Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העיניין הוא כזה. יש לי מידבאס של rainbow דגם slx165, היצרן החליט שהמידבאס לא צריך קרוס ולטוויטר יש מיני קרוס משלו,

חיברתי את המיד והטוויטר לקרוס של מורל טמפו, מה שמוזר זה שהסט הוצהר כ80RMS, והוא מוגבר ע"י z4200,

ויש לי סט נוסף jbl שמוצהר 70RMS, והסט של הJBL נשמע הרבה יותר חזק מאשר הRAINBOW.

הJBL מאחורה וRAINBOW מקדימה, והJBL נשמע מקדימה יותר חזק, הגברתי את הריינבו עד קצה היכולת של המגבר (רק לניסיון כן?) וכשהקידמי על הכי גבוה, והאחורי על הכי גבוה הJBL נשמע יותר, ישנה אפשרות שהקרוס "מסרס" את המיד ומחליש אותו?

פורסם
העיניין הוא כזה. יש לי מידבאס של rainbow דגם slx165, היצרן החליט שהמידבאס לא צריך קרוס ולטוויטר יש מיני קרוס משלו,

חיברתי את המיד והטוויטר לקרוס של מורל טמפו, מה שמוזר זה שהסט הוצהר כ80RMS, והוא מוגבר ע"י z4200,

ויש לי סט נוסף jbl שמוצהר 70RMS, והסט של הJBL נשמע הרבה יותר חזק מאשר הRAINBOW.

הJBL מאחורה וRAINBOW מקדימה, והJBL נשמע מקדימה יותר חזק, הגברתי את הריינבו עד קצה היכולת של המגבר (רק לניסיון כן?) וכשהקידמי על הכי גבוה, והאחורי על הכי גבוה הJBL נשמע יותר, ישנה אפשרות שהקרוס "מסרס" את המיד ומחליש אותו?

זה ידוע שהקרוס הנ"ל מסרס את הטמפו\פולס

אז כניראה שהוא מסרס גם את הסט שלך

מלבד זאת אין צורך בקרוס הנ"ל.

הסט שלך מגיע עם קרוס אובר IN LINE

לטוויטר ואת המידבאס אתה צריך לחתוך במגבר ב-HP באזור 60-80 הרץ.

• תוכן חדש...