Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"למה חנויות לא מתמקצעות ומציעות שפע אפשרויות התקנה אלא סטנדרט שלרוב ברמה ירודה וחסר כל יצירתיות."

זאת בדיוק השאלה של היום, + המחירים שהם דורשים, "התקנת" משתיק RCA עלה ברכב של חבר 180 ש"ח כולל המפצלים הכי זולים בשוק,אחרי שראיתי את זה לא האמנתי שהוא ייצא כזה פראייר וגם הוא לא ממש האמין.

לא פלא האנשים מפסיקים לקנות דברים.

Scan Speak

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דן הדברים שאתה כותב נכונים לתקופה של לפני כמה שנים לא היום. פערי המחיר של הציוד הצטמצמו מאוד. לגבי ההתקנה אין מה לעשות מה שקסטום עולה בהתאם. קח לדוגמא את התקנת הצי׳טה באלפא 159 יש לך מושג כמה שעות עבודה נשרפו על הדבר הזה? הרבה פעמים לקוח לא מבין את התמחור עד שהוא נחשף לתהליך העבודה ואז כל קו המחשבה שלו משתנה. אתה יכול גם לשאול את אדי כמה שעות עבודה נשרפו על הדיבורית שלו. תאמין לי יום אחד אצלי בסדנה בזמן שיש עבודת קאסטום תגרום לך לחשוב אחרת ולהבין טוב מאוד מהיכן נובע התמחור וגם למה חנויות לא מתמקצעות ומציעות שפע אפשרויות התקנה אלא סטנדרט שלרוב ברמה ירודה וחסר כל יצירתיות.

יוסי, נכון. שעות העבודה לכל פרט קטן הם רבות ודורשות אופי מיוחד ורמת מיומנות גבוהה מאוד, יצירתיות והבנה טכנית, לכן התמחור בהתאם גבוהה בארץ ומתקינים לא נכנסים לזה והולכים על סטנדרט.

כנראה שבתאילנד עדיין שעת עבודה לאיש מקצוע נמוכה ואפשר לשים כמה אנשים על פרוייקט ויש ידע רב ותמיכה טכנית של חברה, יכולות אמנותיות גבוהות ביותר של בעלי המקצוע ואופי של אמן, כבוד ללקוח, גורמים לכך שענף ההתקנות פעיל מאוד שם עדיין.

וכן יש שם את הנושא של תחרותיות של התקנות ברכבים שדוחף את הענף.

רמת הגימור של הציוד שם היא מושלמת, עבודות צביעה נהדרות על בניות, עבודות פרפקס תאורה חומרי בד מיקום הציוד בחירת הציוד..מושלם. ראיתי איך יושבים אם הלקוח על כל פרט, מציירים מסבירים משמיעים...ושירותים נוצצים, מושלם.

הלואי..

מני

פורסם
דן הדברים שאתה כותב נכונים לתקופה של לפני כמה שנים לא היום. פערי המחיר של הציוד הצטמצמו מאוד. לגבי ההתקנה אין מה לעשות מה שקסטום עולה בהתאם. קח לדוגמא את התקנת הצי׳טה באלפא 159 יש לך מושג כמה שעות עבודה נשרפו על הדבר הזה? הרבה פעמים לקוח לא מבין את התמחור עד שהוא נחשף לתהליך העבודה ואז כל קו המחשבה שלו משתנה. אתה יכול גם לשאול את אדי כמה שעות עבודה נשרפו על הדיבורית שלו. תאמין לי יום אחד אצלי בסדנה בזמן שיש עבודת קאסטום תגרום לך לחשוב אחרת ולהבין טוב מאוד מהיכן נובע התמחור וגם למה חנויות לא מתמקצעות ומציעות שפע אפשרויות התקנה אלא סטנדרט שלרוב ברמה ירודה וחסר כל יצירתיות.

דן,

גם לפני שהגעתי לעשות את הפרוייקט אצל יוסי היה לי המון כבוד לעבודות קוסטום ולמלאכה - משתי סיבות מאוד פשוטות:

1. אני בן של מורה למלאכה, אומנות וחינוך מיוחד.

2. אני בעצמי עושה עבודות קסטום שכוללות, עץ, מתכת, פיבר ופלסטיקה, ריפוד, חשמל, אלקטרוניקה, מכניקה.

אין לי כמובן לא את המכשור הדרוש לרוב העבודות האלה, לא את הזמן הדרוש וגם לא את הסבלנות הדרושה בכדי להגיע לעבודה ברמה גבוהה. יש לי שכל ומוח (יש הבדל בין השניים) אבל אין לי את האופי הנדרש או יותר נכון הלך הרוח הנדרש לעבודות האלה ולא את התנאים.

ברגע שנכנסתי לסדנא של יוסי מבחינתי הגשמתי חלום - וכשיצאתי מהסדנא שלי יוסי זו כבר היתה מציאות על 4 גלגלים.

הסבלנות, הפדנטיות, הפרפקציוניזם הבלתי מתפשר שנדרשים לעבודות שכאלו הם בלתי נתפסים - אם אתה היית מבין שאתה מקבל שיחת טלפון בעשר בלילה כי בעל המקצוע שעובד לך על הרכב מזמין אותך לראות חלק מהעבודה - אתה היית צובט את עצמך בכדי להאמין שזה באמת קורה.

אם אתה היית קולט שמישהו פינה שלושה ימי עבודה בשבוע רק בכדי לעבוד על הרכב שלך ולו בכדי לשחרר לך אותו מוכן לנסיעה בזמן שביקשת - אתה היית מבין מה היקף העבודה.

אם אתה היית קולט כמה זמן לקח להכין חלק מהפריטים הכל כך קטנים האלה אתה היית מבין שזה לא משתלם אלא אם כן אתה מתמחר את זה במחיר שלפחות יחזיק את המקום שלך במאזן.

אני אגיד לך את זה ככה - העבודה שנעשתה ברכב שלי ע"י יוסי מבחינתי שווה כל שקל ששילמתי עליה.

אני אגיד לך עוד משהו - אני עדיין יכול לעשות עבודות קאסטום בעצמי - אבל אם אני יכול להרשות לעצמי לא לכער את הרכב ולקבל את השלמות שיוסי מסוגל להציע - אני גם מוכן לשלם על זה.

ותיקח בחשבון שאנחנו מדברים כאן על עבודות קסטום - עבודות של התקנות סטנדרטיות שלא צורכות שינוי מבנה זה סיפור אחר לגמרי והתמחור כאן הרבה יותר נמוך.

עכשיו - תביט טוב טוב בתמונות של הסדנא בתאילנד - זה בגודל של קניון! יש להם שלוש קומות ושטח שלם של מוסכי התקנה, אתה יודע כמה ציוד אפשר להכניס שם?

יוסי צודק כשהוא אומר שאנחנו יכולים רק לחלום על זה - ראית פעם מתקן לסיבוב שלדה? ראית פעם איך בPIMP MY RIDE מתקינים מסכים בתקרה? - הם בכלל הופכים את המרכב של הרכב...

בפעם הראשונה שראיתי את זה אמרתי WTF! הם מפרידים שלדה של רכב מהשאסי רק בשביל שיהיה להם נוח לעבוד? אתה יודע שיש מפעלים רבים שבהם התחנה בה מחברים בין המרכב לבין השאסי -> נקודת החתנה (מלשון חתונה של השלדה עם השאסי). ? יש לך מושג איזו עבודה זו?

בקיצור זו סקאלה אחרת של עבודות ואנחנו רחוקים משם שנות אור.

ואפרופו דן - אנחנו במלכוד נוראי - כשזוג ממוצע היום צריך לקחת משכנתא של 6K לחודש בממוצע במקום 3K לחודש בממוצע והשכר הממוצע כמעט ולא זז ממקומו - זו מלכודת!

במצב כזה אנשים לא יכולים להרשות לעצמם מותרות ואתה מקבל ארץ שנראית כמו שהיא נראית ופורום שנראה כמו שהוא נראה - אני מקווה שעוד בדור הזה אנחנו נחזור למשק נדל"ן שפוי ואנשים יוכלו לחזור להנות ממותרות. כל אחד ומה שעושה לו טוב רק לא המציאות הנוכחית - זו זוועה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, עד שלא תראה טוק טוק שיש לו 3 קומפוננטים שונים,2 סאבים 10' בתיבה פורטד, מגוון לדים מכל הכיוונים ונגן דיבידי של אלפיים, לא תנוח. מצבר פריקה עמוקה זה חלק אינטגרלי.

והתקנות מולטימדיה במיקרו אוטובוסים של טויוטה מתקרבים לרכבי הדגמה. וזה כמעט כל מיניבוס.

ולגבי מוניות פרטיות, 3 וופרים בדלת זה כבר לא מעלה לי גבע.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אתה אומר פותחים סטארטאפ בתאילנד אה?

נולדתי במקום הלא נכון! :?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אדי, עד שלא תראה טוק טוק שיש לו 3 קומפוננטים שונים,2 סאבים 10' בתיבה פורטד, מגוון לדים מכל הכיוונים ונגן דיבידי של אלפיים, לא תנוח. מצבר פריקה עמוקה זה חלק אינטגרלי.

והתקנות מולטימדיה במיקרו אוטובוסים של טויוטה מתקרבים לרכבי הדגמה. וזה כמעט כל מיניבוס.

ולגבי מוניות פרטיות, 3 וופרים בדלת זה כבר לא מעלה לי גבע.

על זה אני מדבר :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

חברים יקרים קבל משהו

B24_1.jpg

אם שמתם לב לרדיו דיסק שמאחורי הבחורה אז יש לי חדשות רעות בשבילכם :lol::lol:

בכל אופן ג-ן ע-ד-ן

ואוווו מטורף כל המוצרים שיש שם אבל במחשבה על זה בתכלס תילנד זה לא מקום שלכל אחד שמה יש בכלל כסף לקנות RCA שלא נדבר על רכב...

מעניין אותי ליראות פיל עם סאבים והתקנות :-D

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

פורסם

יבגני :-D

אני רק מקווה שאתה זוכר איפה ואיך התעוררת אחרי המסיבה של הלילה :roflmao:

מה? איך נכנס לחדר סוס? :shock::-D:-D:-D

:-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...