Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ליפני שבועה רכשתי סוברו B4 שנת 2002 170000 ק"מ. ללא רשום היסטורי. כך שאנני יודע מה בוצע ברכב

וברצוני לבצע טיפול גדול לישור קו.

מבקש עזרה על מה מומלץ לבצע וכן מוסך מומלץ לסוברו באזור בת-ים חולון רשל"צ.

איזה סוג שמן מנוע ושמן גיר מומלץ?

היום ניכנסתי והחלפתי נוזל קירור לרדיאטור. ואני מרגיש לא בטוח עקב כך שבסוף הטיפול נאמר לי שהחלק המאפשר

כניסה של הנוזל למנוע תפוס, ויש צורך לבטל אותו.וזו בעיה ידועה ברכב זה. השאלה האם זה נכון? וגם לגבי הנוזל לא

בטוח שהו הכניס את הנוזל הנכון. ושאלה מה יכול לקרות שהחלק הזה מבוטל ?

תודה לכל המשיבים.

פורסם

איזה חלק תפוס? תרמוסטת? אם כן אז לך תחליף!!!

תעשה טיפול גדול כולל טיימינג+שמנים+פילטרים+פלאגים.

טיפוך בסדר גודל כזה יעלה לך בערך 3000+ שח אבל טתה עושה טיפול כזה רק פעם אחת, אל תשחק עם זה משחקים שלא יקרע חס וחלילה הטיימינג או שידפק אחד המותחנים.

תבקש גם שיבדקו את מצב משאבת המים.

אני מהצפון ככה שאני לא יודע להמליץ לך על מוסך באזור שלך, אם תרצה בצפון אז בכיף :x

• ספונסר פורום
פורסם

מוסך מומלץ באזור הוא מוסך שיא מוטורס. זה מוסך מורשה משרד התחבורה (לא מורשה היבואן), קטן ומשפחתי שמעניק שירות טוב ומקצועי במחירים טובים. צור קשר עם אלי, מנהל העבודה של המוסך, ובדוק איתו מה צריך לעשות ומה העלויות.

פורסם

כמו שהבחור מעלי המליץ

מוסך שיא מוטוס בחולון, עשיתי לB4 שלי שנת 2007

יצאתי מרוצה, יחס טוב, מחירים טובים.

אתה יכול לציין שדניאל מהפורום שלח אותך.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...