Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה 1.2TSI - דרושה חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני לוקח רכב בליסינג תפעולי דרך החברה בה אני עובד, ואני מחפש חוות דעת על הסיאט איביזה 1.2TSI דגם STYLE.

הרכב קוסם לי בגלל מנוע גודש שמספק (יחסית לגודל)הרבה מומנט בסל"ד נמוך ותיבת הילוכים עם 7 הילוכים מה שכנראה יהיה נוח למהירויות שיוט.

הנסיעות שלי הן כ-40-44 ק"מ לכיוון וחשובה לי הנוחות, השקט ושהרכב יהיה זריז וכיף לנהיגה.

אשמח לקבל חוות דעת מבעלי נסיון...

מתן.

פורסם

המושב נוח מאוד לנהיגה, גם אם מדובר בנהיגה ממושכת ושנסעתי עליו הופעתי מהכוח שלו, לטעמי ממש מהנה לנהיגה.

פורסם

מנסיון של כ-11,000 ק"מ עם איביזה 1.2- קח ותהנה. אמנם בגרסא שלי המושבים קצת שונים (משום מה הם נקראים "מושבי ספורט" :roll: ), אבל מבחינת שאר המאפיינים, הרכבים זהים.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

כמו שאפשר לקרוא בקישור שנתן איתמר, אנחנו ממש לא נפלנו.

המנוע מצויין, זה נכון לכל משפחת הtsi. הגיר טוב, אם אתה עובר למצב S ולא נוהג במצב D המייאש. אם זה מה שחשוב לך ברכב זאת אכן בחירה ראויה.

מצד שני, בכל הנוגע לאיכות תא הנוסעים, לבידוד רעשים ולאבזור היא מאוד מאכזבת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה!

מצרף לרשימה גם פולו 1.2TSI קומפורט ליין - לעומת איביזה 1.2 ברמת אבזור ספורט.

אין ספק שהבלינג-בלינג של האיביזה גדול יותר (גג שמש, מגנזיום, עיצוב 'ספורטיבי') אבל הפולו נראית איכותית

יותר. אשמח לקבל עזרה בהחלטה.. עד כמה האיביזה רועשת ומקרקשת יותר מהפולו? ההפרש ביניהם כ-7,000 (לצרכי מיסים) ש"ח לטובת הפולו הזולה יותר.

הק"מ היומי הוא כ-90 ק"מ, כולל נסיעות ארוכות פעם בחודש בערך, הנוחות חשובה

תודה

• תוכן חדש...