Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

>> אהבל גדול

> אהבל

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איפה אמרת שזה?! תאילנד???

בוא'נה, אפילו התאילנדים עקפו אותנו כבר ברמת ההתקנות והרכבי תצוגה שלהם.

תכין את הארנק כי נראה לי שאחרי התמונות האלה אתה הולך לקבל הרבה הודעות של "תעשה לי טובה, תביא איתך לארץ איזה מגבר קטן בישבילי. אולי איזה סופר-בילט 8." - ייכנס למזוודה לא??? :lol:

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

הזכרת לי את הטיול שלי לשם, אם זה נראה מטורף אז במקאוו זה אפילו יותר מיזה. המגוון שם הוא פשוט מטורף והדברים שנוסעים שם ברחובות הם חלום, גם הפשוטים שברכבים ה"משופרים" שלהם.

דבר אחד בטוח, הליסינג בארץ הרג את היופי של המכוניות היפניות. בזמן שבמזרח יש המון גירסאות מדהימות של המזדות והטויוטות אצלנו רוב מה שקיים זה רכבים עם המינימום של המינימום באבזור ואפילו מתחת לזה... כמה חבל.

פורסם

עוד חודש אני טס לתאילנד..

איפה החנות הזו? חשבתי להביא את הפיוניר p99, יש לך מושג מה המחיר שלו שם?

HU:Pioneer DEH-80PRS Amp's:Celestra Fa 475 + Sundown SAE1000D

MIDBass:Hertz HSK XL TW:Dayton Audio RS28F-4 SUB:DC - Lvl 2 - 15'

פורסם

אתם בכלל משווים!! פה זה שוק ל100 איש בלבד ושם לפחות למיליון אם לא יותר!

איפה שיש יותר אנשים שמשלמים ייש מגוון ורמה גבוה יותר...גם מרוסיה אנחנו רחוקים שנות אור ברמה אין מה לעשות אנחנו מדינה קטנה וזה מה יש.

כמה באמת עלה ה99 שם?

פורסם
הזכרת לי את הטיול שלי לשם, אם זה נראה מטורף אז במקאוו זה אפילו יותר מיזה. המגוון שם הוא פשוט מטורף והדברים שנוסעים שם ברחובות הם חלום, גם הפשוטים שברכבים ה"משופרים" שלהם.

.

מה כבר נוסע ברחובות מקאו או רחובות תאילנד ?

אני אגיד לך,

בתאילנד נוסעים הרבה פיק-אפ(ים) מונמכים ומצועצעים להחריד ופה ושם כמה הברקות יותר מעניינות,מעניינות אבל לא נפוצות.

במקאו גם נוסעות כל מיני טויוטות מצועצעות, מה כל כך מיוחד בהן?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

התאילנדים חזק בנושא של שיפורי רכב, הטוק-טוקים המאובזרים ומשופרים שראיתי בפוקט זה משהו שלא רואים כל יום.

מה שכן, אני לא בטוח שהכל יותר זול שם, המלך שם הטיל מס גבוה מאוד על מוצרי יוקרה (מה שלא מונע מהעשירים המופלגים לנוע בפרארי).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
>> אהבל גדול

> אהבל

חיכיתי ל"אהרה" הזאת וידעתי איכשהו שזה יבוא מאליקו :-D

ראיתי את התמונות, השפרצתי :-P

המחירים לדעתי לא יהיו זולים בהרבה מכל מקום אחר איך שאני חושב, פשוט יש אפשרות בצורה כזו לחסוך משלוח ומיסים או לפחות משלוח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ועדיין לא אמרת איפה זה בתאילנד !?!?

Hu: iPad 2 64gb 3G Signal Extractor no DAC (Toslink digital): cambridge audio ID100 @

Processor: Alpine H701 @ 3-amps: Zapco competition C2K-4.0X.P ,C2K-3.0XP,@

Component 3-way: Sinfoni S Mono Amp: Pantera one @ Sub: HX300D

פורסם

יש להם אתר - www.rocketsound.co.th או משהו כזה - אתה יכול לראות את זה במדבקות על השמשות של הרכבים שלהם.

אתה יכול לברר בעצמך את כל הפרטים שאתה רק רוצה :-D

וואי וואי איזה יפהיפות - כנסו לאתר!

זה.. הפיל אותי!

http://www.rocketsound.co.th/?cmdmode=art_detail&artid=1277

והנה מפת הגעה :)

http://www.rocketsound.co.th/index.php?cmdmode=contact_us

עזבו שהכל בתיאלנדית - תכניסו אימייל, שם ותשלחו את הפרטים

והנה לינק למכוניות ההדגמה שלהם - פשוט תענוג

http://www.rocketsound.co.th/index.php?cmdmode=art&art_group=240

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
התאילנדים חזק בנושא של שיפורי רכב, הטוק-טוקים המאובזרים ומשופרים שראיתי בפוקט זה משהו שלא רואים כל יום.

טוקטוק משופר?...

:lol:

רוב השיפורים של התאילנדים נראים כמו משהו שיותר מתאים לשירשור התמונות וסרטים מצחיקים באופ טופיק, יש פה ושם רכבים משופרים בטוב טעם, הרוב זבל מהסיבה שהתאילנדי הממוצע צריך לעבוד הרבה שנים כדי לאפשר לעצמו שיפורי רכב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ועדיין לא אמרת איפה זה בתאילנד !?!?

זה בבנגקוק. אנחנו רק מפנטזים שיהיו לנו סדנאות כאלה בארץ אבל השוק מצומצם וגם ככה הישראלי הממוצע לא מוכן לשלם.

פורסם

לדעתי דווקא הרבה אוהבים לשמוע טוב ברכב והכל כמובן תלוי בצרכים של הבנאדם,אם המחירים לא היו כ"כ מושחטים אני מאמין שהשוק היה גודל בעוד כמה אחוזים.

Scan Speak

פורסם

דן הדברים שאתה כותב נכונים לתקופה של לפני כמה שנים לא היום. פערי המחיר של הציוד הצטמצמו מאוד. לגבי ההתקנה אין מה לעשות מה שקסטום עולה בהתאם. קח לדוגמא את התקנת הצי׳טה באלפא 159 יש לך מושג כמה שעות עבודה נשרפו על הדבר הזה? הרבה פעמים לקוח לא מבין את התמחור עד שהוא נחשף לתהליך העבודה ואז כל קו המחשבה שלו משתנה. אתה יכול גם לשאול את אדי כמה שעות עבודה נשרפו על הדיבורית שלו. תאמין לי יום אחד אצלי בסדנה בזמן שיש עבודת קאסטום תגרום לך לחשוב אחרת ולהבין טוב מאוד מהיכן נובע התמחור וגם למה חנויות לא מתמקצעות ומציעות שפע אפשרויות התקנה אלא סטנדרט שלרוב ברמה ירודה וחסר כל יצירתיות.

• תוכן חדש...