Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי ומזראטי בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

PAZOLI, בטוח צנוע ושומע באוטו מוזיקה של עבירות מס ... :lol:

למי שתהה קודם, אוטו איטליה תציג בתערוכת אוטומוטור בביתן 16 ל-ב-ד !

לדעתי היה יותר נחמד לשים אותם ליד פורשה, מרצדס, אאודי וב.מ.וו להכניס קצת פרופורציות לאנשים.

פרארי ומזראטי בליגה משלהן, גם אם יש אאודי R8 במיליון שש מאות וגם אם יש מרצדס SLS ב-2.2 מיליון ...

RESPECT.

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם נמשיך לפי הלוגיקה שלך אפשר להגיד שבאף מדינה (חוץ מגרמניה) אי אפשר לנסוע מעל 100 קמ"ש.

באירופה הכבישים לא יותר טובים מבארץ ועדיין רואים שם את שלל האקזוטיקה נוסעת, במדינות כמו אנגליה, רוב איטליה וחלק גדול מהגוש הקומוניסטי לשעבר הכבישים במצב גרוע אף יותר.

תסלח לי אבל בחו"ל יש מסלולים, חיפוש קטן בגוגל גילה לי שיש 4 מסלולים מסביבי ברדיוס של 20-40 דקות נסיעה.

אבל אני לא הולך לשם, אני נהנה מהפיתולים בין ההרים, אפילו את זה אי אפשר לעשות בארץ כמו שצריך.

בארץ אין סיכוי שאהיה ראשון ברמזור ולידי ניידת ואאיץ כמו שאני מאיץ היום, ישר הורדה מהכביש על שינוי מבנה בדמות דיסקים צרובים או משהו אחר שימצאו, קיבלתי הורדה על איתותים צהובים ומגב אחורי יבש.

haters will hate

פורסם
PAZOLI, בטוח צנוע ושומע באוטו מוזיקה של עבירות מס ... :lol:

RESPECT.

אני? בטח, רק אבי ביטר :wink:, פה ושם גם ג'וג'ו חלסטרה.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם
אני חושב שצנוע היא מילת המפתח פה, לפי כמות הכתבות עליו הבן אדם נראה לי לא יותר מהשוויצר העממי, כל הכבוד לו על זה שהגיע לעמדה שבה הוא יכול לרכוש כל רכב שברצונו, אבל חייב לעשות סיבוב בכל העיתון המקומיים והארציים והערוצים הגדולים ולצעוק ברעשי V8 "תראו אותי תראו אותי תראו אותי!!!!!", בניגוד מוחלט לעודד שריקי (לא הבכרח דבר טוב) מישהו גם כן קנה 458 אדומה, לפניו, אף אחד לא יודע את שמו, איפה הוא גר ובדיוק מתי קיבל את הרכב, זה נראה לי אדם צנוע.

אני לא מסכים בכלל , תיזכר בעבר שלך שקנית משהו שממש ממש רצית , וסיפרת לאמא אבא סבתא סבא חברים חברות ידידים ידידות

ילדים ילדות ולכל מי שרוצה לשמוע , לא בגלל שאתה שוויצר , אלא בגלל שאתה באקסטזה של התלהבות .

ועכשיו תאר לעצמך את היום שבו לך יהיה פרארי :lol: מקווה שבשבילך יגיע היום הזה , ואל תשכח להביא לי סיבוב :evil:

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם
אני לא מסכים בכלל , תיזכר בעבר שלך שקנית משהו שממש ממש רצית , וסיפרת לאמא אבא סבתא סבא חברים חברות ידידים ידידות

ילדים ילדות ולכל מי שרוצה לשמוע , לא בגלל שאתה שוויצר , אלא בגלל שאתה באקסטזה של התלהבות .

ועכשיו תאר לעצמך את היום שבו לך יהיה פרארי :lol: מקווה שבשבילך יגיע היום הזה , ואל תשכח להביא לי סיבוב :evil:

צודק, אבל מה שקצת נוגד את הדעה שלך-אחרי דיבור קצר עם מזכירתו של עודד שריקי היא אמרה לי שהוא לא מעוניין בפרסום, וכל פעולותיו נוגדות את זה.

קודם פרארי, אז סיבוב :twisted:

פורסם
Pazoli, תודה על האינפורמציה ואני מקווה שאתה ואחרים כאן תמשיכו לעדכן אותנו (לגבי המספרים וכן בתמונות).

.

אף אחד לא יעדכן כאן לגבי מכוניות של אנשים פרטיים.

אסור לחשוף מספרים בפורום ולכן, על אחת פי כמה וכמה, שמות של רוכשי מכונית כזו או אחרת ו/או מיקום הרכב.

לא מבין למה זה צריך לעניין מישהו, אבל מי שזה כן מעניין אותו, יכול להתעדכן במדור הרכילות החביב עליו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אף אחד לא יעדכן כאן לגבי מכוניות של אנשים פרטיים.

אסור לחשוף מספרים בפורום ולכן, על אחת פי כמה וכמה, שמות של רוכשי מכונית כזו או אחרת ו/או מיקום הרכב.

לא מבין למה זה צריך לעניין מישהו, אבל מי שזה כן מעניין אותו, יכול להתעדכן במדור הרכילות החביב עליו.

בלי להתווכח, אני די בטוח כשהוא אמר "מספרים" הוא התכוון לכמות שיש בארץ ולא למספר על הלוחית רישוי.

פורסם

אני רוצה לציין שאני די מסכים עם quiKi, צריך לדעת לפרגן וכפי שכתבתי כבר מקודם מגיע לקבלן מברוק על האוטו המדהים.

אף על פי שאני בן אדם די רגוע אני משוכנע שאם אני הייתי זה שמקבל את המפתחות של הפרארי לידיים שלי הייתי משתולל משמחה ויש מצב שאפילו בוכה משמחה (מודה ומתוודה, אף על פי שאינני בכיין!).

הדבר היחיד שהייתי עושה בצורה שונה מהקבלן הנ"ל זה ההתנהלות מול התקשורת, לא הייתי רוצה בשום פנים ואופן שיצלמו אותי וכדומה, אבל זה כבר עניין של אופי וסגנון.

דרך אגב גם אני עשיתי עוד קצת בירורים היום ונאמרו לי 2 דברים, דבר ראשון שהפרארי שנמסרה היא הראשונה והיחידה נכון לרגע זה שנמסרה ו-3 רכבי הפרארי הנוספים שייכים ליבואנים (ככה שכנראה שסך הכל ישנם 4 רכבי פרארי חדשים בארץ) והדבר השני זה שאמרו לי שיש סיכוי טוב שתוך שנה ומשהו יתחילו להשכיר כאן רכבי מזארטי (הרי אוויס הם היבואנים) ואם זה יצליח לאחר מכן אולי אף פרארי (בטח יעלה הון בכל מקרה), אבל לכו תדעו אם זה יצא לפועל.

נ.ב. idannn-99, תודה על ההודעה והמאמץ, ניסיתי לענות בחזרה אבל מסתבר שאני עדיין לא יכול.

ערב נעים לכולם :-)

פורסם

הפרארי אשר נמסרה לבחור מנתיבות היא לא הראשונה שהגיעה ליידים פרטיות, יש את ה-458 הקודמת שהגיעה לארץ, קיבלה לוחית ישראלית ומסתובבת בכבישי ישראל, בלי קשר לאוטו איטליה.

פורסם
הפרארי אשר נמסרה לבחור מנתיבות היא לא הראשונה שהגיעה ליידים פרטיות, יש את ה-458 הקודמת שהגיעה לארץ, קיבלה לוחית ישראלית ומסתובבת בכבישי ישראל, בלי קשר לאוטו איטליה.

הפרארי שאתה מתיחס אליו (החמישי) גם כן יובאה על ידי אוטו איטליה?

(בכל אופן טוב לדעת שכבר יש עוד רכב מדהים שכזה על הכבישים שלנו).

פורסם
הפרארי שאתה מתיחס אליו (החמישי) גם כן יובאה על ידי אוטו איטליה?

(בכל אופן טוב לדעת שכבר יש עוד רכב מדהים שכזה על הכבישים שלנו).

לא הבנת, יש 3 458 אדומות, 1 הגיעה לפניי חודשיים +-, גרה באזור המרכז.

2 הגיעה לפני שבוע בערך, גרה בנתיבות.

3 הגיעה יחד עם ה-458 שגרה בנתיבות, כנראה מיועדת לסוכנות.

חוץ מזה יש פרארי קליפורניה לבנה בארץ עם לוחית במבחן, ופרארי FF אדומה לסוכנות.

כל הרכבים הנ"ל הגיעו לארץ דרך אוטו איטליה.

חוץ מכל אלו, יש גם 575M אפורה, היא הגיעה דרך סמל"ת ב-2003 ועדיין נמצאת בארץ עם לוחית צהובה.

כרגע רכבי הפרארי היחידים שהגיעו בייבוא אישי אלו רכבי האספנות, בקיצר, ה-308 למינהם.

פורסם

חוץ מכל אלו, יש גם 575M אפורה, היא הגיעה דרך סמל"ת ב-2003 ועדיין נמצאת בארץ עם לוחית צהובה.

כרגע רכבי הפרארי היחידים שהגיעו בייבוא אישי אלו רכבי האספנות, בקיצר, ה-308 למינהם.

תודה על העידכון המפורט, בקיצור אתה אומר שהבחור מנתיבות היה השני שקיבל רכב שהזמין.

בכל אופן אני חושב שהולך להיות מעניין, בקרוב אני מתאר לעצמי שגם היבואנים הפרטיים של רכבי יוקרה, כאלה שמביאים כיום בעיקר מכוניות יוקרה מגרמניה ומארצות הברית יתחילו לייבא גם פרארי ומזראטי, זה יגרום בוודאות לעלייה במספר כלי הרכב האקזוטים שנראה על הכבישים ואולי אף יורידו את המחיר במקצת (לאלה שיכולים להרשות לעצמם כמובן).

ערב נעים לחברי הפורום :-)

פורסם

Pazoli, עידכון בשבילך כי אתה אוהב לעקוב אחרי המספרים של המכוניות האקזוטיות וכדומה, יצא לי לקרוא את הכתבה על פרארי בישראל היום בידיעות אחרונות, והכתב הוותיק (עציון) כותב שם מאשדוד בשעה שפרקו את המכוניות שהגיעו במשלוח ההוא (לפני כשבוע) 4 פרארי 458 ובנוסף הוא כותב שהפרארי הראשונה ללקוח נמסרה על ידי היבואן כבר בתחילת דצמבר לאיש עסקים מסביון, בקיצור כנראה שיש כיום כבר כ-7 מכוניות שהביאו אוטו-איטליה.

5 - 458

1 - קליפורניה

1 - FF

ערב נעים וחמים לך ולכל חברי הפורום :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...