Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב [פיאט פונטו 98] קומפוננטים עם בנייה בדלתות, הטוייטרים נמצאים בחורים המקוריים של הרמקולים שבאים עם הרכב.

לעניין, הרמקול עצמו הוא של sound stream והוא מורכב על הדלת, אי אפשר לשמוע טראנסים או שירים עם באס כבד כי פשוט יש מלא רעשים נלווים וקירקושים מכיוון הרמקול.

איך אני פותר את העניין?

פורסם

אני מציע שתפתח את הדלת תראה איך הרמקול עובד כי לפעמים הוא לא אטום וצריך לאטום אותו אתה יכול להדביק עם דבק מגה גם לי זה קרה וככה סידרתי אתזה

פורסם

בנוסף למה שנאמר, תבדוק גם אם כל הקליפסים של הדיפון מחוברים טוב לדלת, כי יכול להיות שלא חיברת אותם עד הסוף כשהרכבת את כל העסק חזרה.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

על כמה חתוך הסט? יש מצב שאתה שומע עיוות מהרמקול בגלל התקנה לקויה או כיוונים גרועים.

ספר קצת יותר על המערכת שלך

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
על כמה חתוך הסט? יש מצב שאתה שומע עיוות מהרמקול בגלל התקנה לקויה או כיוונים גרועים.

ספר קצת יותר על המערכת שלך

בדיוק...

רעשים וקרקושים יכולים להיות רעשים של קטימה של הרמקול או רעש של חלקי רכב...

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם

כרגע הכי נכון לעשות:

1. לחתוך את הסט גבוה יותר. 80HZ.

2. כדי באמת להשתיק רעשים בצורה הכי יעילה, זה רק בידוד הדלת!

3. אנא בדוק או ספר לנו האם הרמקול יושב על טבעת עץ והאם היא מחוברת היטב לדלת עצמה?

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...