Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מנסה לשפץ תיבת הגה לבד מכיוון שאין להשיג חלקים לשיפוץ בארץ ובעולם, ותיבה חדשה עולה 400$ מעבר לים.

בתיבה יש מנגנון של מוט חלזוני וגלגל שרוכב עליו ,רואים עליהם בברור שנשחקו , הם עשויים מפלדה ומצופים בכרום או ניקל או משהו בסגנון.

השאלה היא האם יש למישהו מושג לגבי איך ניתן לחדש גלגלי שיניים כאלה?

חשבתי לנסות מלא ע"י ריתוך את הבורות שנוצרו ואז לצפות בניקל את כל החילזון כדי להגביה בכמה אלפיות

פורסם

לא תןכל לשפץ את תיבת ההגה מכוון שיש מכשיר מיוחד לכוון

את תיבת ההגה כאשר ההגה על השולחן

אני מדבר מניסיון עבדתי על חיפושיוןת כ15 שנה

אהרון מעין 050-552-1945

מס חבר 14264

פורסם

בספרים לא מופיע כלי מיוחד לכיוון , יש לי גם כתבה ממגזין vw trends משנת 2003 שמסבירה בדיוק איך להרכיב לאחר שיפוץ עם מומנטים וכו גם שם לא אמרו משהו לגבי כלי מיוחד ,אתה יודע אולי להגיד מה הכלי הזה בודק?

פורסם

תנסה לדבר עם יעקוב ביטלפרט ,גם אם אין לו הוא ישיג לך במחיר שפוי.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שלום

לאחר שמרכיבים את החלקים החדשים בתוך תיבת ההגה (סקטור וחלזון)

יש מכשיר שבודק את מעלות הצידוד ימין שמאל הכיוון נעשה על ידי שייבות

דקות שנמצאות בתוך תיבת ההגה. לא ניתן לכוון את מעלות הצידוד בצורה מקצועית

ומושלמת ללא המכשיר.

כמו שציינתי יש לי נסיון רב בחיפושיות (מכונאי אספנות)

אהרון מעין 050-552-1945

מס חבר 14264

פורסם
בספרים לא מופיע כלי מיוחד לכיוון , יש לי גם כתבה ממגזין vw trends משנת 2003 שמסבירה בדיוק איך להרכיב לאחר שיפוץ עם מומנטים וכו גם שם לא אמרו משהו לגבי כלי מיוחד ,אתה יודע אולי להגיד מה הכלי הזה בודק?

רם תוכל לסרוק ולהעלות את הכתבה ?

תודה

יוסי

• תוכן חדש...