Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

205 GT / GTI

Osboa Bono
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל אם זאת 205GTI אז אני סברס.

ההגה בא מרכב מפירוק, והלוח שעונים הוא לא של GTI

האמתי, הוא גם לא GT וזה מנוע 1.6 אתה יכול לראות כי הוא רשם את זה על המודעה

הסאנרוף בא מרכב אחר מכיוון שזו כנראה שלדה נפרדת, הלחמת השילדה של רכב אחר על זה

כמו שאני עשיתי ברכב שלי, וזה חוקי לחלוטין.

בקיצר, אני, לא הייתי נוגע כי בטוח שהמנוע לא מקורי, וכנראה נגעו בו

כמה הוא באמת עשה אתה לא יכול לדעת, ואם זה 1.6GTI אז הוא הרבה יותר ישן מ93

תרגע חמוצי, הרכב הוא כמעט בוודאות 205 GT מקורית.

זה שהלבישו על האוטו הרבה חלקים של GTI (גם מנוע?) עדיין לא אומר שזאת לא GT מקורית.

לא, זה דווקא יכול להצביע על כך שזו-GT אבל לא מקורית :)

דרך אגב, את כמה זכור לי ב GT/XS ישנו מנוע 1360 סמ"ק. האמת היא שנראה כאילו הרכב הוא 205 GR רגילה שהלבישו עליו סאנרוף של GTI, הגה של GTI, לוח שעונים של GTI, מושבים של GTI, ג'אנטים של GTI... יחד עם זאת הוא נראה כ-GT אמיתית וזה מה שחשוד... לא שמעתי גם על GT שהן 5 דלתות! ושהן 1.6...

מדובר כאן בתעלומה שאני כחובבב 205 ומעריץ נלהב מאוד רוצה לפתור...

כן בטח...

מישהו ילך וישים סאן רוף של GTI על GR רגילה. יש לך מושג כמה זה עולה? ד"א, אפשר לזהות בקלות אם זה מקורי או לא אבל זה לא יגיד כלום כי יש 205GR עם גג כזה מקורי.

ה"עדות" הכי חזקה לכך שזאת לא 205GR הוא לוח השעונים. הסבה של לוח של 205 רגילה ללוח של GTI היא יקרה מאוד. לא מדובר בהלבשה של לוח שונה על בסיס זהה....כל הבסיס שונה לגמרי ודורש החלפת כל הדשבורד, נראה לך שמישהו יעשה דבר כזה?

ד"א, יש 205 GT/XS עם 5 דלתות, ראיתי במו עיני 4 כאלו בארץ.

מדובר ב-GT ללא ספק שכנראה הלך לא מנוע מתישהו ואז בעל האוטו החליט לשיט מנוע של 205GTI+ג'נטים+הגה, לא כל כך מסובך ואפילו הגיוני.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אבל אם זאת 205GTI אז אני סברס.

ההגה בא מרכב מפירוק, והלוח שעונים הוא לא של GTI

האמתי, הוא גם לא GT וזה מנוע 1.6 אתה יכול לראות כי הוא רשם את זה על המודעה

הסאנרוף בא מרכב אחר מכיוון שזו כנראה שלדה נפרדת, הלחמת השילדה של רכב אחר על זה

כמו שאני עשיתי ברכב שלי, וזה חוקי לחלוטין.

בקיצר, אני, לא הייתי נוגע כי בטוח שהמנוע לא מקורי, וכנראה נגעו בו

כמה הוא באמת עשה אתה לא יכול לדעת, ואם זה 1.6GTI אז הוא הרבה יותר ישן מ93

תרגע חמוצי, הרכב הוא כמעט בוודאות 205 GT מקורית.

זה שהלבישו על האוטו הרבה חלקים של GTI (גם מנוע?) עדיין לא אומר שזאת לא GT מקורית.

לא, זה דווקא יכול להצביע על כך שזו-GT אבל לא מקורית :)

דרך אגב, את כמה זכור לי ב GT/XS ישנו מנוע 1360 סמ"ק. האמת היא שנראה כאילו הרכב הוא 205 GR רגילה שהלבישו עליו סאנרוף של GTI, הגה של GTI, לוח שעונים של GTI, מושבים של GTI, ג'אנטים של GTI... יחד עם זאת הוא נראה כ-GT אמיתית וזה מה שחשוד... לא שמעתי גם על GT שהן 5 דלתות! ושהן 1.6...

מדובר כאן בתעלומה שאני כחובבב 205 ומעריץ נלהב מאוד רוצה לפתור...

כן בטח...

מישהו ילך וישים סאן רוף של GTI על GR רגילה. יש לך מושג כמה זה עולה? ד"א, אפשר לזהות בקלות אם זה מקורי או לא אבל זה לא יגיד כלום כי יש 205GR עם גג כזה מקורי.

ה"עדות" הכי חזקה לכך שזאת לא 205GR הוא לוח השעונים. הסבה של לוח של 205 רגילה ללוח של GTI היא יקרה מאוד. לא מדובר בהלבשה של לוח שונה על בסיס זהה....כל הבסיס שונה לגמרי ודורש החלפת כל הדשבורד, נראה לך שמישהו יעשה דבר כזה?

ד"א, יש 205 GT/XS עם 5 דלתות, ראיתי במו עיני 4 כאלו בארץ.

מדובר ב-GT ללא ספק שכנראה הלך לא מנוע מתישהו ואז בעל האוטו החליט לשיט מנוע של 205GTI+ג'נטים+הגה, לא כל כך מסובך ואפילו הגיוני.

הגיוני ביותר... מה שכן, הדש-בורד נראה מבחוץ אותו הדבר או כמעט אותו הדבר ולא ברור לי איפה השינוי מבפנים.. חיווט לחיישנים בטח ניתן לעשות, לא? סה"כ גם אם מדובר בהשתלה של מנוע GTI ל-GT בלי חיזוקים וכו' הרי שמדובר בשטות גמורה ואני אישית לא הייתי מסתכן לקנות רכב שכזה..

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

"GTI" כביכול, 92 "יבוא אישי" כביכול, אבל ברשות הממשלה לשעבר?!?!!?

5 דלתות... אין מה להוסיף

סאן רוף של GTI מנוע 1600 של GTI

הביטו וראו

ויש לי גם את המספר של המוכר אם מישהו רוצה בפרטי שאני ארשום לו

ולהבא, לפני שאתם מוחקים את המודעה שלי, תבינו, אין לי אינטרס לעצבן

אני פשוט אומר את האמת

307320.jpg

פורסם
"GTI" כביכול, 92 "יבוא אישי" כביכול, אבל ברשות הממשלה לשעבר?!?!!?

5 דלתות... אין מה להוסיף

סאן רוף של GTI מנוע 1600 של GTI

הביטו וראו

ויש לי גם את המספר של המוכר אם מישהו רוצה בפרטי שאני ארשום לו

ולהבא, לפני שאתם מוחקים את המודעה שלי, תבינו, אין לי אינטרס לעצבן

אני פשוט אומר את האמת

מבט חטוף לתקרת הרכב הזה תסגיר את זה שהסאן רוף לא מקורי ואף הותקן בחאפריות מדהימה!

בנוסף, האוטו הזה צועק "קומבינה" מכל חלק וחלק שלו שמורכב בצורה מכוערת יותר מחלק אחר באוטו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
גם עבודה חאפרית אפשר לעשות שתראה כמעט כמעט מושלמת

הבנתי, אתה בקטע של כל מה שאני אכתוב אתה תגיב, לא משנה מה התגובה.

אז סבבה, אתה צודק 100%! זאת לא GT אמיתית (למרות שאני ראיתי את האוטו הזה במציאות ואתה לא).

שא ברכה.

פורסם

אפשר הרבה דברים , שורה תחתונה ומה שמסקרן יותר מהכל ... ונראה לי כולם פה שכחו.

א. הזרקה חד נקודתית אל מול רב נקודתית בין ה1.4 של הGT ל1.6 של הGTI למיטב הבנתי.

ודבר שני ...

זה לא דבר טריוויאלי להפוך מנוע , ומה הכוונה , המנוע 1.4 הוא TU משמע סעפת פליטה קדימה יניקה אחורה

מנוע 1.6 של 205GTI כמו ה1.9 ועוד הוא מנוע XU , סעפת פליטה אחורה יניקה קדימה , זה לא ענין של שלוף ושים , מה גם שלמיטב הבנתי הגיר לא זהה ( לא בטוח ... ) ומה שבטוח כל התושבות מנוע צריכות להיבנות מחדש בגלל העובדה הפשוטה שהן לא קשורות אחת לשניה!

כולכם מדברים כאילו מילא נגמר מנוע , נשים משהו הבדל של שני שקל , נחליף בלוק ...

הלו? זה ממש לא ככה.

ליביו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...