Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסכים עם המנוע היפני.

צעיר לדעתי לא צריך יותר מאיזה איביזה קופרה חמודה (למרות שגם איתה צריך להיזהר מאוד בסיבובים).

אוטו עם הנעה אחורית והרבה מאוד כוח זה מסוכן לצעיר .

אני בדיוק בגיל שלך עם וותק של שנה וחצי על הכביש ,ולפני חודש בערך פירקתי ג'אנט כי למרות שאני מכיר את הגבולות של האוטו ניסיתי למתוח אותם עוד ומה שקרה זה שנכנסתי במדרכה ,ואנחנו לא מדברים פה על איזה TT או Z4 אלא על קורולה רובוטית ממוצעת.

לכן לדעתי עדיף לך לקנות איזה שירוקו 1.4TSI 160 שזה מספיק כוח ,להנות ממנה ,ואחרי הצבא לקנות משהו יותר רציני.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שהכוונה שהפחד של הגולשים בעלי הנסיון שהבחור יקנה רכב יוקרה ובסוף יגמור כמו הרכב כמו בשרשור הנ"ל חס וחלילה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=409561

אוטו יקר שבסופו של דבר הופך לגרוטאה. לכן רצוי להקשיב לאלו שנתונים לך עצה שלפעמים היא יכולה לעזור.

פורסם

^ אני לא דיסלקט אני לא יודע איך בדיוק קוראים לזה אבל יש לי בעיה רק בכתיבה לא בקריאה...

בקשר למכונית אני מחפש משהוא חזק זה למה אני רוצה אותם אני מחפש את ההרגשה שאני שהמכונית שלי מהירה וגם קצת מסוכנת ואני באמת אוהב מוטוריקה ובכלל לנהוג.

כמובן שאני לא טיפש כמו שאתם הדגשתם זה מסוכן ואני לא מחפש לגמור בעץ אני יקח הרבה שיעורים של נהיגת מרוצים בשביל לדעת את המגבלות של הרכב ואיך להתמודד עם מצבים שאני עלול להיכנס אליהם.

אני לא מסכים עם מה שאמרתם שבגלל שאין לי נסיון אני לא יוכל לנסועה על הרכב, אם אני ילמד אני בטוח יצליח אנשים בגילי עשו דברים מסובכים יותר זה סך הכול לנהוג ברכב עם קצת כוח, ובכלל עם אני יתכבל לקורס טייס כמו שאני רוצה מזה כבר רכב קטנטן עם 250 כוחות סוס ? :lol:

וערך לכסף יש לי את הכסף שלי לא הייתי מבזבז על רכב יקר פשוט זה כסף של ההורים ועם יש להם לבזבז עלי למה לא ? :|

בכל מיקרה תודה על העצות אני יתחשב בזה ובטוח ילך לשיעורים לנהיגה מתקדמת וגם יזהר בהתחלה עד שאני יהיה בטוח ביכולת שלי לנהוג.

פורסם

כן אתה לא מבזבז את הכסף שלך אלא את הכסף של ההורים שלך אז זה בסדר. תסיים צבא, תעשה פסיכומטרי ותסביר לי את הלוגיקה של המשפט הזה. ואז אולי תקנה z4 או tt.

פורסם

מה אכפת לכם את הכסף של מי הוא מבזבז?

הלוואי שההורים שלי יקנו לי אוטו ב200 אש"ח. אני בטוחה שכל מגיב כאן היה רוצה אותו דבר.

או כמו שאחת הסבתות אומרת: בתכריכים אין כיסים.

פורסם

כן, לא אולי.

תסתכל על זה מהבחינה הפרקטית בלבד: ביטוח עבור נהג צעיר יקר. ביטוח עבור נהג צעיר לרכבים כאלו יקר עוד יותר. קח בחשבון, שרכבים יד 2 (ומעלה) ידרשו תחזוקה, שעלולה להיות יקרה. האם ההורים שלך מוכנים לממן עבורך ביטוח / אחזקה /דלק?

אם התשובה היא לא, לדעתי עדיף לך להשקיע ברכב אחר (השירוקו הוזכר פה בהקשר הזה)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
עם זאת, עדיין צלחת את המשימה וחיברת ארבעה משפטים ללא טעות אחת אפילו.

אז או שאתה לא דיסלקט, או שבדקת את עצמך בשבע עיניים לפני שפרסמת את ההודעה.

אני לא מתנשא, וזה שאני לא דיסלקט לא עושה אותי טוב יותר ממך, בשביל זה יש לי תכונות אחרות.

אגב, במחיר הבית אשר רכשתי אני יכול לרכוש חמישה רכבים כאלו, חדשים, זה אומר שאני חסר יכולת?

אני רחוק מאוד מ-60, בערך חצי מזה.

ועדיין, אני לא רוכש מכוניות "יוקרה" כאלו ואחרות.

עניין של סדר עדיפויות כנראה.

אולי אתה כן דיסלקט(?),כדאי שתקרא שוב את התגובות שלך ותבדוק את עצמך טוב,כי אתה מתנשא ועוד איך.

פורסם
שלום לכולם אני חדש בפורום ומקווה להקיר את כולם אני גולש בפורום כבר יותר מחצי שנה ויצא לי לקרא דברים מעניינים, אבל אף פעם לא הייתה לי ממש שאלה אז לא פתחתי משתמש :p

בכל מיקרה יש לי כבר רשיון כמה חודשים וההורים נותנים לי כסף לרכב.

כבר שנה בערך שאני חולם לנהוג ברכבים ספורטיבים למיניהם ואחרי חיפוש מעמיק בכל הנוגעה לרכב עצמו (לא בכל מה שמסביב כמו ביטוחים ותחזוקה) נדלקתי על ה BMW Z4 HT וה AUDI TT coupe בכל מיקרה אני יכול לקנות כאלו יד שניה בשנתונים של 2007-2009... אבל לפי מה שהוונתי מחברים, לנהגים חדשים מי שיסכים בכלל לבטח אותי ישחט אותי בתשלומים ושאני מסתכל על 20K בשנה לביטוח שזה מוגזם :S ... צריכת דלק זה דבר שלא מפריעה לי ומבחינת תחזוקה אני גם יסתדר אבל הביטוח ניראלי יכשיל אותי ולקנות את הרכב :-(

בכל מיקרה מישהוא יכול לתת לי כיוון אמיתי בכמה כסף מדובר ואולי עם כדי לחשוב על כיוון חדש לרכב ?

תגיד לאבא'לה ואמא'לה מה זה עוד 15-20K אחרי שהם משלמים 200K-בעצם זה אפילו חצי מזה כי גם אם תיקח שירוקו או RCZ אתה עדיין תשלם בסביבות ה- 10K אולי קצת פחות לנהג חדש.

turboy

פורסם
אם אתה מתקבל לקורס טיס אני מגיש מועמדות לנאס״א.

מי אתה בכלל שתזלזל בי, אתה בכלל לא מקיר אותי, רק בגלל אשכול שפתחתי באתר על רכבים ?

זה שיש לי שגיעות כתיב לא אומר שאני טיפש.

אין לי בעיות גופניות, יש לי מעל 95 במתמטיקה פיזיקה מחשבים ואנגלית 5 יחידות ואין לי שום בעיות שיכולות להכשיל אותי + אני משחק בסימולטורים כבר כמה שנים, לייתר דיוק כמאת בכל סימולטור טיסה שיצא אין סיבה שאני לא יתקבל.

כל המטרה של האשכול הייתה לדעת עד כמה הביטוח של TT ו Z4 יעלה אבל רוב התגובות היו או ביקורת על הכתיבה שלי או על המחיר של הרכב.

תודה לכל מי שכתב תגובות בוגרות וניסה לעזור ולכל השער אני לא ניראלי יכתוב תגובות בפורום להבא, עם זו קבלת הפנים למשתמש חדש.

פורסם

בחורצ'יק,אל תתרגש מאנשים קטנים.

רובם היו מתים שמישהו יתן להם 200K לZ4,אז הם מוציאים את התסכול עלייך.

הרוב חושבים שZ4 או TT לא מתאימות לנהג חדש,לדעתי זה מאוד תלוי באופי של הנהג ועד כמה הוא בוגר,ובכלל אני דווקא חושב שעם הקורסים המתאימים אין שום סיבה שלא.

כלכלית-זה כבר עניין שלך.

בהצלחה.

פורסם

מחזק לעניין האנשים הקטנים (אשרי ההורים שלו, שיש להם מה לתת. כל אחד מכם היה מת להיות במקומו ואם תחשבו טיפה, הייתם מתים להיות במקום הוריו), אבל חולק לגבי המכוניות. לא כל מכונית מתאימה באמת לנהג חדש. Z4 עם מנוע חזק, כמו כל רכב הנעה אחורית חזק, עלול לנשוך נהג בלתי מיומן בעוד רוב ההוט-האטצ'ים המודרניים, גם החזקות יחסית, לא יהיו מסוכנות.

לפותח השרשור - אל תתייחס לאנשים הקטנים, אבל גם אל תרים להנחתות. לעשות spellcheck יעזור הרבה יותר מלשחק אותה נעלב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ROADSTAR,

עם כבר מדברים על קורס טייס, ובתור אחד שהיה בחיל האוויר בעצמו, אני אתן לך עצה - גם הטייס הכי מוצלח בעולם, מתחיל בטיסה עם פייפר כמה חודשים, ולאחר מכן ממשיך למטוס פוגה ומשם הוא עובר או למטוסי סילון מתקדם או מטוסי תובלה או מסוקים וכו...

מה שאומר שגם עם אתה בטוח בעצמך ומשווה את העניין לטיס, כמו ששם רצוי להתחיל מקטן ולעבור לגדול, עדיין לא קיים הטייס שהתחיל ישר ממטוס סילוני מבלי לדעת את הבסיס קודם על מטוס בוכנה. קח את זה בתור שיעור נסיון בחיים.

והעיקר תהנה וסע בזהירות

פורסם

^ תודה על השלוש תגובות למעלה אני בהחלט יכך את זה בחשבון.

אני יחקור קצת יותר, ויכך כמה קורסים לפני שאני יחליט איזה רכב לקנות, בכל מיקרה זה ניראלי חוויה שכדי לנסות :) (קורס נהיגה ספורטיבית אני מתכוון... ).

פורסם
מי אתה בכלל שתזלזל בי, אתה בכלל לא מקיר אותי, רק בגלל אשכול שפתחתי באתר על רכבים ?

זה שיש לי שגיעות כתיב לא אומר שאני טיפש.

אני לא מזלזל בך, זה אתה שמזלזל בעצמך ברגע שאתה לא עושה את המינימום לצמצם ולנסות להימנע משגיאות כתיב. מצטער אם נעלבת, זו לא הייתה הכוונה, האמירה הייתה בבדיחות הדעת והייתי צריך להוסיף סמיילי בסוף על מנת שתהייה בהקשר הנכון.

אריק.

בשיפוצים

• תוכן חדש...