Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט עד 60 אלף שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב קופה,קבריולט במחיר של כ 60 אלף שקל....

ראיתי ביד 2 פרסום של MR2 במחיר הזה אבל המספר לא היה בשימוש.. השאלה אם באמת אפשר להביא *** להביא = לרכוש *** את ה MR2 בתקציב כזה ,כי לא מצאתי עוד אופציה כזאתי.

בכל מקרה מה שאני צריך ממכם זה המלצות על רכבים שיתאימו לתקציב הזה.

תודה.

פורסם

אם כבר MR2 אז תתרחק מהרובוטיות ותחפש ידנית.

האלטרנטיבה הכי שפויה היא מיאטה. הבעיה שתצטרך לרדת בשנתון לאיזור שנת 98. הרכב מאוד פשוט מבחינת מראה, אבזור, כח, ביצועים ומרווח וכו' אבל אפשר להפיק ממנו הרבה חיוכים.

אופציה נוספת היא MG, קח בחשבון שהאמינות של הרכב מפוקפקת, אין כמעט חלקים ואין הרבה מוסכים שיודעים "לאכול" את הרכב הזה.

מעבר לזה כל שאר האלטרנטיבות הם משפחתיות שקיצצו להם את הגג (לדוגמא 206CC) וממש לא נכנסות להגדרה של רכב ספורט.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אם כבר MR2 אז תתרחק מהרובוטיות ותחפש ידנית.

האלטרנטיבה הכי שפויה היא מיאטה. הבעיה שתצטרך לרדת בשנתון לאיזור שנת 98. הרכב מאוד פשוט מבחינת מראה, אבזור, כח, ביצועים ומרווח וכו' אבל אפשר להפיק ממנו הרבה חיוכים.

אופציה נוספת היא MG, קח בחשבון שהאמינות של הרכב מפוקפקת, אין כמעט חלקים ואין הרבה מוסכים שיודעים "לאכול" את הרכב הזה.

מעבר לזה כל שאר האלטרנטיבות הם משפחתיות שקיצצו להם את הגג (לדוגמא 206CC) וממש לא נכנסות להגדרה של רכב ספורט.

לגבי ה MG המנוע שלהם זה של מנוע רובר , לפי מה שהבנתי ממש לא מומלץ.

לגבי המכוניות המשפחתיות שקיצצו להם את הגג אני מעוניין ראיתי את ה 206 היא חמודה... יש עוד סוגים של משפחתיות שבדרך כלל מקצרים להם את הגג שאפשר לבדוק?

פורסם
.האלטרנטיבה הכי שפויה היא מיאטה. הבעיה שתצטרך לרדת בשנתון לאיזור שנת 98. הרכב מאוד פשוט מבחינת מראה, אבזור, כח, ביצועים ומרווח וכו' אבל אפשר להפיק ממנו הרבה חיוכים..

בתקציב הזה ניתן להשיג גם מאטה משנתון מתקדם בהרבה, צריך פשוט להתפשר קצת על נתונים.

פשוט קצת סבלנות והתמדה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יש הבדלים משמעותיים במחירי הביטוח לקבריולט/ רודסטר לעומת רכב עם גג סגור.

מה הצרכים שלך מהרכב? אתה מעוניין ברכב מהנה? מהיר? פוזה? ...

מה הנסיון שלך בנהיגה?

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

מעוניין ברכב פוזה, נהג חדש רשיון עוד מעט חצי שנה

מה אתם אומרים על ה MG כי אותו אפשר להביא *** להביא = לרכוש *** ראיתי אחד ממש יפה במחיר של 45... השאלה אם העניין עם המנוע הוא באמת בעייתי?

פורסם

אם אתה מעוניין ברכב פוזה, לדעתי תבדוק האם 206CC נכנסת לך בתקציב. ה-MG באמת ידועה כסובלת ממנוע בעייתי משהו, ולא הרבה מכונאים יודעים או יסכימו לטפל בה. מה גם שרכב מנוע מרכזי בלי בקרות עלול לנשוך, במיוחד לנהג בפז"מ שלך. ה-206 תהיה יותר אמינה, חלקיה יהיו יותר זמינים והטיפול בה יהיה יותר נגיש. מה גם שלדעתי מקדם הפוזה שלה עם הגג הקשיח יהיה גדול יותר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אפשר לדעת בערך מה הטווח מחירים של ה 206CC זה בסביבות ה 30 או בסביבות ה 45? מדובר בשנתנון 01-03

תודה על התשובה

ולפי מה שהרבה אמרו לי לפג'ו יש הרבה בעיות זה נכון.?

פורסם

תקרא את כל השרשור. הבנאדם רוצה רכב פוזה. זכותו המלאה. 206CC היא רכב פוזה מעולה. מה הבעיה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם זו המטרה- עדיף שתרד מMR2, MG, מיאטה וכו'.

תתמקד ב206 CC שזה רכב עם גג קשיח חשמלי נפתח או רכב דומה.

דאג להשאיר מספיק כסף לביטוח, טיפולים ויישור קו במידת הצורך.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
מה הקשר בין 206CC לרכב ספורט?

206 CC 2.0 עם מנוע של GTI, ביחד עם שיפורים קטנים של הנמכה + בולמים.

יכולה להיות אופציה נחמדה.

PUNTO 16V

206 XS

פורסם
תקרא את כל השרשור. הבנאדם רוצה רכב פוזה. זכותו המלאה. 206CC היא רכב פוזה מעולה. מה הבעיה?

פיספתי את הנקודה בו הבחור שינה את דעתו מרכב ספורט ל206CC עמכם הסליחה :)

Porsche 944 turbo

פורסם

בתור בעלים לשעבר של 206CC 2.0 הרכב מהנה מאוד ודיי אמין ביחס למה שמדברים עליו ... רשמתי בעבר התרשמות על הרכב (ממשתמש אחר שאני לא זוכר את הסיסמה) תקרא אותו ותקבל חוות דעת בקשר לרכב ... מה גם שאני חושב שהרכב עצמו הרבה יותר טוב מMR2

תרשום בחיפוש : סיכום שנתיים עם ה206CC

אני לא מורשה לפרסם לינקים בתגובה כרגע.

VW Scirocco TSI :twisted:

• תוכן חדש...