Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת סיטרואן C3 שנת 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עומדת לרכוש את הC3 שנת 2004 בגרסא המפוארת יותר עם מנוע 1600 ותיבת הילוכים רובוטית

השאלה שלי היא כזו- יש לי רשיון על גיר אוטומט בלבד, האם אוכל לנהוג על תיבת ההילוכים הרובוטית (ללא קלאצ'')?

והשאלה השניה היא- האם בכלל מומלץ לקנות רכב בעל תיבת הילוכים זו? מצד אחד הבנתי שהיא חסכונית בדלק (כמו הידנית) ומצד שני- אין כמעט איזכורים עליה ברשת..

אני מחפשת רכב קטן ועירוני בעיקר והעיצוב של הסיטרואן כמו גם המחיר שלה (אזור ה 25000 ש"ח) צד את עיניי..

אודה לתשובה עניינית וזריזה..

תודה מראש:roll:

פורסם

שכחתי לציין שהיא עברה 140000 ק"מ. המוכר (ממגרש מכוניות) מתחייב בבידקה- מנוע, גיר ושילדה. הרכב יד שנייה

פורסם

לגבי הגיר, התשובה חיובית, זה נחשב כאוטומט לכן הרשיון שלך מתאים.

מבחינת הרגשה של הגיר, נסי לעשות ברכב נסיעה מעט ארוכה כולל עליות ונהיגה עירונית ולראות אם מתאים לך.

דבר אחרון, האם זה מגרש מוכר, של יבואן? או מגרש פרטי?

בכל מקרה, בדקי את כל הניירת, וודאי שתואם למה שנאמר לך מבחינת יד ובעלים קודמים, קחי לבדיקה במקום מרוחק ככל האפשר מהמגרש ובמקום שאת בוחרת, וכנסי למוסך המטפל להוציא היסטוריית טיפולים ע"מ לוודא אמיתות של הק"מ ולדעת כיצד הרכב טופל.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

הרכב ממגרש פרטי וודאי שאקח לבדיקה כי אי אפשר לסמוך היום על אפחד ובטח לא על סוחרי רכב...

לא ענית, האם הגיר הרובוטי מומלץ או האם ידוע שקיימות בו תקלות וכו' (אני יודעת שמבחינת נוחות נסיעה לוקח זמן להתרגל)

האם ידוע משהו מבחינה מכאנית על התיבה הרובוטית??

פורסם

לא מכיר את הגיר ספציפי, לכן משאיר לאחרים שכן יודעים לענות.

אגב, בדיקה במכון עושים רק אחרי שעשית את כל הבדיקות המקדימות שאת יכולה לבדוק.

יש פה מדריך לרכישת רכב יד שנייה, כדאי לעיין בזה.

בגדול ברכישה מסוחר:

ודאי בעיניים שלך שהרכב בהפקדת סוחר על שמו, ושהבעלים הקודמים זה 01 (קרי יד שנייה) כפי שמסר לך.

כמו כן, לוודא רישום ק"מ קודם ברשיון הגיוני לעומת מה שכיום מופיע (הכוונה שלא הופיע בטסט שנה שעברה 180K נניח ועכשיו פחות).

בדקי את הרכב ויזואלית (למרות שבמגרשים מכינים את הרכבים שיראו מלוקקים למכירה), וגשי למוסך המטפל להוציא היסטוריית טיפולים.

בדיקה מול סוכן הביטוח שלך שיראה שרכב זה לא הורד מהכביש לפי מס' רישוי, ובדיקה ברשם המשכונות באינטרנט שהרכב לא ממושכן.

אחרי שהכל תקין, ביצעת נסיעה על הרכב והרגיש לך טוב- אפשר לקח את הרכב לבדיקה במכון מוכר ורחוק ככל האפשר מהמגרש, שכמובן את בוחרת ולוודא שיוצאת טובה ככל האפשר.

אגב, מה מחירון של הרכב או כמה פחות ממנו דורשים עליו? ומה הבעלות הראשונה שלו (פרטי/ השכרה/ ליסינג)?

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...