Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בענין כלבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שמישהו זר (פורץ) יכנם לבית בלילה והכלב לא יתעורר וינבח?

יכול להיות שהכניסו חומר הרדמה מתחת לדלת לפני הפריצה? אוכל טבול במשהו להרדים את הכלב? אז למה הוא לא נבח כשהתקרבו לדלת?

אני יודע שאנשים לא מתעוררים בזמן פריצה אבל כלב?

תודה

פורסם

לא כל כלב הוא כלב שמירה שמתעורר מכל פיפס. יש גם כלבים שהאופי שלהם ידידותי והם יכשכשו בזנב עם הגעתו של הגנב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש כלבים שיתעוררו שהשכן 3 בנינים לידך מפליץ.

יש כלבים שפיצוץ מטען צינור בחדר ליד בקושי יגרום להם לכשכש בזנב.

לדוגמא - כלב שממש לא אכפת לו משום דבר - פקינז. כלב מקסים, אבל סנוב וחוסר אכפתיות כזו עוד לא ראיתי.

אתה רוצה משהו שינבח ? תביא פוינטר.

פורסם

להתעורר ולנבוח זה שני דברים שונים.

לא כל כלב נובח על זרים, וגנב שלא חושש מכלבים יוכל די בקלות להתמודד עם כלב חביב.

פורסם

אני מכיר כמה גולדנים שאם יפרוצו הביתה הם יהרגו את הפורצים בליקוקים ויכו אותם בכשכושי זנב נמרצים! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

השמיעה של הכלב, במיטבה?

יש לי כלבה שעוד מעט חוגגת 13. היא תמיד,אבל תמיד נהגה לנבוח כשמישהו היה במסדרון של הבניין, אז לפתוח את הדלת? לא עבר בשתיקה ונשמעו נביחות במשך 10 דקות, לפחות.

היום? היא לא שומעת אם מישהו פותח את הדלת ונכנס פנימה, אפילו כשזרקתי את התיק, אחרי שבאתי מהמכללה, זה לא העיר אותה, כשהיא ישנה.

אם להסתכל על נקודת האור החיובית, אז לפחות היא ישנה ולא מתעוררת כל שנייה, מכל מיני רעשים בחוץ.

לי כל השלב הזה כאב ועדיין כואב. לחשוב שזה קרה בפתאומיות ולא יכולתי לעשות שום דבר, זה רק מעצבן אותי.

בכל מקרה, אולי זהו מקרה של חוסר שמיעה.

אני לא מתמצא בכל סוגי הכלבים, אבל שמישהו ידפוק בדלת והכלב לא ירוץ וינבח - קיים כזה דבר? :(

פורסם

הכלבה של ההורים שלי לא מפסיקה לנבוח כשהיא בחוץ אבל לימדנו אותה לא לעשות רעש כשהיא בתוך הבית.

היא נכנסת הביתה רק לישון.

כשהיא בפנים, היא אדישה ברמות קשות.

לפעמים אני מגיע, פותח את הדלת, עולה במדרגות ונותן לה ליטוף, ורק אז היא מתעוררת ומתלהבת שהגעתי.

אם אני לא מעיר אותה, לא אכפת לה מה קורה מסביבה. היא מרוכזת בנחירות שלה.

השמיעה שלה מצוינת. היא מסוגלת לשמוע רכב מוכר ממרחק של שלושה רחובות.

IMG-20111204-00176.jpg

IMG-20111204-00180.jpg

פורסם

בלי להכנס להרגלי השינה של הכלב שלך, מקרים של ריסוס גז הרדמה במהלך פריצות ידוע וקרה גם לחבר לעבודה.

• תוכן חדש...