Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

205 GT / GTI

Osboa Bono
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני יכול לצלם את הרכב אם זה מעניין מישהו...?

מדובר בלבנה עם ג'אנטים לבנים?

המספר בסוף נגמר ב 15?

יש באזור שלי אחד עם מדבקות כאלו על רכב של משרד הביטחון...

חי בסרט :lol::lol:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תגידו אתם מקשיבים לי ? :) (כן אני יודע שלא ..)

הרכב שנת 93... והפסיקו את היבוא של GTI בשנת 92... יש רק 93 אחת!

יש כנראה יותר מ-93' אחת, היתה לפני מספר חודשים GTI 1.9 לבנה למכירה ועל השלט היה כתוב שהיא שנת 93'. לא ידוע אם היא הגיע בייבוא אישי או סתם אחת שעלתה על הכביש ב-93' והיא למעשה 92'.

בכל אופן, יכול מאוד להיות שהמכונית שמציעים לבחור היא 205 GT/XS שהוחלף לה מנוע שהגיעו בחלקן עם גג שמש כמו של ה-GTI. בכל אופן לא מדובר ב-GTI אמיתית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
ואם אכן זאת GT שהוחלף לה מנוע למנוע של GTI ? זה שווה משהו?

והאוטו 93 יבוא אישי כחולה!

אם אנחנו מדברים על אותה יבוא אישי כחולה , אז יש לה רק 2 דלתות ושאסי קטן (גדול ?) :)

פורסם

אז כנראה שאנחנו לא מדברים על אותה אחת.. למכונית הזאת יש 5 דלתות. והלכתי ובדקתי מאחורה רשום GT לא GTI (אומר משהו?) אבל יש את הפנסים הקדמיים של ה GTI יש סאנ רוף יש הגה GTI..

פורסם
אז כנראה שאנחנו לא מדברים על אותה אחת.. למכונית הזאת יש 5 דלתות. והלכתי ובדקתי מאחורה רשום GT לא GTI (אומר משהו?) אבל יש את הפנסים הקדמיים של ה GTI יש סאנ רוף יש הגה GTI..

תבדוק מספר דברים:

1. איזה מנוע יש באוטו? קח איתך מישהו שיודע איך נראה מנוע TU ואיך נראה מנוע XU כדי לדעת אם זה באמת מנוע של GTI או המנוע המקורי של ה-GT (שעדיף לדעתי).

2. תבדוק את הלוחית רישוי (איזה סיומת) ואיך האוטו הגיע לארץ.

3. תבדוק איזה דגם רשום ברישיון רכב.

4. תבדוק שלוח השעונים הוא כמו של GTI, כלומר גדול יותר עם שעון סל"ד ומהירות+ שעוני חום ולחץ שמן.

5. תבדוק איזה כיסאות מותקנים באוטו, כיסאות של GT דומים יותר לספורטיביים של ה-GTI מאשר לרגילים של ה-GR.

6. תבדוק אם הסאן רוף מקורי, ניתן לזיהוי ע"י בדיקת סוכך השמש הנפרד מחלון הזכוכית עצמו שניתן להכנסה בהחלקה לחלל שבין הריפוד בגג לפח של הגג.

אם כל הנ"ל מתקיים אז גובר הסיכוי שמדובר ב-GT אמיתית, מכונית יחסית נדירה בארץ. ברמת העיקרון היא חצי ספורטיבית ויש לה 85 כ"ס במקום 70-75 שיש ל-1.4 הרגילה.

לא חושב שיש הבדל בכיול המיתלים בין ה-GT ל-GR ובכל אופן היא פחות ספורטיבית מה-GTI.

אם יש לך אפשרות לצלם תמונות של האוטו ולהעלות לכאן זה יהיה מצויין, אני יכול לזהות GT אמיתית בקלות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני לא מבין כל כך בקשר לאוטו, אבל מה שאני יודע זה שלוחית רישוי שמסתיימת ב -15, זה רכב שהיה פעם צבאי, משרד הבטחון, תבדוק את זה ברישיון של הרכב בסעיף "מקוריות".

ד.א.

האוטו נראה טוב.

עידו.

IDO.G

"חייך, הכל לרעה"!!! :-P

פורסם
אני לא מבין כל כך בקשר לאוטו, אבל מה שאני יודע זה שלוחית רישוי שמסתיימת ב -15, זה רכב שהיה פעם צבאי, משרד הבטחון, תבדוק את זה ברישיון של הרכב בסעיף "מקוריות".

ד.א.

האוטו נראה טוב.

עידו.

1. גם רכבים שהגיעו בייבוא אישי מקבלים לעיתים את הסיומת 15 במספר הרישוי.

2. הרכב נראה כ-205GT אמיתית למרות ש:

* הג'נטים של מקוריים והם של GTI

* ההגה לא מקורי והוא של GTI

3. הרכב הגיע ככל הנראה ביבוא אישי ואין מדובר ברכב צה"לי לשעבר משום שצה"ל לא החזיק 205 שחורות/אפור כהות עם סאן רוף והאוטו גם לא נצבע בעברו בגלל הצבע הדהוי מאוד בגג.

4. לוח שעונים אמיתי ותואם 205GT.

5. כיסאות (למרות שקשה לראות בגלל הגופיות המזעזעות) של GT, כדאי לבדוק מה קורה מתחת לגופיות האלו.

6. לבדוק שוב איזה מנוע יש בפנים ומה רשום ברישיון. מנוע 1.4 של GT או מנוע 1.6 של GTI?

7. נכון שהרכב מהרצליה? שכונת נווה אמירים?

פורסם

כן הוא מנווה אמירים... איך אתה יודע ?

ואם אכן זו GT אמיתית ... האוטו נחשב טוב? כדי לקחת אותו לבדיקה?

ואיזה מנוע עדיף ה 1.4 של ה - GT או ה 1.6 של ה GTI ?

פורסם
כן הוא מנווה אמירים... איך אתה יודע ?

ואם אכן זו GT אמיתית ... האוטו נחשב טוב? כדי לקחת אותו לבדיקה?

ואיזה מנוע עדיף ה 1.4 של ה - GT או ה 1.6 של ה GTI ?

מכיר את האוטו, ראיתי אותו מספר פעמים בהרצליה עוד מגוריי.

קח את האוטו לבדיקה, אם היא טובה זה אחלה אוטו.

תשאל אותו איזה מנוע יש באוטו ולמה הוא מוכר אותה כ-GTI כשהיא לא.

פורסם
אבל אם זאת 205GTI אז אני סברס.

ההגה בא מרכב מפירוק, והלוח שעונים הוא לא של GTI

האמתי, הוא גם לא GT וזה מנוע 1.6 אתה יכול לראות כי הוא רשם את זה על המודעה

הסאנרוף בא מרכב אחר מכיוון שזו כנראה שלדה נפרדת, הלחמת השילדה של רכב אחר על זה

כמו שאני עשיתי ברכב שלי, וזה חוקי לחלוטין.

בקיצר, אני, לא הייתי נוגע כי בטוח שהמנוע לא מקורי, וכנראה נגעו בו

כמה הוא באמת עשה אתה לא יכול לדעת, ואם זה 1.6GTI אז הוא הרבה יותר ישן מ93

פורסם

תרגע חמוצי, הרכב הוא כמעט בוודאות 205 GT מקורית.

זה שהלבישו על האוטו הרבה חלקים של GTI (גם מנוע?) עדיין לא אומר שזאת לא GT מקורית.

פורסם

תרגע חמוצי, הרכב הוא כמעט בוודאות 205 GT מקורית.

זה שהלבישו על האוטו הרבה חלקים של GTI (גם מנוע?) עדיין לא אומר שזאת לא GT מקורית.

לא, זה דווקא יכול להצביע על כך שזו-GT אבל לא מקורית :)

דרך אגב, את כמה זכור לי ב GT/XS ישנו מנוע 1360 סמ"ק. האמת היא שנראה כאילו הרכב הוא 205 GR רגילה שהלבישו עליו סאנרוף של GTI, הגה של GTI, לוח שעונים של GTI, מושבים של GTI, ג'אנטים של GTI... יחד עם זאת הוא נראה כ-GT אמיתית וזה מה שחשוד... לא שמעתי גם על GT שהן 5 דלתות! ושהן 1.6...

מדובר כאן בתעלומה שאני כחובבב 205 ומעריץ נלהב מאוד רוצה לפתור...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...