Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מילה טובה ומבט לעתיד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי היום גם ,

לדעתי הקארטינג והדריפט עשו את האירוע

( יכול להיות שגם הסופרמוטו אבל אני לא מתחבר)

הפורמולה היה קצת משעמם , למעט המקצה שאלון דאי ואון עלו לנהוג , פתאום ראו שאפשר לתת קצת ביצועים

סהכ נהנתי, אבל אני יודע שיום אחד הספיק לי , ביומיים הייתי משתעמם

פורסם

ולמגיב מטעמם, אנא חסוך ממני את תגובתך הידועה מראש. מוטב שתשקיעו את זמנכם ומאמציכם בפיצוי רבים מעמיתי לפורום הזה.

אני מכבד אותך ואת כל חברי הפורום מן הראוי שתעשה זאת גם אתה, והשורה הזאת לא מכבדת. אבל זאת בחירתך.

פורסם

לסיכום בקיצור - לא חייבים להביא לכאן פורמולה רנו בשביל לעשות אקשן מוטורי מעניין. צריך לעשות סופ"ש מירוצים עם קארטינג, אופנועים, דריפט ונניח ג'ימקאנה, ואפשר להרים יופי של אירוע חודשי גם על מסלול כמו זה או כמו כוכב יאיר.

רוני

אני חושב שמשם זה היה צריך להתחיל, מאירוע עממי שהיה גם יותר פשוט וזול לארגון וגם היה מדבר אל הרבה חובבי ספורט מוטורי שהיו מסתפקים באירוע צנוע ולא הפקה גרנדיוזית אך חובבנית בקצה הדרומי של הארץ.

אני לא יודע כמה מחברי הפורום היו באירוע 6 שנים לפורום, אבל זו הייתה פשוט חוויה מוטורית עממית. המוני אנשים, תצוגות רכבים, תחרות סאונד נושאת פרסים וג'ימקאנה. מדברים פשוטים כאלה צריך להתחיל. עם הזמן מגיעים עוד אנשים, מתעניינים גופים מסחריים ומתפתח ענף חדש שעם ההתמקצעיות בו גם היה זוכה לקצת יותר פרגון מתקשורת הספורט המקומית.

פייר? בדמיוני אני לא רוצה לראות עוד אירוע נוצץ באילת, אני רוצה לראות אירוע ענק ועממי בכוכב יאיר. אחר כך נדבר מה בהמשך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כן, בהחלט יש מקום למילה טובה !!

אני הייתי ביום רביעי וחמישי , ראיתי אירוע מושקע כפי שלא ראינו בעבר.

ההפקה עשתה עבודה מקצועית וטובה , המתחרים התנהגו למופת והמשמעת שלהם תרמה לאוירה החיובית ששררה.

בנושא המקצועי יש בוודאי מקום לשיפור אך בהתחשב במגבלות שנוצרו אל לנו לשפוט את הנושא המקצועי.....

אירוע מושקע בסדר גודל זה לא יוכל להתקיים בכל אירוע ותחרות, כי זה דורש משאבים ענקיים ולא נראה לי שזה מצוי אצלנו.

חייבים כעת לארגן אירועים מוטורים מקצועיים יותר כשהדגש על התחרות לפי תקנון מסודר וחד ללא הגבלות למינהם, והכוונה

לאירועים שהנהג יוכל לבטא את כשרונותיו ללא מעצורים וכדומה....

תחרויות הקארטינג והאופנועים נראו מקצועיות ומעניינות לקהל השייך לענף, אולם זיכרו שקיום האירוע לא נועד לקהל זה !!

הפורמולה והדריפטים נתנו צבע חיובי לאירוע ועשו אותו ססגוני יותר.

ביקורות תמיד תהיינה , זה לגיטימי, אך לא צריך יותר מידי להתרגש ,רוב המבקרים לא התנסו בעשייה בארגון, וכמי שעשה ואירגן בעבר לא מעט אירועים אני בהחלט יכול

לברך ולשבח את העבודה שהושקעה על אף שהנושא המקצועי לא היה בשיאו אך המטרה בהחלט הושגה והאירוע עבר בשלום וזה מה שחשוב !

עלי לציין לטובה את הנהגים בפורמולה על האיפוק בלחיצה על הדוושה ובפרט את סיימון ולאון שאפשרו עקיפות ללא סיכון יתר...!!

כולי תקווה שמקבלי ההחלטות הבינו במעט מה זה ספורט מוטורי ושהשד לא כל כך נורא .

יישר כח לכולם !!!

מישל

• תוכן חדש...