Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כרגע מותקן לי הסט-אפ הבא:

קדימה קומפוננט אינפיניטי REF6530CS 6.5 90RMS

אחורה בדלתות JBL CS6 45RMS 93DB

במגש מאחורה מורל טמפו 6X9

מגבר קיקר 700.5

פאנל JVC KD-R400

סאב רוקפורד P3

עכשיו אני מעוניין לשדרג את המערכת,שישמעו יותר חזק מאיך ששומעים עכשיו.

הבעיה שאני לא יודע במה לאתחיל,בלהחליף למגבר יותר חזק,בלהחליף רמקולים קודם.

המגבר נותן 70RMS עם אני יקנה מגבר נגיד של קיקר שנותן 120 RMS אני ישמע הבדל בעוצמה?

אני כבר אבוד עצות וזה מבלבל אותי שאני לא יודע מה לעשות ובמה לאתחיל.

לחסוך כמה אלפים ואז לקנות הכל חדש וטוב ולא להחליף יותר ושהמערכת החדשה תספק אותי בעוצמה.איכות איך ששומעים עכשיו אני מבסוט.

חסר לי רק עוצמה ברמקולים וזה מה שמעצבן אותי.

תודה ויום טוב

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

מה מחובר לך למגבר ומה לפאנל כרגע ?

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

אבל אני מבסוט מהם.יש עוד אפשרויות?

אמרו שאפילו מ 90 RMS אתה יכול לשמוע ממש ממש חזק!

audi A3 1.8T

פורסם

אפשר לנסות להביא מגבר יותר חזק לסט הקדמי הזה, אני לא יודע אם יש צורך ב- 100RMS, אבל הוא יכול לספוג עוד קצת.

אך מסופקני אם מעוד 20-30 וואט תבוא ישועתך.

הפתרון האולטימטיבי לדעתי הוא סט חזק יותר ומגבר חזק יותר. וכך תוכל להעביר את הקומפוננט שיש לך עכשיו לדלתות האחוריות ולהגביר גם אותו, יהיה לך מקדימה זוג יותר חזק ומאחורה זוג יותר חזק.

קח בחשבון שאנו מדברים על הגעה לעוצמה גבוהה יותר, מבחינת איכות זה נשמע לי כבר עכשיו קצת סלט, אבל אם אתה שואף לעוצמה והאיכות הזו מספיקה לך- מי אני שאגיד לך לא.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

קלעתה בדיוק.

האיכות הזאת עכשיו אני מבסוט ממנה מאוד! אם אני ירצה להשתדרג באיכות זה ייגמר בהוצאות רבות של מזומנים.

כי סט שישמעו בו איכותי מאוד וגם חזק מאוד יגיע כנראה מעל 2000 שקל ואז זה לעשות גם איטום וכ'

וזה רכב חברה ככה שאיטום לא שווה לי לעשות...

אני רוצה שהאיכות תשאר אותו דבר אני ממש מרוצה ממנה,זה הטעם שלי.(ברור שאם אני ישמע סט בעשר אלף שקל ומעלה אני יתבאס על מה שיש לי,וירצה לקנות אותו במאוחר)

אבל כל עוד אני עם אוזניים "סגורות" אז האיכות שלי מספקת אותי.

אני רוצה רק יותר חוזק.השאיפה שלי להגיע לווליום מסויים(בלי עיוותים כמובן!) ולהגיד לעצמי זה חזק מידי.תנמיך טיפה.

הבעיה שאני לא מגיע לזה... הגיינים על חצי(מכוונים לפי שמיעה,מרימים גיין עד שמיעת עיוותים על 75% בפאנל.ומורידים טיפ טיפה)

ככה שהמגבר מנוצל.אז שהיו מחוברים רק הטמפו בגישור למגבר הנ"ל אז שמעתי חזק רק משתי רמקולים על המגבר וסאב.

אז משמע אני אולי יקנה שתי מגברים,אחד שתי ערוצים ממש חזק(שיהיה בפועל ממש חזק ולא על הנייר) וישאיר את המגבר הנ"ל לסטים האחוריים שלי.

audi A3 1.8T

פורסם

אם אני יחליף יחידת ראש ל Pioneer AVH P5050 אחד דין.

יהיה שיפור בסאונד?

כי הוא 4V יציאה למגבר ושלי 2V.

וגם ככה לDVD יש שלוש יציאות ואקולייזר יותר מתקדם.

אי יכול לקנות אותו מחבר טוב.הבעיה שהוא לא אומר לי מחיר.הוא שואל אותי נו בכמה אתה רוצה אותו.

כמה שווה DVD כזה (אם USB ו AUX ללא בלוטוס) ומסך חשמלי שהוא נסגר עושה טיפ טיפה רעש וזהו(אני יתקן את זה בעצמי)

כמה שווה לי לתת לו עליו?

audi A3 1.8T

• תוכן חדש...