Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך המחירים בEbay כל כך זולים?

or_b7
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שוטטתי קצת באינטרנט ואני מנסה להבין איפה הקאצ', איך ייתכן שמוכרים מפרסמים פריטים במכירים נמוכים יותר מהמחיר לצרכן?

לדוגמא, קפוצו'ן של אברקרומבי אנד פיץ', נמכר באתר ב200$:

http://www.abercrombie.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10901&storeId=11203&langId=-1&categoryId=87655&parentCategoryId=12351&topCategoryId=12202&productId=822754

ולעומת זאת המחיר הממוצע בEbay לאותו פריט - חדש עם טיקט ומtop rated seller עומד סביב 100$:

http://www.ebay.com/sch/Sweats-Hoodies-/155183/i.html?LH_ItemCondition=1000&LH_TopRatedSellers=1&_nkw=abercrombie+%26+fitch+bald+peak&_catref=1&_dcat=155183&_trksid=p3286.c0.m1538

וכמובן יש עוד הרבה דוגמאות, האם הם קונים במרוכז מהחברה? עודפים?

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתפלא לדעת, אבל לייצר את זה לא עולה יותר מ10$ (וגם אז היצרן נשאר ברווח).

למה באיביי יותר זול? הרבה סיבות. יכול להיות שהסוחר חוסך על החזקת חנויות, יכול להיות שהוא מביא סחורה ישירות מהמפעל, יכול להיות שיש לו אנשי קשר בסין שמביאים לו, יכול להיות שמדובר בסחורה עם פגמים בייצור או משהו שנרשם כפגום כדי לעשות כסף מהצד, יכול להיות שמדובר בסחורה מוברחת או מזוייפת.

יכול להיות הרבה דברים.

נ.ב. זה רק אני, או ש100$ לקפוצ'ון זה עדיין מחיר מטורף גם במונחים של ישראל?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני לא מבין איך, אבל אני מבסוט.

הזמנתי המון, המון חולצות בזמן האחרון מ EBAY, חלקן ראלף לורן, חלקן נאוטיקה, המון בילאבונג, DC נייקי ריבוק למיניהן, דברים טובים שאין בארץ/יקרים בטירוף.

כל עוד אתה יודע מה לחפש, ואצל מי, אתה בהחלט תוכל להרוויח בטירוף. פולו ראלף לורן מקורית, עם המשלוח ב50 דולר זה בהחלט מציאה. במיוחד שבחנות המותג בארה"ב זה קרוב ל75 דולר אני מאמין.

I Ride Because I Really Like Dessert

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם טוב ומתאים לך - תקנה. האמינות שם גבוהה מאוד.

מה הסיבה לחטטנות למה כדאי למוכר ואיך הוא יכול למכור במחיר כזה?

לדעתי זה עניינו בלבד. אני מניח שאף אחד לא מפסיד. ושמתח הרווחים סביר ונמוך מההגזמה שמקובלת בישראל.

אני קונה שם הרבה שנים, מרוצה בכל המקרים, ועל הדרך חוסך לא מעט.

ילה גבר בא נראה! מר +1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באתר הרשמי של אברקרומבי הכל זה קולקציה חדשה שנמכרת במחיר מלא.

חכה חודש-חודשיים וגם מה שעכשיו עולה שם 200$ ייחתך בעד 50%.

המוכרים באיביי לרוב לא מוכרים קולקציות חדשות. בארה"ב הקולקציה מתחלפת הרבה יותר מהר מבארץ, ולכן מוצר שנמכר עכשיו - בעוד 3 חודשים כבר יהיה "ישן" ויימכר במחירים של עשרות אחוזי הנחה.

אין שום קאץ', פשוט ככה זה עובד.

רק בארץ אנחנו רגילים לשלם מחירים מופרזים, וכשאנחנו קונים אותם במבצע אנחנו בטוחים שדפקנו את המערכת (אפילו שדפקו אותנו פי כמה וכמה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באתר הרשמי של אברקרומבי הכל זה קולקציה חדשה שנמכרת במחיר מלא.

חכה חודש-חודשיים וגם מה שעכשיו עולה שם 200$ ייחתך בעד 50%.

המוכרים באיביי לרוב לא מוכרים קולקציות חדשות. בארה"ב הקולקציה מתחלפת הרבה יותר מהר מבארץ, ולכן מוצר שנמכר עכשיו - בעוד 3 חודשים כבר יהיה "ישן" ויימכר במחירים של עשרות אחוזי הנחה.

אין שום קאץ', פשוט ככה זה עובד.

רק בארץ אנחנו רגילים לשלם מחירים מופרזים, וכשאנחנו קונים אותם במבצע אנחנו בטוחים שדפקנו את המערכת (אפילו שדפקו אותנו פי כמה וכמה).

זה לא נכון..

אני הייתי מזמין המון מאברקומבי ואוליסטר, והקולקציה אמנם מתחלפת מהר, אבל המחיר על הקולקציה הישנה נשאר כמו שהוא.

בד"כ הם משיקים קולקציה חדשה, רק כשהישנה הולכת ונגמרת.

אתה לא תראה באתר שלהם חולצה שנשארת הרבה זמן, ואם כן, אז המחיר שלה בטח לא יירד.

אגב, שתי החברות הנ"ל העלו מחירים בצורה דרסטית בשנה האחרונה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אברקומבי ידועה במחירים הגבוהים שלה (ובשביל זה יש את הוליסטר = מחירים זולים יותר), ובכללי אברקרומבי נתפסת בארה"ב כחברה של "דושבאגס". (לא צריך להעלב..גם לי יש חולצות שלהם)

אוקי, אולי מה שכתבתי לא מתאים לאברקרומבי והוליסטר ספציפית, אבל מותגים אחרים מגיעים למחירים די מגוחכים.

ראה גם בהוליסטר בתקופת הסיילים באתר הרשמי - מכופרות שמגיעות ל30 דולר, טי שירטים שמגיעים ל19 דולר וכו'

בתקופת הסיילים אפשר למצוא טי שירטים של טומי ב20 דולר, גם ראלף לורן, אמריקן איגל 10 דולר וכו'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני לא מבין איך, אבל אני מבסוט.

הזמנתי המון, המון חולצות בזמן האחרון מ EBAY, חלקן ראלף לורן, חלקן נאוטיקה, המון בילאבונג, DC נייקי ריבוק למיניהן, דברים טובים שאין בארץ/יקרים בטירוף.

כל עוד אתה יודע מה לחפש, ואצל מי, אתה בהחלט תוכל להרוויח בטירוף. פולו ראלף לורן מקורית, עם המשלוח ב50 דולר זה בהחלט מציאה. במיוחד שבחנות המותג בארה"ב זה קרוב ל75 דולר אני מאמין.

אשמח לקבל קישורים למוכרים שהיה לך ניסיון טוב איתם לראלף לורן, נאוטיקה ושאר מותגים צפונבונים.

תודה. ;)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראה גם בהוליסטר בתקופת הסיילים באתר הרשמי - מכופרות שמגיעות ל30 דולר, טי שירטים שמגיעים ל19 דולר וכו'

בתקופת הסיילים אפשר למצוא טי שירטים של טומי ב20 דולר, גם ראלף לורן, אמריקן איגל 10 דולר וכו'

להוליסטר יש גם היום טישירטים ב20$, אבל הם לא יפים.

מה שהזוי זה שיש טישירטים שנראים ממש דומה ועולים 29$.

בעבר קניתי בהוליסטר חולצות עם הדפסים ממש יפים (ציורים מגניבים) ב 20-24$

לא הגיוני שהיום חולצה קצרה חלקה שרשום עליה הוליסטר, או סתם "קליפורניה 1970" תעלה 29$, נראה לי מגוחך, וזה עוד לפני ששילמת דמי משלוח ובקלות תצטרך לשלם גם מע"מ.

בפול & בר בארץ אתה קונה טישרטים פי כמה וכמה יותר יפים ב 60-70 ש"ח, בלי לחכות שבועיים למשלוח, וזה אפילו יוצא יותר זול.

אז על מה כל המהומה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נ.ב. זה רק אני, או ש100$ לקפוצ'ון זה עדיין מחיר מטורף גם במונחים של ישראל?

לקפושון זה הרבה כסף, אבל למדבקה זה זול מאוד;)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הגיוני שהיום חולצה קצרה חלקה שרשום עליה הוליסטר, או סתם "קליפורניה 1970" תעלה 29$, נראה לי מגוחך

על חולצות יקרות כתובות מילים יקרות. על חולצות זולות כתובות מילים זולות, או שלא כתוב כלום.

פעם, מחיר לרוב היה קונה איכות.

היום, בעיקר בתחום הבגדים, מחיר קונה שם, שלעיתים אין לו שום גיבוי, כמו כל המותגים האלה שצצו כמו פטריות אחרי הגשם, ומוכרים דברים במחיר מופקע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אשמח לקבל קישורים למוכרים שהיה לך ניסיון טוב איתם לראלף לורן, נאוטיקה ושאר מותגים צפונבונים.

תודה. ;)

לבעלי הניסיון בהזמנות,אולי תשתפו אותנו עם כמה לינקים לחנויות\מוכרים באייבי?

מצטרף לבקשות. :-)

אם למישהו יש נסיון עם מוכר/ים איכותיים, אנא שתפו בבקשה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם טוב ומתאים לך - תקנה. האמינות שם גבוהה מאוד.

מה הסיבה לחטטנות למה כדאי למוכר ואיך הוא יכול למכור במחיר כזה?

לדעתי זה עניינו בלבד. אני מניח שאף אחד לא מפסיד. ושמתח הרווחים סביר ונמוך מההגזמה שמקובלת בישראל.

אני קונה שם הרבה שנים, מרוצה בכל המקרים, ועל הדרך חוסך לא מעט.

אליס בארץ הפלאות מוסרת ד"ש. מה שאתה אומר אולי נכון לעולם מושלם בו כל המוכרים אמינים ואין שום סיכוי לקבל סחורה פגומה.

מה הסיבה לחטטנות? אולי כדי לקנות בצורה נבונה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...