Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לסילבסטר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מזל טוב גיסנו,

חבל שאני צריך להתעדכן מעל דפי הפורום

מה הסיכוי שהילד התברך בשם האיכותי - עידן? :-D:-D:-D

תמיר - הסילבסטר זה היום לא? מה עשית אתמול בתל אביב, פלא שאתה מתרושש ככה...

נסעתי לחפש לנו מקום לשבת היום, והכל היה תפוס.

בכל מקרה היינו במקס ברנר ונסענו לבר אח"כ לשתות קצת.

עברתי גם בדיקת אלכוהול בגבורה:twisted:

היה טוב8)

תמיר.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
את האמת מסיבות ודנס בארים די מאוסים וחרושים לטעמי מה גם שבישראל זה ממש לא כמו בחול מניסיוני ולטעמי האישי.

דווקא את הסילבסטר הזה אני חברתי ועוד 4 זוגות חברים שלנו בחרנו להעביר בוילה חולה באיזור השרון מושכרת עם בריכה מחוממת,גקוזי,מערכת טובה,פלזמה 50,אלכוהול,ברביקיו נרות קישוטים ואולי איזה סרט מקבלים את הוילה ממחר החל משעה 19:00 ועד ראשון בשעה 14:00.

עלות של הכל 1200 שח עבור הוילה,אלכוהול בהשקעה של 700 שח,ברביקיו וקישוטים בהשקעה של 500 סה"כ 2400 שח חלקי 5 זוגות יוצא 480 שח לכל זוג ונהנים כמו בחו"ל כולם באותו הערב עפים באוויר עם האנשים הכי קרובים וכיפיים במקום להדחס במועדון לעמוד

בסלקציה כמו עופות קפואים בטיב טעם, ולצאת כימעט באותו נזק וניידות שבחוץ מחכות לעשות את הקופה של הסילבסטר.או מסעדה לפחות זמן והרבה פחות כייף לדעתי ,מאחל לכולכם להנות ולשתות בנבונות.

8)

נשמע כמו בילוי של יום שישי טיפוסי שיש לכמה חברים חופש ורוצים לחגוג...

סילבסטר אצלי נתפס כבר מגיל צעיר בתור הפקה מטורפת.

אין כמו לחגוג עם עוד 20-30 חבר'ה, במועדון \ בר \ מסיבה פרטית עם עוד 100-200 חברים.

היום ניגנתי במקום יחסית קטן שנתן כניסה רק למוזמנים, היה מטורף, והיה כיף לראות גם אנשים בגילאי 45+ רוקדים ונהנים.

לא נתפס אצלי לשבת בסילבסטר עם עוד 2-3 זוגות, זה יותר מדי אינטימי..

כל שנה אנשים מחפשים איך ואיפה לחגוג והריטואל חוזר על עצמו.

אם כך גם אין שום סיבה לא להזכיר מי היה סילבסטר וגריגוריוס.

אגב, לא הייתי נחפז לחוג את חגם של אלה שבמשך אלפי שנים חיפשו להרוג, לאבד, להשמיד ולהמיר, רק על שום היותנו יהודים.

.

אני חושב שכל ההתייפיפות הזו של "אנחנו לא נוצרים, אין סיבה לחגוג" מיותרת.

כל שנה קופץ מישהו שנתקע בבית בזמן שכולם חוגגים ומנסה להסביר כמה שזה רע לחגוג, וכל שנה אומרים לו שישמור את הדעה שלו לעצמו, כי אף אחד לא באמת מתיחס לזה, וזה מצחיק לראות שאותם אנשים בודדים לא מתעייפים וממשיכים להעיר בנושא הזה..

יש למישהו המלצה לבית קפה טוב (אווירה נחמדה, עדיפות למשהו מעט פלצני, עם דגש על המעט) באיזור ת"א להיום (או בכלל)?

תגדיר "פלצני מעט"

יש בתי קפה סטנדרטים כמו ארומה, ארקפה, קפה קפה, יש בתי קפה שכונתיים כמו "קפה אריה ואחיותיו" מה הופך את הבית קפה לפלצני?

תלך לרחוב דיזינגוף תמצא המון בתי קפה שמפורסמים יושבים באים יום ולילה, אולי זה מה שאתה מחפש

נסעתי לחפש לנו מקום לשבת היום, והכל היה תפוס.

בכל מקרה היינו במקס ברנר ונסענו לבר אח"כ לשתות קצת.

עברתי גם בדיקת אלכוהול בגבורה:twisted:

היה טוב8)

חבל שלא קפצתם לבקר ברמת החייל, היה נדיר.

ממש כיף לראות כל כך הרבה אנשים בגילאים כל כך שונים אחד מהשני, קופצים ונהנים כולם מכמה וכמה סגנונות, עם דגש על יציאות נוסטלגיות ולא רק סט מיינסטרים.

פורסם

אני חושב שכל ההתייפיפות הזו של "אנחנו לא נוצרים, אין סיבה לחגוג" מיותרת.

כל שנה קופץ מישהו שנתקע בבית בזמן שכולם חוגגים ומנסה להסביר כמה שזה רע לחגוג, וכל שנה אומרים לו שישמור את הדעה שלו לעצמו, כי אף אחד לא באמת מתיחס לזה, וזה מצחיק לראות שאותם אנשים בודדים לא מתעייפים וממשיכים להעיר בנושא הזה.

תתפלא, אבל כשהמונים יוצאים לחגוג במרכזי הבילוי, חשבון הבנק שלי נהנה מכך.

מבחינתי כמה שיותר מסיבות, כך טוב יותר.

ובכל זאת צריך לזכור מי אנחנו, מאין באנו, ולאן אנחנו הולכים (לאבדון).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אמיר, תראה לי אדם אחד שחוגג את ה"חג" כדי להוקיר את אותו סילבסטר ותקבל לאון 4 אדומה במתנה.

גם אם תעבור רוסי רוסי מכל ה1.2 מיליון שעלו לפה ותשאל אותם על ה"חג" אף אחד מהם לא יודע מה זה סילבסטר.

בפעם המיליון, זה אירוע, כמו יום העצמאות, לא חג!

מציינים שנה חדשה, איפוס מונה, דף חדש.

שנה אזרחית טובה לכולם, מדניס, שמוצא זמן לפורום גם בליל השנה החדשה. :-)

1+

אני מת להבין איך הצלחנו להצטרף למועדון האקסקלוסיבי של 12 מדינות סה"כ שקוראות לראש השנה האזרחית על שמו של הבחורצ'יק עתיק היומין הזה ( http://en.wikipedia.org/wiki/Silvester ). סוג של קונספירציה של פונדמנטליסטים חסרי חיים שאין להם מה לעשות חוץ מלבלבל את הביצים לאנשים שרוצים לחגוג.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...