Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוצים? מה רוצים? כבר הקימו מאגר ביומטרי.

יש לך רישיון נהיגה? מזל טוב, אתה במאגר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הביזיון הוא אם כבר של בעלי האתרים או של חברות הסליקה,

לא של חברות האשראי (שמפעילות צוותי בדיקה בזמן אמת), ולא של מדינת ישראל.

----

פורסם

שום ביזיון לאומי, אם כבר מחדל של בעלי אתרי המכירות וגם להם לא תמיד יכול שליטה על אקרים ששמו להם את הישראלים כיעד.

כאמור חברות האשראי עושות עבודתם נאמנה, רק לפני כחודשים קבלתי טלפון מחברת האשראי שבה הם שאלו אותי לגבי עסקה מסוימת שהם חשדו שלא אני בצעתי אותה, אכן כך היה הדבר הם חסמו במיידית את הכרטיס והנפיקו לי כרטיס חדש.

ז"א שחברת האשראי עלו על השמוש לרעה בכרטיס כבר בניסיון הראשון להשתמש בו.

פורסם

איפה בעצם יש פה מקום לדאגה? החברות הרי מכסות אותנו במקרה של הונאה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

בסוף לא מדובר ב400,00 אלא ב15000,

חלקם כבר לפא פעילים, אבל הכותרת היתה טובה יותר עם 400.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
איפה בעצם יש פה מקום לדאגה? החברות הרי מכסות אותנו במקרה של הונאה.

במקרה ואתה עובר מקרה של הונאה, חברת האשראי מכסה אותך.

במקרה ו 400 אלף לקוחות עוברים הונאה וצריך לפצות כל אחד באלפי שקלים, זה כבר עלול לערער את כל החברה.

חברות אחרות פשטו רגל על פחות מזה.

בכל מקרה, התבשרנו שבדובר רק ב 15 אלף אז אפשר לחזל"ש.:wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ההאקרים עלו כנראה על סדרות של מספרי אשראי ואני קצת לחוץ, כי ממה שפירסמו בוואלה מצאתי את שלי ואת של אבא שלי.

משום מה הרצתי את 12 הספרות הראשונות של האשראי בחיפוש וזה מצא לי אותו ברשימה, מה שלא הגיוני כי הכרטיס חדש והונפק לפני שבועיים.

האתר היחידי שקניתי בו הוא איביי וגם זה רק אתמול.

יש לי סיבה לדאוג?

פורסם

הם לא עלו על סדרה

פשוט לא פירסמו את המספרים המלאים.

את הרשימה המקורית ניתן להשיג באתרים בערבית. זה לקח דקה.

בכל מקרה, נתקלתי שם בקרוב משפחה שרשום, אבל זה ממש לא הכרטיס שלו.

מדובר על רשימה גדולה מאתר ONE.CO.IL והשאר מאתרים אחרים של קופונים ותיירות. זה הכל.

אם אתם מנסים להשיג את ישראכרט, ולא עונים לכם, אתן לכם פיתרון שם עונים תוך 3 שניות

1800332266 תלחצו 6 או 5. כבר לא זוכר. זה ללקוחות החשובים של ישראכרט. 3 שניות ויש מענה

פורסם

מישהו יכול לתת לינק לאחד האתרים בערבית (או בכל שפה שהיא...) לקובץ המלא?

יש לי 3 כרטיסי אשראי שהתחילית שלהם ברשימה החלקית...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תודה רבה!

הכרטיסים שלי לא ברשימה :-)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• אחראי פורום
פורסם

- "איתי שלום, מדברים מחברת האשראי"

- "אראלה!! במה זכיתי??"

- "בפרטי כרטיס חשופים לעיניי כל"

אגב, הכרטיס בוטל עוד לפני שנעשו בו חיובים.

תמיד התלוננתי שאין לי מזל בהגרלות :lol:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כל הסיפור הזה כל כך אבסורד למי שמתעסק קצת באבטחת מידע.

בכל יום יוצאות רשימות פי כמה וכמה יותר גדולות מאלו שפורסמו, בוודאי יותר איכותיות.

הסצנה הזאת מכונה carding, cc theft תקראו לזה איך שאתם רוצים, זה קיים ובגדול כבר לפחות 15 שנה. האמת, היום זה אפילו קצת יותר חלש ממה שזה היה פעם.

הרשימה הזו שפורסמה היא קטנה, חלקית, לא איכותית, המון זיופים (מספרים אקראיים), חסרת SSN לרוב, ישנה ובשורה התחתונה לא מרעישה כפי שעשו ממנה. אם מחר יסלקו אתכם בחיוב שלא שלכם, רוב הסיכוים שפרטי האשראי שלכם לא הגיעו מהרשימה הזו.

האשמה פה היא נטו על בעלי האתרים שבחרו להשקיע קצת פחות ופנו ל"שימי בניית אתרי אינטרנט" במקום לחברה איכותית ומוכרת.

הבזיון מתחלק לכמה:

1. שמירת פרטי אשראי אסורה בהחלט (קיים אישור נדיר שניתן רק לחברות סליקה לצורך "הוראת קבע") , בוודאי לא CVV (מספר בן 3 ספרות בגב הכרטיס).

2. אם כבר אתה מספיק מטומטם בכדי לשמור פרטי אשראי, לפחות תצפין אותם בדרך כלשהי, אפילו מינימלית

3. אין סינון SQLI באתרים המסריחים האלו והסיסמאות דיפולטיביות

4. אני אופתע אם יש SSL

מה שעוד יותר הצחיק אותי, זה שפתאום אני שומע אנשים אומרים "אחי אני ברשימה הזאת של הכרטיסי אשראי" ואז אמרתי לעצמי, מאיפה הם יודעים? הרי הרשימה שפורסמה באתרים הגדולים מסתירה את ארבעת הספרות האחרונות. בקיצור התברר שכל אחד שאמר לי שהוא מופיע שם, אחרי בדיקה בקבצים האמיתיים, לא מופיע בשום רשימה. אנשים לא מבינים כנראה ש**** זה 9999 אפשרויות.

בלי שום קשר, חברות האשראי כבר חסמו את הכרטיסים האלו בערך שעתיים אחרי שפורסמה הרשימה, גם אם איכשהו הצלחתם להסתנן דרך כל המחסומים האלו, יש לחברות האלו ביטוח והן יחזירו לכם הכל.

• תוכן חדש...