Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואז הם היו צריכים להתחיל להתחשבן איתך על הפרשי הטעינה בין הסוללות בכל החלפה, כדי לחייב על החשמל בנפרד.

ומה בדיוק זה היה משיג?

המודל של בטר פלייס היה מבוסס על מנוי יקר לשירותי החלפה. זה אינהרנטי לכל הפרוייקט.

נגזרת של מודל ההחלפה היא סוללה שאינה בבעלות בעל הרכב. (כי היא מתחלפת)

ונגזרת של סוללה שאינה בבעלות היא תשלום שכירות על הסוללה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא צריך להתחשבן, נותנים סוללה ריקה, ובהחלפה בכל מקרה אתה נותן סוללה ריקה, או כמעט ריקה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא נכון, יכול מאוד להיות שאתה נותן סוללה שנותרו בה 40-50% אם המשך הדרך שלך דורש יותר מכך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

שתי אפשרויות:

א. היו פורסים מהתחלה ולפני מכירת הרכב הראשון תחנות החלפה, ואז אתה לא מגיע עם 40% או 50% (כי אז חבל, עדיף להמשיך ולהחליף בתחנה אחרת עוד 20-30 ק"מ), אלא עם 20% או פחות.

בכל מקרה "הבית מרוויח" כי בנה על זה שקיבל סוללות עם 0%, כל אחוז שהוא מקבל זה רווח נקי.

ב. לא היו פורסים מספיק תחנות החלפה, ואז בכל מקרה (כפי שהיה) הטווח שלך מוגבל כי יש לך מקסימום 120 ק"מ מנקודת ההחלפה האחרונה.

בכל מקרה העלות של טעינת סוללה בתחנות ההחלפה נכנס לעלות של רישום לתחנות החלפה (500 שקל בחודש) ולא לעלות של טעינה דרך עמודי ההטענה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אתה לא יכול ליצור מיתוג יש מאין, זה עבודה של שנים.

אתה לא יכול להקים חברה מאפס, עם מוצר חדש, ולשפוך מיליארדים והוא יהיה מותג, זה פשוט לא עובד ככה.

אתה יכול לקחת חברה קיימת עם שם, להשיק מוצר חדש (ע"ע אפל) והוא יהיה מותג.

אתה יכול להקים חברה ולקנות מוצר מצליח ולשווק אותו תחת השם שלך (Fuze Tea קופץ ישר לראש) והוא יהיה מותג.

אתה לא יכול לעשות גם מוצר חדש וגם לפתוח חברה חדשה ולצפות שייצא לך מותג.

אייפון הצליח בעיקר בגלל מיתוג, בעיקר בגלל "גם לי יש אייפון".

מומלץ לצפייה הפרק של Futurama על ה-Eye-Phone.

אייפון הצליח בגלל שהמכשיר היה מוצלח ונכון מאוד לשעתו. המיתוג לא הזיק לו כמובן, אבל ראוי לזכור שהיו מוצרים של החברה שנכשלו למרות השם ה״נוצץ״. בכל מקרה דווקא המקרה של BP מחד וטסלה מאידך שהמשותף לשתיהן הוא היותם ״ירוקים״ לחלוטין בתחום, מצביע על העדר קשר מובהק בין מוניטין להצלחה, ודאי בתחום עתיר השקעה וטכנולוגיה, בניגוד אולי לענף תיקי הנשים ( דוגמה מייצגת כמובן ) שם די בשם הנכון בכדי לעשות כסף והרבה.

פורסם

לשי אגסי הייתה יכולת שיווקית יוצאת מהכלל, אבל לא הרבה מעבר לזה.

לאילון מאסק יש יכולת להצליח.

וזה מזכיר לי את הסיפור על גנרל אחד בצבא גרמניה שפוטר ע"י ביסמארק הגדול בגלל כשלונותיו בשדה הקרב,

אותו אחד תירץ את כשלונו בפני ביסמארק בשיחת הפיטורים במשפט "אין לי מזל",

ביסמארק ענה לו מיד בחזרה : "אני מפטר אותך בגלל שאין לך מזל !".

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אייפון הצליח בגלל שהמכשיר היה מוצלח ונכון מאוד לשעתו. המיתוג לא הזיק לו כמובן, אבל ראוי לזכור שהיו מוצרים של החברה שנכשלו למרות השם ה״נוצץ״. בכל מקרה דווקא המקרה של BP מחד וטסלה מאידך שהמשותף לשתיהן הוא היותם ״ירוקים״ לחלוטין בתחום, מצביע על העדר קשר מובהק בין מוניטין להצלחה, ודאי בתחום עתיר השקעה וטכנולוגיה, בניגוד אולי לענף תיקי הנשים ( דוגמה מייצגת כמובן ) שם די בשם הנכון בכדי לעשות כסף והרבה.

האייפון המשיך את ההצלחה האדירה של האייפוד. שני המוצרים האלה הפכו למה שהם בעיקר בגלל מיתוג ושיווק - הם לא חידשו כלום בזמנם חוץ מלמכור למשתמש חוויה. כשכל המוצרים המתחרים התמקדו בפרסום התכונות ויכולות המכשיר, אפל סתם הראו אנשים יפים ומגניבים רוקדים משתמשים במכשיר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שכולכם פה מתעלפים מ"אוי, כמה השיווק של אפל חכם", נא לזכור שבמשך עשרות שנים, רק מקצוענים בתחום צר מאוד היו קונים את המוצרים שלהם, כל היתר התרחקו מהם כמו ממגפה.

אתה רק מחזק את הטיעון שההצלחה של האייפון ברובה נזקפת למחלקת השיווק של החברה.

סטיב ג'ובס הוביל את אפל למהפכה משמעותית, הוא לקח חברה שעד לאותה תקופה עיקר לקוחותיה אכן היו גרפיקאים ו\או מתכנתים ושיווק את המוצרים של החברה לקהל הרחב.

בזמן שהקהל התחיל "להתמכר" למוצר הם כבר שקדו על האייפון.

למעט הטאצ' של המכשיר שהיה מדוייק וטוב יותר מזה של המתחרים- הם לא המציאו שום גלגל אבל בשילוב עם אסטרטגיה שיווקית אגרסיבית ומבריקה המכשיר הפך להצלחה בין לילה.

מה היה חלק מרכזי באסטרטגיה השיווקית?

בעת הוצאה של כל מכשיר אייפון (הכוונה יציאת דגם חדש או S) הם יצרו מחסורים מכוונים בכל העולם.

המחסנים היו מלאים במכשירים מוכנים להפצה לנקודות המכירה אבל היתה הוראה לא לשחרר את הסחורה, הם פשוט גרמו ללקוחות להרגיש שהם חייבים לשים יד עם המכשיר הזה.

זה עבד מצויין.

את עניין יצירת המחסורים אני יודע מחבר שעובד במחסני אפל בסין, היכן שהמכשירים מורכבים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

SlowRide ועידן הקדימו אותי.

אבל בנושא ההצלחה של טסלה לעומת כישלון BP - בוודאי שאין קשר בין מוניטין להצלחה, לא טענתי זאת גם.

אני טענתי שלא ניתן לתת מוצר בינוני, במחיר יקר, עם כבילת הלקוח אליך כשאין לך מוניטין, אפל הצליחה כי היה לה מוניטין, אז היא נתנה מוצר בינוני, במחיר יקר, עם כבילת הלקוח (באייפון הראשון זה כבילה גם לחברת הסלולר, משמע לא רק "אפל תשלוט בדרך שאתה מעביר מוזיקה, תמונות ואנשי קשר דרך iTunes, אלא אפל תקבע לך שאתה תהיה לקוח של AT&T".

ל-BP זה לא יכל להצליח.

בכל מקרה האייפון כסמל סטטוס מהווה המשך לאייפודים למיניהם, סמל סטטוס שניתן לשאת איתך בכיס או בתיק, מחשב מאק לא נכנס בכיס ולא בתיק ולכן בתור סמל סטטוס הוא לא שונה ממקרר של Liebherr נניח.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ובכל זאת - שימוש ל

(אם כי בקנה מידה הרבה יותר קטן). גם פיתוח ישראלי.
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האייפוד הצליח כי הממשק שלו היה מאוד פשוט וביחד עם iTunes, כל סבתא יכלה לקנות מוסיקה שהופיעה במכשיר שלה באורח פלא. האייפון בוודאי שרכב על ההצלחה של האייפוד ובנוסף הציג ממשק פשוט ומהיר, עיצוב יפה ויכולת לגלוש באינטרנט בצורה שלא היתה קיימת באותה תקופה. להגיד שהאייפון הצליח (ועדיין מצליח) רק בגלל סמל ושיווק זה לא להבין מה אפל מוכרת בכלל.

emotion of motion

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני רק רוצה לציין שהשרשור הזה שרד יותר זמן מבטר פלייס

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

כתבת קשקוש!

בין הפלואנס החשמלית לבין הפלואנס החשמלית של בטר פלייס עם סוללה מתחלפת המרחק רב מאוד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

WTF?! רק עכשיו מהתמונה בכתבה שמתי לב איך האחוריים של הפלואנס החשמלית ענקיים לעומת הדגם הרגיל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...