Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצת הירושלימים (בעיקר...)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי (מליבו) עובד בסה"כ טוב. אך יש ריח של דלק לא שרוף (נראה לי..). הרכב לא מעשן.

אני צריך המלצה לבעל מקצוע שיכוון לי את הרכב/הצתה כמו שצריך ויבדוק- אולי צריך כוון של הקרבורטור.

עדיפות לאזור י-ם אך יש אפשרות גם לטייל לאזור מרכז.

שבת שלום

חן

"לכל בעיה יש פתרון. שאם לא כן, לא הייתה בעיה" אלברט איינשטיין

שברולט מליבו 4.3 1978

פורסם

*תיקון* המלצת הירושלמים. :)לא הצלחתי לערוך...

שברולט מליבו 4.3 1978

פורסם

1. ריח דלק לא שרוף בד"כ מעיד על דליפה/ משהו לא אטום מספיק במערכת הדלק.

2. אצלי היתה דליפה בחיבור שבין הצינור / זרבובית ממנה ממלאים דלק למיכל הדלק.

3. ריתוך פתר את הבעיה.

4. בעל מקצוע לטיפול בבעיה - איציק ראובני ברעננה = בעל נסיון, מומחה באמריקאיות, בעל הכלים והכישורים לטפל גם בהצתה, קרבורציה וכד' - מנסיון!

5. בהצלחה.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם
1. ריח דלק לא שרוף בד"כ מעיד על דליפה/ משהו לא אטום מספיק במערכת הדלק.

2. אצלי היתה דליפה בחיבור שבין הצינור / זרבובית ממנה ממלאים דלק למיכל הדלק.

3. ריתוך פתר את הבעיה.

4. בעל מקצוע לטיפול בבעיה - איציק ראובני ברעננה = בעל נסיון, מומחה באמריקאיות, בעל הכלים והכישורים לטפל גם בהצתה, קרבורציה וכד' - מנסיון!

5. בהצלחה.

תודה!

לא נתתי פרטים מלאים.

הריח הוא כשמניעים את הרכב בלבד!

שברולט מליבו 4.3 1978

פורסם
תודה!

לא נתתי פרטים מלאים.

הריח הוא כשמניעים את הרכב בלבד!

גם אצלי היה כך ובעיקר בנסיעה.

כ"כ יכולה להיות דליפה / איטום לא טוב שממנו מריחים את האדים בקרבורטור, משאבה, צינורות וכו...

בכל מקרה המלצתי באשר לבעל המקצוע עומדת בעינה ואם תבדוק קצת בפורום (בעיקר בין בעלי האמריקאיות) תבין שמדובר בסיכוי הטוב ביותר שלך לקבל פתרון.

מעבר לכך אני יכול להעלות על דעתי רק מכונים למערכת הדלק (עוסקים בקרבורציה לרבות בהצתה וכל המסיביב) כגון משה זר בפ"ת.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

חן שלןם

שמי אהרון הייתי בביתך במושב עים אילן גורן

עים אתא מעונין בעזרה צור עימי קשר בפרטי

אהרון מעין 050-552-1945

מס חבר 14264

• תוכן חדש...