Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הרכיבים הם:

HU:ALPINE 117R

COMPONENT: HERTZ HI ENERGY HSK165

AMP: CELESTRA FA275

MONOBLOCK: DC AUDIO 1.2 K

SUB: HERTZ ENERGY ES300 X2

אז אתמול הותקנן המגבר סלסטרה וקומפוננט עכשיו מחכה עד שיגיעו הסאבים המונו וה-HU .

תמונות היו מאוחר יותר =]

איליה.

hu: alpine 117, component: hertz hi energy hsk165, amp: celestra fa275x, monoblock: dc-audio 1.2k, sub: hertz energy es300 x2

פורסם

חוץ מהמונובלוק שאני לא מכיר ואין לי מושג לגביו הרכיבים הם רכיבים טובים.

מההיי אנרגי' אפשר לקבל רמת פירוט נאה והספק יפה.

המגבר הוא מגבר טוב - הייתי מציע שאם הולכים כאן על הגברה של סט פסיבי - להביא את הדגם החזק יותר - אם אני לא טועה זה 2*75 כאשר יש לו אחד שמספק 2*150 בערך - נכון?

אני מגביר לאחרונה הרבה סטים פסיביים ושם להספק יש משקל יותר מורגש מאשר בעבודה אקטיבית, אם זאת - 75 וואט כפול שתיים להיי אנרג'י לדעתי, ראוי ביותר (אבל זה רק אני).

הסאב - לא יכול לאמר שהוא מהחביבים עליי אבל בהחלט מדובר בסאב מדוייק וחזק - ועוד שניים כאלה, שיורדים נמוך (12 אינטש)

באמת שיש מצב לשקול כאן שיפור תשתיות ובידוד במקומות המתאימים.

תהנה - תעלה בבקשה רשמים.

מי מתקין? ישראל ג'וניור? -> שואל מתוך סקרנות, אם כן, אתה בידיים טובות מאוד!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מי מוכר בארץ DC AUDIO.?

DC אודיו זה סאנדאון אודיו לעניים

מדובר במוצר שמיוצר בדיוק באותו מפעל אותם מגברים אבל עם רכיבים

קצת שונים וקרוס פחות ורסיטאלי.

למשל ה-SAX 100.4 הוא כפיל של ה-DC AUDIO PAI-120.4

פורסם

אז ככה בעיקר אני מתקין את המערכת, אבל ישראל JUNIOR עוזר לי אם ההתקנה !

וכן יש בידוד בשני הדלתות ובבגאז' (הדלת עצמה של הבגאז') !

ולא יודע מי מייבא לארץ DC AUDIO את המונו הזה אני רוכש מישראל !

hu: alpine 117, component: hertz hi energy hsk165, amp: celestra fa275x, monoblock: dc-audio 1.2k, sub: hertz energy es300 x2

פורסם

תתחדש אחלה ציוד! ובחרת אדם זהב לעבוד איתו!

מקווה בשבילך שאתה מכין שם תשתיות חשמל ובידוד טובות כי בלי זה אתה לא תנצל את המערכת כמו שצריך.

לגבי הסאבים לדעתי הם יתנו לך תוצאה יפה אך אם תשאל אותי לא ההיתי בוחר בהם, יש אופציות אחרות בשוק.

אם אפשר לדעת באיזה רכב זה יותקן?

בכל אופן תתחדש ותן בראש!

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
מי מוכר בארץ DC AUDIO.?

DC אודיו זה סאנדאון אודיו לעניים

מדובר במוצר שמיוצר בדיוק באותו מפעל אותם מגברים אבל עם רכיבים

קצת שונים וקרוס פחות ורסיטאלי.

למשל ה-SAX 100.4 הוא כפיל של ה-DC AUDIO PAI-120.4

לא יודע אם DC זה לעניים או לא, אבל הסאבים שלהם פשוט מטורפים וזה החלק המעניין אצלם. :-D

רק תשאל את דייויד! 8)

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

הPAI זה דגם ישן, היום שש להם מגבר 4 ערוצים 175.4 שמשתווה ל200.4 של סאנדאון, ויש להם שורה של מונובלוקים שמוציאים מ1200 וואט ועד ל12000 וואט.

בהחלט לא חברה לעניים.. ושלא נדבר על הסאבים, מה שהיה מטורף אצלם הפך לעוד יותר מטורף עם שדרוג של הליין סאבים שלהם :-D

איליה - תתחדש חברי הטוב!

פורסם

היה לי דאבל סאב כזה,אני ממש אהבתי.

אבל לדעתי ההגברה להיי אנרג'י לא מספיקה.

בשביל לפתוח את הסט הזה כמו שצריך, לפחות מגבר של 100rms לערוץ, ההבדל הוא שמיים וארץ.

הסט הופך להיות הרבה יותר אגרסיבי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
הPAI זה דגם ישן, היום שש להם מגבר 4 ערוצים 175.4 שמשתווה ל200.4 של סאנדאון, ויש להם שורה של מונובלוקים שמוציאים מ1200 וואט ועד ל12000 וואט.

בהחלט לא חברה לעניים.. ושלא נדבר על הסאבים, מה שהיה מטורף אצלם הפך לעוד יותר מטורף עם שדרוג של הליין סאבים שלהם :-D

איליה - תתחדש חברי הטוב!

דיוויד - אפשר לינק?

יש יבואן? או שג'וניור מזמין אותם בצורה פרטנית?

(אני מקווה שיוני קדוש לא יקפוץ עליי גם כאן :-D)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי בבקשה http://dcsoundlab.com/

ולא אני לא מייבא אותם או שום חברה .

ואל תדאג אף 1 לא יקפוץ עליך :-P פשוט מה שקרה איתך היום זאת תופעה מאוד מוכרת כשלא מקפידים לקחת את הכדורים בזמן :-P

REZO הקדמת אותי

איליה "תתחדש ותהנה:-P"

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...