Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה- מקרן זעיר AAXA P4 חדש בקופסה

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה מקרן פיקו AAXA P4 חדש לחלוטין, לא נעשה בו שימוש.

מפרט טכני:

עוצמת תאורה: 80 לומן בחיבור לחשמל, 50 בפעולה עם סוללה

גודל הקרנה: מ 7 ועד 80" רשמית, בפועל מעל 100" (אתם מוזמנים להיכנס ליוטוב ולראות שלל מיני סקירות של אנשים והדגמות)

רזולוציה טבעית: 854X480

רזולוציה מקסימלית: 1280X800

מקור תאורה: 3 LEDים בצבעי RGB, אורך חיים של 20,000 שעות

פוקוס: ידני

זיכרון אחסון: 2GB זיכרון פנימי, חריץ MicroSD שתומך עד 32GB, וכניסת USB OTG שתומכת בדיסק און קי והארדיסקים ניידים. תומך במערכת קבצים NTFS וקבצים גדולים מ 4GB.

זמן סוללה: 75 דקות

רעש בזמן עבודה: 33 דציבל

מידות: 141X71X31 מ"מ, משקל 226 גרם

פורמטים נתמכים בנגן המדיה המובנה: MPG/MPEG, AVI, WMV, MP4, MOV, MKV עד 720P.

-לא כל קידודי האודיאו ב 5.1 נתמכים, לבדוק לפני ההעברה.

פורמטים למוזיקה: MP3, WAV, AAC

מעבד: ARMv6 768mhz

זיכרון: 128MB RAM

מערכת הפעלה: Windows CE 6.0 Embedded

במכשיר מערכת הפעלה פתוחה, ניתן להתקין תוכנות מכל הסוגים כולל נגני מדיה צד שלישי, משחקים שנתמכים במערכת, ועוד.

מגיע עם רשיון ל Softmakers Office 2010, הכולל תוכנות וורד, אקסל ופאווארפוינט מלאות. ניתן להציג, לערוך וליצור מסמכים ומצגות על גבי המכשיר. זה למעשה מחשב לכל דבר, ובנוסף לכל, תומך במקלדת ועכבר. (יש 2 יציאות USB. אחת בגודל מלא, ואחת מיני, עם מתאם כלול שהופך אותה גם לגודל מלא. נתמכים גם חלק מהסטים האלחוטיים)

חיבורים:

כניסת VGA, כניסת RCA (עם מתאם 3.5 ל 3XRCA כלול), חיבור USB בגודל מלא, חיבור מיני USB, חריץ Micro SD,

ציוד כלול:

כבל VGA, מתאם 3.5 ל 3XRCA, מיני חצובה גמישה, מתאם מיני USB לכניסת USB רגילה, מטען, שלט רחוק.

מתנות ממני: כרטיס MicroSD 4GB, מתאם VGA נקבה-נקבה (הכבל הכלול קצר ומסתיים בחיבור זכר. עם המתאם, תוכלו להאריך אותו עם כל כבל VGA רגיל)

סיבת המכירה:

נרכש כשדרוג למקרן הקודם שלי (ה PK301 שפורסם פה לא מזמן)

בדיוק אחרי שהזמנתי אותו מצאתי מקרן שמתאים יותר לצרכים שלי (למרות שהוא יקר בדי הרבה)

הזמנתי את שניהם כמעט במקביל משום שלא יכלתי לבטל את ההזמנה על הספציפי הזה.

תמונות:

53445414.jpg

84313316.jpg

המקרן שעומד למכירה ביחד עם המקרן שלי שהזמנתי ישר אחריו-

84607511.jpg

מחיר מבוקש: 2200 שקלים

יצירת קשר:

ה"פ, מייל [email protected], או טלפון 0526.33.22.02

פורסם

מפיל את המחיר ל 2000 ש"ח לנוכח הנחה שיש כרגע על המחיר הרשמי בחו"ל. בכל מצב שלא יהיה- אני מתחייב פה למחיר זול יותר מקניה מחו"ל+שילוח ומיסים.

המכשיר, כאמור, חדש, וגם יש קבלה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...