Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה אבל יש לך טעות בלינק - הS האחרונה מיותרת.

אני כבר מביט.

אמאל'א! הסדרה 5 - ברחתי מהאתר :)

טוב יקח לי קצת זמן, אבל אני מבין למה אתם מתכוונים סאב וופרים לחולי נפש.

אכן נראה כמו העתק עיצוב חיצוני גם שמזכיר את סאן דאון.

הנתונים מפחידים משהו, ההצהרה על ההספק היא במדידת מתח של 14.4V צריך לקחת בחשבון, לנצל אותם כמו שצריך דורש שמערכת החשמל תהיה משודרגת, בייחוד עם הסאבוופרים וההספקים הגדולים שלהם.

אכן - רושם ראשוני, מרשים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה דיויד וישראל =]

היום קיבלתי את שני הסאבים !!

מחר אני יעלה תמונות של הכל !

והסאבים בנתיים ישבו בבגאז' בלי מונו. או שכנירא יחוברו לאיזה מונו לבנתיים שהפתיחו לי !

איליה

hu: alpine 117, component: hertz hi energy hsk165, amp: celestra fa275x, monoblock: dc-audio 1.2k, sub: hertz energy es300 x2

פורסם

אם אין לסאבים משהו שיגביר אותם - חבל לשמור עליהם ברכב, שים אותם במקום בטוח, לא חבל?

ג'וניור - אני רוצה להיות מסוגל לישון בלילה :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי בוא נגיד שהוא גדול, כבד, עוצמתי מאוד ויש לו מנוע עם מגנט יקר מאוד (ניאו).

http://www.youtube.com/watch?v=FZ99WqXvVvM&feature=youtube_gdata_player דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אני מקווה שזה לא יעשה לך סיוטים בלילות :-P

פורסם

ואי מסכן הבן אדם, הוא צריך ללכת לחלקי חילוף, להחליף לו איזה אוזן או שתיים.

:roflmao: :roflmao:

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

מצטער אבל אזלו לי החיתולים אז לא ראיתי אתמול את הסרט.

Pioneer TS-X150

פורסם
מי מוכר בארץ DC AUDIO.?

DC אודיו זה סאנדאון אודיו לעניים

מדובר במוצר שמיוצר בדיוק באותו מפעל אותם מגברים אבל עם רכיבים

קצת שונים וקרוס פחות ורסיטאלי.

למשל ה-SAX 100.4 הוא כפיל של ה-DC AUDIO PAI-120.4

ההגדרה "סאן דאון לעשירים" כנראה תקלע יותר. :razz:

האם הוא מיועד לSPL/SQL נטו? למשל,סתם מתוך סקרנות.נאמר ואני לוקח מגבר שלהם שמוצהר 1200 רמס ב2 אוהם ומחבר לזוג הגנסיסים שלי. מה אז? הסאבים שלי או שנקרעים או שמעיפים אותי ואת הסוזוקי לשמיים מבלי לאבד ייחוד ואיכות? :roll:

מעבר לנקודה שהובנה כהלכה בסרטון לגבי הסאבים .איך המגברים? מישהו התנסה בהם?

ליאור

פורסם

אז ככה יש כמה תמונות של הפרוייקט (של המגבר והסאבים וקצת של החייוט) בקרוב אני יעלה עוד תמונות של האיטום בדלתות ובבגאז' .

וכרגע מחכה שיגיע המגבר והHU

IMG_0630.jpg

IMG_0635.jpg

IMG_0643.jpg

hu: alpine 117, component: hertz hi energy hsk165, amp: celestra fa275x, monoblock: dc-audio 1.2k, sub: hertz energy es300 x2

פורסם

+1.

אם אתה כבר קונה רכיבים איכותיים, עושה איטום ומשקיע- תבנה גם פלטה למגבר, זה ניראה טוב יותר ולא מכער את הכיסא האחורי- שקרעת את הריפוד שלו קצת.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

בגדול גם ככה לא יראו את המגברים! אבל חשבתי להוסיף פלט עץ כשיגיע המונו ואת שניהם להתקין על הפלטה !

פורסם

תתחדש, רכיבים מעולים.

בכל מקרה כפי שאמרו קודמי התקנה גרועה תעשה עוול לרכיבים,

ממליץ על בידוד מלא בדלתות, פלטה למגברים, חיווט "בריא" ומצבר פריקה מהירה (סטייל XS) יעשה חסד עם המונו.

• תוכן חדש...