלך בפורומים השונים ואל תדאג, אנחנו נהיה כאן כדי לנחם אותך ואת החברים שמחזיקים בדעה שלך.

וואללה, שכנעת אותי...

ארז רונן

פורסם

בישראל יש 3000000 בעלי רשיון נהיגה.

בכל שנה משטרת ישראל מנפיקה 1300000 דוחות.

מתוכם 300000 הינם דוחות מהירות.

הוציאו תוכנית מצלמות חדשה, פיזור של 900 מצלמות מהירות בכל הארץ.

תוך כדי הבטחה והתיחייבות חוזית שמספר הדוחות יעלה פי 4, כלומר לאיזור ה1000000 דוחות ומעלה.

משמע, 33% ומעלה מציבור הנהגים יקבל דוחו"ת מהירות.

התוכנית כללה פריסה אדירה בכבישים בהם מספר התאונות הינו הנמוך ביותר מכלל הכבישים בארץ, וכבישים אלו נחשבים הבטוחים ביותר.

העולה בג"ץ בנושא +דיון ציבורי בכל כלי התקשורת.

תוצאה? העלה מיידית של 20 קמ"ש במספר גדול של כבישים.

ושינוי תוואי המצלמות בחלוקה מחדש.

מסקנה- גזירה שהציבור לא יכול לעמוד בה, ו33% מציבור מסויים, זה כל מזמן לא קומץ.

וזה מכלל הנהגים, בינהם יש כאילו שכבר מזמן לא נוהגים ורק מחזיקים רשיון, ומתוכם יש עוד רבים שבכלל לא בעלי רכב וגישה לרכב.

כלומר גם 33% זה מספר נמוך.

בנוסף, רוב התאונות (60 אחוז ויותר) מתבצעות בשטח עירוני.

ורק אחוז זניח מתוך התאונות הינו בגין עבירות של מהירות מופרזת.

אין שום מצלמה שהוצבה שטח עירוני.

בנוסף, 35 אחוז מההרוגים בתאונות דרכים הינם הולכי רגל.

אותם הולכי רגל לא נמצאים בכביש 6, כביש 1,כביש 431 או כביש 5 וכבישים נוספים.

אבל אנחנו רואים אכיפה מסיבית בכל אותם כבישים בינעירוניים וכבישים מהירים, שדווקא בהם כמות התאונות הינם מעטות, והגורם של המהירות הינו זניח.

אז המחוקק, בצעד פופוליסטי מקציב סכומי עתק להקמת המצלמות, במקום לשפר תשתיות אחרות ולהגביר אכיפה על עבירות שמסכנות חיים, ושסטטיסטית עובדתית גורמות ליותר תאונות דרכים באופן משמעותי ממהירות.

נושא המצלמות נוסה והופעל בכל מדינה מודרנית, ובכל המדינות הוכח מזמן שהוא כבר לא יעיל, ואף גורם בחלקו לתאונות נוספות עקב נהגים שמרוכזים באיתור המצלמות במקום בכביש.

ואנגליה היא מדינה מאוד בולטת בנושא.

וכנראה שעל האנגלים, אי אפשר להגיד שאין להם "תרבות מוטורית" כדבריו של אדון תמיר.

אבל אנחנו יותר קדושים מהאפיפיור, ואנחנו מבינים יותר טוב מכולם.

והמחוקק אף פעם לא טועה, ואף פעם לא מונע מאינטרסים.

אז אזרחי ישראל יכולים להוסיף להם מס חדש לתלוש המשכורת, ולקרוא לזה "מס מהירות".

כי ככה המחוקק רוצה, ויש עוד עיוורים אטומים כמו תמיר, שעוד מצדדים בזה, ורואים פריים אחד מסרט שמתגלגל להם מול העיניים.

דבר נוסף, זה שיש אידיוטים שנתפסו על 200 ואף יותר מזה, לא אומר שזה הרוב.

ואף אחד במהלך כל הדיון הזה, לא מצדד בשום נהג במהירויות הללו.

גם על 160 אף אחד לא אמר שזה מותר או נורמלי.

אבל בין לסקול מישהו באבנים על זה, ההבדל עוד רחוק.

המהירות המותרת היום היא ארכאית, וכבר מזמן לא רלוונטית לקדמה הטכנולוגית של בניית הכבישים, שילוט ורמזור ותשתיות בטיחות.

בנוסף, גם הרכבים כבר מזמן בקדמה טכנולוגית.

מר תמיר מגיע לכאן, וטוען שאנחנו פסיכופטית משוגעים ועבריינים שאנחנו נוסעים מעל המותר, מצד שני הוא תומך בהעלאת המהירות ל120 קמ"ש.

בנוסף, הוא גם טוען שהוא לא מהנדס ושזאת חוצפה לקבוע כמה מותר לנסוע ואיפה, אבל להעלות את המהירות ל120 קמ"ש, את זה הוא יכול לקבוע, והוא אף תומך בכך.

זה מעניין, אדם שלפני שנה לא ידע מה זה ESP וEBD, בא לכן במטיף בכפר של כופרים, כאשר הוא בעצמו אומר שהמהירות היא ארכאית.

אבל לנסוע 130 קמ"ש בכביש 1 זאת עבריינות!.

מצד שני, הוא מצדד להעלאת המהירות ל120קמ"ש באותו קטע,- ומצד שלישי, הוא טוען לכך שניתן לחרוג ב10 קמ"ש מהמותר.

כלומר, תמיר בעצמו טוען שניתן לנסוע 130 קמ"ש.

אבל הוא ממשיך למלא את דפי הפורום בסיסמאות מתוך קמפיינים של אור ירוק.

under construction..

פורסם
״כלי רכב - כלי רצח״, שכח מפורום סריגה. תעבור ישר לבריד׳ג

רואים שאתה ילד ושחלב עדין על שפתייך !

זה בסדר אתה תלמד בדרך הכואבת מה זה רכב,אני רק מקווה שתצא בשלום ולא נקרא בעיתון על משהו שחשב שרכב זה משחק.

לזה שמעלי

כנראה שאתה ממשיך לדבוק באטימות שלך ולחשוב שדופקים אותך,זה בסדר אי אפשר לשנות את דעתך כי אתה מלא ואטום.

כל הנושא כאן זה קייום החוק! ועל זה שאנשים לוקחים את החוק ליידים ונוהגים במהירות של 160.

ולא עם אפשרי לנהוג במהירות של 120 והחוק יאפשר זה אז אני תומך

נכון אני לא מהנדס תעבורתיתי ואני בטוח במאה אחוז שגם אתה לא! אז אתה בא וקובע שאפשר בבורות מוחלטת לעלות את מהירות הכביש,אתה לא מהנדס ולא יכול לקבוע בגלל שאתה רוצה לנוסע מהר יותר,באו מהנדסי התעבורה של מדינת ישראל וקבוע מהירות 90

כנראה שאתה נהג מונית שבקושי סיים תיכון או נהג הסעות,שרובם לא מלומדים ומתנהגים כך בכביש

וחטפת מספר לא קטן של דוחות ולכן אתה כועס וחושב שכל העולם דפוק,שמה שדפוק זה צורת החשיבה שלך שאתה אדון העולם,אתה יודע יותר טוב מכל מהנדס שיושב ולמד ויודע למה צריך שהמהירות תהיה 90 ולא 160 כמו שאתה רוצה.

לגבי השמצות שלך שאני לא יודע מה זה ESP וכו' אני לא אגיב זה מראה בדיוק מה שרשמתי על רמת המשכל שלך,על תרבות וחינוך שלך.

קבע המחוקק 90 תמודד !

אז מי אתה שתווכח איתם?

יש דברים יותר כואבים במדינת ישראל (בתחום המוטורי) אני לא רואה אותך לקוח "סכין בין השיניים" ורץ לילחם בשחיתות ועושק.

הולכים לעלות את הדלק למה אתה לא יוצא לרחוב וצועק? למה אני יענה לך,כי אתה חושב רק על עצמך וחושב שאנשים אחרים יעשו את עבודה.

פורסם

לפני שאתה מכנה אותי ילד אולי כדאי שתעבוד קצת על השגיאות כתיב, לא מוסיף לך הרבה. לגבי המהירות שקבע המחוקק, אל תדאג לי, אני מתמודד מצוין. בכל מקרה, הדיון הזה ירד לפסים אישיים והזמן שלי קצת יותר מדי יקר בשביל זה, חשבתי שיהיה פה דיון ענייני. לצערי התבדיתי. אני רק מקווה שכשאתה שומר על החוק בנוגע למהירות, אתה שומר גם על החוק הנוגע לנסיעה בנתיב הימני.

בשיפוצים

פורסם
לפני שאתה מכנה אותי ילד אולי כדאי שתעבוד קצת על השגיאות כתיב, לא מוסיף לך הרבה. לגבי המהירות שקבע המחוקק, אל תדאג לי, אני מתמודד מצוין. בכל מקרה, הדיון הזה ירד לפסים אישיים והזמן שלי קצת יותר מדי יקר בשביל זה, חשבתי שיהיה פה דיון ענייני. לצערי התבדיתי. אני רק מקווה שכשאתה שומר על החוק בנוגע למהירות, אתה שומר גם על החוק הנוגע לנסיעה בנתיב הימני.

הדיון יורד לפס אישי כי אתה מושך את הדיון לשם,במקום להתמקד בדיון שהינו,אף אחד לא מעל החוק בטח לא אתה

אז מה אתה בא לבכות כאן ולהגיד המדינה עושקת את האזרחים ? אתה מסתדר בכיף תמשיך להגדיל את קופת המדינה ואני שמח על כך!

לגבי שגיאות כתיב כו' גם לך לא חסר

לצערי רוב אנשים לא נולדו מושלמים כמוך (בציניות) בן אדם חושב שהוא מעל החוק וקובע לעצמו חוקים!

המדינה צריכה לדון שוב בנושא המהירות בהתאם לקדמה הטכנולוגית,להשקיע יותר בחינוך ושמירת החוק כך נוכל לזכות ולנהוג במהירות מתקרבת למציאות הטכנולוגית.

למגר תופעות של נהיגה מופרזת ועבריינות כביש,למגר אנשים שמסכנים את משתמשי הדרך בגאווה שלהם ויהירות שלהם (בשרשור הזה יש מספר אנשים כאלו).

כי הדרך הקבועה שלהם לעבור ולצפצף על החוק עוברת לילדים שלהם שממשיכים להתנהג כמו הורים שלהם.

לפי דעתי יש צורך בהקמה של וועדה חיצונית אשר לא מושפעת מאינטרסים,אשר תבחון את נושא המהירות בכבישי ישראל,להגיש את הממצאים לגורמים הרלוונטים לצורך בחינה.

כדי לעשות זאת יש צורך בנציג או מחאה חברתית שתדרוש לתיקון ובדיקה מחדש של הגבלות בכביש.

פורסם

אמנם סטית קצת מהדיון אבל אתה כל הזמן מדבר על לצאת לרחובות ולצאת לרחובות, בינתיים אני רק רואה אותך יושב (מול המחשב) ומגיב פה בפורום ועוד מצדד בכל מה שהממשלה קובעת (וכבר מזמן נוכחנו לדעת שטובת הציבור לא עומדת לנגד עיניה).. אז מתי אתה יוצא לרחובות?

אברה קדברה

פורסם

שני השוטרים שאמורים להיות האזרחים מספר 1 גם כן נסעו "קצת" מעל המותר:

* מפכ"ל המשטרה דודי כהן - 180 קמ"ש בכביש 443 (פי 2 מעל המותר).

* מפכ"ל הנוכחי - 160 קמ"ש בכביש 431.

כנראה תשתיות הכבישים מאפשרים זאת, בנוסף לרכבים בהם נסעו.

אבל איזו דוגמא הם נותנים לכלל הנהגים, במיוחד לצעירים ?

המהירות המקסימלית המותרת כלל אינה תואמת לכבישי ארצנו (את זה יוכל להגיד כל מהנדס כביש).

ודווקא באיזורים, היכן שיש צורך להוריד מהירות עד ל 30-20 קמ"ש (רחובות צרים, ליד בתי ספר או גני ילדים) -

לא נראה תמרור מתאים ולא אכיפה משטרתית.

הקצאת כוח אדם עם הניידות, לעמידה סטטית לצורך אכיפת מהירות (בכביש ריק, ישר, סלול היטב ועם תאורה טובה)- זה בזבוז משאב יקר והמטרה לכך ידועה לכולנו.

ולתמיר,

לדעתי אתה קצת מתבלבל בקשר שבין חוקי התנועה והמהירות.

פורסם
אמנם סטית קצת מהדיון אבל אתה כל הזמן מדבר על לצאת לרחובות ולצאת לרחובות, בינתיים אני רק רואה אותך יושב (מול המחשב) ומגיב פה בפורום ועוד מצדד בכל מה שהממשלה קובעת (וכבר מזמן נוכחנו לדעת שטובת הציבור לא עומדת לנגד עיניה).. אז מתי אתה יוצא לרחובות?

בנתיים אני יצאתי למאבק נגד מחרי הדלק,איפה אתה הייתה? כנראה לא שם

בגלל אנשים כמוך המחאה נכשלה,אנשים שלא קמו ועכשיו צועקים שכל חודש המחיר עולה.

לגבי המכפכ"ל וכל השאר הם גם נתפסו נקנסו וגם קיבלו עונש תקשורתי ותדמיתי

כולנו חושבים שצריך לעלות את המהירות אבל אנחנו ממשיכים לבוא לפורום לבכות על מתן דו'ח במקום לעשות מעשה.

אני מזכיר לך שהשרשור המקורי היה נהיגה של 160 קמ"ש ולא 120

פורסם

עכשיו בוא ואסביר לך איפה נמצאת רק אחת מהבעיות שלך (בדגש על אחת).

אתה מכיר אותי? אתה יודע איפה הייתי ומה עשיתי? אתה יודע לאיזה מחאות הצטרפתי או לא? כמה אני פעיל או לא?

אם אתה כבר קובע לעצמך מה עשיתי וכמה בכיתי, אז עלה והצלח. זה גם מקרין על עומק התגובות שלך לגבי שאר הדברים פה בדיון.

ורק בשבילך.

הנה עוד דוגמה לאיך המצב נראה בכבישים.

http://www.mako.co.il/news-israel/local/Article-05d8fe2684a9531018.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=565984153

אברה קדברה

פורסם

כנראה שאתה נהג מונית שבקושי סיים תיכון או נהג הסעות,שרובם לא מלומדים ומתנהגים כך בכביש

וחטפת מספר לא קטן של דוחות ולכן אתה כועס וחושב שכל העולם דפוק,שמה שדפוק זה צורת החשיבה שלך שאתה אדון העולם,אתה יודע יותר טוב מכל מהנדס שיושב ולמד ויודע למה צריך שהמהירות תהיה 90 ולא 160 כמו שאתה רוצה.

.

אתה לא מכיר אותי, לא יודע במה אני עוסק למחייתי, ולא יודע מה השכלתי.

לכן, חוצפן- שמור על פיך ודאג לכתוב בצורה שהולמת את הפורום.

תגובותיך כרגע מביישות את פורום FLIX, או את פורום בר מצווה.

ואם אתה לא יודע מהי תרבות ההשתתפות בדיון פתוח, אני מציע שלפני שאתה כותב את הגיגך,חזור אחורה לתחילת השרשור, ותקרא את הכל מהתחלה.

כי כנראה יש פער בין מה שנכתב לבין מה שהבנת.

ואגב, זה שמישהו לא מסכים עם דעותיך, לא נותן לך אפילו קמצוץ של זכות, לתקוף אותו אישית.:idea:

under construction..

פורסם
עכשיו בוא ואסביר לך איפה נמצאת רק אחת מהבעיות שלך (בדגש על אחת).

אתה מכיר אותי? אתה יודע איפה הייתי ומה עשיתי? אתה יודע לאיזה מחאות הצטרפתי או לא? כמה אני פעיל או לא?

אם אתה כבר קובע לעצמך מה עשיתי וכמה בכיתי, אז עלה והצלח. זה גם מקרין על עומק התגובות שלך לגבי שאר הדברים פה בדיון.

ורק בשבילך.

הנה עוד דוגמה לאיך המצב נראה בכבישים.

http://www.mako.co.il/news-israel/local/Article-05d8fe2684a9531018.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=565984153

מצחיק שאתה גם עושה את אותם דברים אך מצאת לנכון להגיד שאני עושה אותם,במקום לאחד כוחות ולצאת למחאה לשינוי המצב בכביש ,אתה בוחר לנגח! (אתה יודע מי אני מה אני עושה שקבעת שאני יקום מהכסא?)

במקום להתווכח וכדומה קום ותשמיע את קולך! קום ותזעק על העלאת מחיר הדלק קום ותזעק על העלאת יוקר החיים בארצנו,במקום לשאול למה אוסרים לטוס בכבישי ישראל במהירות של 160 קמ״ש

אתה מסכים שצריך לעלות את מהירות ל 120 בכביש שעומד בתקנים? גם אני מסכים.

אתה מסכים להוציא תוכנית שתחנך לתרבות מוטורית ולמגר תופעות ביריונות ? גם אני מסכים.

אתה מסכים שיש צורך לשנות את החוקים ותקנות התעבורה ? גם אני מסכים.

אנחנו מסכימים על אותם דברים חוץ מדבר אחד! זה שאנשים נוסעים במהירות של 160 באים לפורום ומחפשים דרכים לחמוק מעונש.

אני רואה בדבר הזה צביעות אשר פוגעת בנו בחזרה בכבישים,כי אותו אדם שחמק ולא למד את הלקח יחזור לכביש ויפגע בי או בך .

לגבי הכתבה זה ממש לא בסדר וכתוב הנושא טופל!

כך את ארה״ב מדינה שהיא סופר דמוקרטית (גילוי נאות הייתי שם כמה שנים) שוטר יכול לחנות איפה שהוא רוצה ויצא לי לראות מקרים שניידת עומדת בתוך פארק בניו יורק ואף אדם לא מתקרב ומעיר,למה אתה שואל? בגלל שאנחנו ישראלים שחושבים שעכשיו אנחנו נדפוק את המשטרה!

לגבי הבחור שכתב מעל,אני לא ישתף פעולה איתך ויגרור את עצמי לרדת לרמה נמוכה כמו שהגעת כל מילה שלך מצדיקה את הטענה שלי

פורסם

מה היה קודם הביצה או התרנגולת, אתה יודע למה לא שואלים את השוטר בפארק למה? או לחילופין אם הוא היה עומד באדום לבן?

אני אגיד לך למה.. כי אף שוטר שם (אם היית בארהב אתה יודע כמה שהם ישרים כמו סרגל) לא יעצור באדום לבן בשביל לקנות קפה, לא יחנה בנכים, כי הוא רצה לקנות קפה וכו וכו וכו. ההשוואה שלך שגויה מהיסוד. ארהב היא אכן דוגמה. למופת. לא להשוואה.

אם כבר אתה משווה, אז זאת דוגמה לראות איך משטרה אמורה להראות ולא כמו בארץ, כמו אחרוני הפושעים.

אברה קדברה

• תוכן חדש...