Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכשיר OBDII

ד ו ד
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני הזמנתי אתמול גם:(אמור להתאים גם לך לא?)

http://www.ebay.com/itm/ELM327-OBD2-OBDII-V1-4-Bluetooth-Diagnostic-Interface-/160550105283?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item25618830c3#ht_4137wt_1397

לאחר המלצה מאחד מחברי הפורום

יש לי שאלה: רשום שניתן לימדוד גם את הלחץ אוויר בכניסה- זה נכון? Intake Manifold Pressure

או שהבנתי לא נכון?

בשעה טובה קיבלתי את המוצר, עובד מעולה!

מה שהכי שמחתי ליראות שאני יכול ליראות את הכמות המדוייקת של הדלק שמוזרק באותו הרגע! (דקה/שעה)

ב1.4L 8V שלי בסרק של 700 סד"ל המנוע צורך כ10~10.4 CC לדקה!(0.6L שעה) ואם מדליקים מזגן אז כ14~15 CC לדקה.

עכשיו אני באמת אוכל לדעת איך לינהוג הכי חסכוני.

יש לי שאלה קטנה:

לחץ בintake של 4.5~4.6PSI (במינוס נירא לי)

וBOOST כ10 PSI במינוס ובמתן לחיצה ועזיבה מהירה של הגז הוא יורד לכיוון PSI4 מינוס

רציני לדעת לאיזה מיקום זה מיתייחס? (מושגי לחץ PSI אני יודע) לא מבין בידיוק על איזה לחץ מדובר והמיקום שלו.

וחיישן חמצן יש 2

1 קופץ כל הזמן בין 0.1~0.7 וולט

השני על 0.7 וולט ויורד בעזיבת הגז וחוזר לעצמו אחרי 2 שניות.

ובנוסף הtiming advance מראה בסרק כ58 מעלות במינוס ובלחיצה על הגז יורד לכיוון ה40 מעלות מינוס

אין יודעים איזה ערכים נכונים?

אשמח לקבל קצת הסברים על המידע.

לצערי תערובת דלק ואוויר הוא לא נותן.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נדמה לי ש1 VOLT בחיישן חמצן ,מתקבל בתערובת עשירה. 0.2 VOLT זה ענייה.

החיישן עובד ברגף של סינוס, שהממוצע שלו זה תערובת אידאלית.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

רכשתי 2 כאלה (ELM327 עם נורות). אחד BT והשני רגיל. הBT היה ממש מאכזב, אחרי כמה שניות התוכנה הייתה נתקעת (כל תוכנה שניסיתי). הרגיל (USB) עבד בסדר גמור.

התחברתי איתו לפולו 2003, והציג קריאות חיישנים, בכל אופן כשהייתה לי תקלה שהדליקה מנורת EPC, הוא לא ראה את התקלה.

• תוכן חדש...