Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היו שירשורים פה בעבר בסגנון, ועכשיו יש גם כתבה רשמית בוואלה שמתארת עד כמה המצב גרוע!

חוצפה.:-(

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יפה שהחברות עצמן פשוט בוחרות לשקר כך בתגובות שלהן בטענה שהן לא פועלות כך, אחרי שבדיקות מראות שהן פועלות כך.

!AWDSOME

פורסם

עשיתי עכשיו בדיקות עם האתרים שהם בדקו בכתבה, אני הגעתי למהירות הורדה של 9.3 מתוך 10 מגה של החבילה שלי, וגם בבדיקה של העלאה הגעתי ל-0.8 ונדמה לי שזה המקסימום בחבילה שלי.

ואני עם בזק בינלאומי.

יש אמצעים אחרים לבדיקה כדי לראות באמת את המצב?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אישית עד היום אני השתמשתי ב-SPEEDTEST. אני מוצא אותו כאמין.

פורסם

ספידטסט מתועדף לטובה אצל הספקיות ולא מהווה אמת מידה באשר לטראפיק שייפינג שמתבצע אצל הספקיות בבישראל.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

דווקא אצלי הטורנטים יורדים יפה מאוד, עוד הייתי צריך להגביל אותם ל1.2 מגה בייט לשניה, כדי שלא ייקחו לי את כל רוחב הפס.

בבדיקה של ספיד טסט לשרת בניו יורק יצא 13.5 מגה על 0.8 עם פינג 160.

אצלי 15 מגה גיימר בבזב"ל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אכן אתר SPEEDTEST מתועדף אצל כלל הספקיות ולא מהווה אמת מידה.

שמן - בגלל שיש לך גיימר הטורנטים עובדים יפה,נסה ביוזר ללא גיימר :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
שמן - בגלל שיש לך גיימר הטורנטים עובדים יפה

זאת בדיוק הסיבה שעשיתי גיימר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אכן גם אני עם יוזר גיימר (20 מגה - בזבל :) ) ואני מקבל כמעט בכל שעה את כל רוחב הפס לניו יורק לדוגמא וטורנטים על כל רוחב הפס.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בזק בינלאומי חבילה רגילה של 12 מגה תשתית הוט בכל שעות היום מהירות ההורדה של הטורנטים נעה בין 1.2-1.5 מגה לשנייה.

לפני שבזק עברו לקו החדש לא הייתי עובר את ה 500, ברוב הזמן הייתה הרגשה שאני גולש על 2.5 מגה...

פורסם
ספידטסט מתועדף לטובה אצל הספקיות ולא מהווה אמת מידה באשר לטראפיק שייפינג שמתבצע אצל הספקיות בבישראל.

לא ידעתי, תודה.

פורסם

אין לי גיימר, יש לי 12 מגה בהוט ובזב"ל והטורנטים יורדים ב-1.3 MB לשנייה. גם הבדיקה הראתה את זה. מצד שני, הם גובים ממני פי 8 ממה שהם צריכים, החארות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז רק אני מוענש בחסימת האינטרנט לאחר כל הורדה?

טוב, אולי לא כל הורדה, אבל לפחות פעם פעמיים בשבוע האינטרנט נחסם לי קליל לאחר הורדה, פנייה לשרות לקוחות של בזק בינלאומי שולחת אותי להוט (התשתית) שמצידה טוענת שזה בעיה אזורית שנפתרת באורח מפתיע לאחר איומים :x

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...