Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כרגע אני מתלבט בין ניסאן אלמרה (1800) לפורד פוקוס, שניהם שנת 2002 ( התקציב סביב 22 אש"ח)

איזה מהם עדיף?

מבחינת צריכת דלק, מרווח (יש לי 2 כסאות תינוק מאחורה וחשוב לי גם תא מטען גדול), אחזקה, נוחות נסיעה.

אשמח לתגובתכם.

תודה

פורסם

מה עדיף לך רק אתה תחליט.

תסע תראה את 2 הרכבים תעשה סיבוב, תראה איך מרגיש.

מה שאני יכול לומר לך מכאן שהאלמרה הרבה יותר גדולה הן בתא המטען וגם בתא הנוסעים.

מבחינת צריכת דלק באלמרה, אם תסע רגוע הצריכה תהיה בהתאם.

ז"א 11-12 ק"מ לליטר צריכה עירונית בנסיעה מחושבת ללא האצות ובלימות מיותרות.

הכסאות לא הכי נוחים, כסא הנוסע ממש זוועה ולגבי כסא הנהג מתרגלים.

בהצלחה.

פורסם

לפי דעתי ונהגתי על שניהם:

הפוקוס עגלתית לעומת האלמרה.

מנגד,המושבים של האלמרה לא משהו בכלל, אתה יושב נמוך נמוך.

הייתי הולך על האלמרה בגלל האמינות והשקט הנפשי וכמובן כי הפוקוס עגלה לעומתה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

ככל שהדברים נוגעים לנוחות הנסיעה הרי הפוקוס לוקחת ובגדול.

ככל שהדברים נוגעים לחיסכון בדלק ולעלויות אחזקה הרי המצב פחות או יותר דומה (אם כי נדמה לי שהביטוח על האלמרה נמוך יותר וגם אין לה חגורת תזמון מגומי המצריכה החלפה).

ככל שהדברים נוגעים לאמינות,אם שני הרכבים במצב תחזוקתי סביר ודומה,האלמרה תיתן קרוב לוודאי שקט נפשי רב יותר והיא נחשבת ובצדק לאחד הרכבים האמינים ביותר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...