Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לשאול משהו. יש לי רכב יחסית חדש - 9 חודשים - i10 שחורה.

לפי חוברת היצרן צריך לעשות וקס כל 4 חודשים ועד היום לא עשיתי.

שאלתי במקום אחד ואמרו שמכיוון שיש לי שריטות כדאי לעשות עוד 3 חודשים פוליש + וקס ואח"כ אחרי חצי שנה וקס ואחרי שנה שוב פוליש ווקס...

במקום אחר הוא אמר שלא היה מתעסק עם פוליש כי זה יקלקל עם הזמן את הברק של האוטו ובסך הכל הוא חדש ולכן המליץ על פעם בכמה חודשים רק וקס.

התקשרתי לסוכנות שקניתי והבחור אמר לי שהוא בכלל לא היה עושה כלום, שזה נשמע לי מאד מוזר.

אני לא מכירה אף אחד שמבין ברכבים ולכן חשבתי לנסות את מזלי בפורום.

תודה,

רינת

• ספונסר פורום
פורסם

אכן מומלץ לעשות כל כמה חודשים ווקס לרכב כדי לשמור על צבע הרכב מפני דהייה מהשמש. אם יש גם שריטות, אפשר לבצע פוליש עדין כדי להסיר אותן.

בכל מקרה, לא ציינת מהיכן את בארץ אבל באזור המרכז יש כמה בעלי מקצוע מומלצים לנושא הזה, כמו קלין-קאר בפתח-תקווה או אמריקן סטייל ברעננה.

פורסם

היי רינת,

תנסי לבדוק אצל קלין קאר, הם מאוד מומלצים פה בפורום.

תריצי חיפוש בפורום "קלין קאר" וגם תוכלי לראות תמונות של עבודות שהם עשו.

לגבי מה מומלץ לרכב הספציפי שלך אני בטוח שהם ידעו את התשובה.

• תוכן חדש...