Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחר אני הולך לבדיקה, תקראו ותגידו לי מה דעתכם

shachar
שימו לב! השרשור הזה בן 7494 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חיפשתי אותו משפחתי בתקציב של עד 45000. לא מעניין אותי לכך ביצועים אלא אמינות ושיהיה מרווח מאוד.

מצאתי מגרש מכוניות, ושם הראו לי מזדה 626 שנת 97 יד שניה פרטית לדבריו עם 97000 ק"מ שזה יחסית נמוך. הוא הציע לי את הרכב ב 43000 במקום מחירון של 51000.

הוא נותן לי אחריות על גיר ומנוע למשך חצי שנה והוא גם מתחייב בזכרון דברים שאם תוצאות הבדיקה מראות על פגיעה בשילדה או מנוע או גיר פגומים הוא משלם את עלות הפגיעה.

עכשיו על פניו זה נראה יותר מדי טוב, איך אומרים "הכלה יפה מדיי", אבל לפעמים הכלה סתם יפה ושיחקת אותה.

יש לציין שלא ראיתי משהו חריג במגרש. הקילומטראז' של המכוניות לא היה נמוך, הוא הציע לי הנחות די יפות על כל הרכבים לא רק על זה ספציפי.

אני חשבתי לפני שאני לוקח לבדיקה לעשות את הדברים הבאים:

1. כמובן ללכת למוסך מורשה מזדה ולבדוק היסטוריית טיפולים וקילומטראז'.

2. להחתים אותו שגם אם מסתבר שהרכב מליסינג או חברה הוא משלם עלות בדיקה. האם נהוג לקחת את הרשיונות לדואר לבדיקה עוד לפני הבדיקה??

3. אני אפתיע אותו בשממש כמה דקות לפני הבדיקה ואני אקח אותו למכון אחר מזה שאמרתי לו. אני גר בראשל"צ ואמרתי לו שאני רוצה לקחת את האוטו לקומפיוטסט, אבל אני מפחד שהוא מקושר עם המכונים באיזור, אז אני רוצה לקחת אותו למכון אחר. האם מישהו מכיר מכון טוב באיזור יפו- חולון- ת"א??????????

מה דעתכם האם הוא עובד עלי, והאם אני עושה את כל מה שניתן על מנת להבטיח שאני לא זורק סתם 420 שקל לפח.

אני אשמח לתשובה מהירה כי אני רוצה לבדוק את האוטו כבר מחר

בתודה מראש לעונים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משהו שהטריד אותי בהודעה :

והוא גם מתחייב בזכרון דברים שאם תוצאות הבדיקה מראות על פגיעה בשילדה או מנוע או גיר פגומים הוא משלם את עלות הפגיעה.

הוא משלם על הפגיעה ?? או שהוא משלם על הבדיקה !?

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכון בדיקה, קומפיוטסט באזור התעשיה הישן ליד מצות ראשון. מומלץ מאוד, לא הייתי חושש מאיזה שהיא קומבינה בין המכון לבעל המגרש.

מכון אחר שהוא מומלץ לדעתי אבל לא ממש באזור הוא מבדק בהרצליה.

למעשה את הדברים החשובים באמת רשמת... לבדוק את הק"מ במוסך, לבדוק שאין ליסינג \ השכרה \ חברה באחת הבעלויות הקודמות. שים לב שזה אכן יד שניה, קרי ברישיון הרכב בעלים קודמים - 01.

לך לבדיקה כאשר בידך (ולא אצלו) זיכרון הדברים לגבי החזר כספי במידה ומוצאים בעיה בבדיקה.

הייתי גם בודק את הנושא האחריות, לדעתי זה משהו שיהיה קשה לממש, ככה שאל תבנה על זה.

ניסית למצוא רכבים פרטיים ולראות כמה רוצים אליהם? (סתם תהייה).

ובנוסף (למרות שאם סוחר לרוב זה פחות בעייתי ועדיין) תבדוק ברשם המשכונות שהרכב לא ממושכן\משועבד\ לא יודע מה.

יש לו איזה היסטורית טיפולים כל שהיא?

גיא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכון בדיקה, קומפיוטסט באזור התעשיה הישן ליד מצות ראשון. מומלץ מאוד, לא הייתי חושש מאיזה שהיא קומבינה בין המכון לבעל המגרש.

למעשה את הדברים החשובים באמת רשמת... לבדוק את הק"מ במוסך, לבדוק שאין ליסינג \ השכרה \ חברה באחת הבעלויות הקודמות. שים לב שזה אכן יד שניה, קרי ברישיון הרכב בעלים קודמים - 01.

לך לבדיקה כאשר בידך (ולא אצלו) זיכרון הדברים לגבי החזר כספי במידה ומוצאים בעיה בבדיקה.

הייתי גם בודק את הנושא האחריות, לדעתי זה משהו שיהיה קשה לממש, ככה שאל תבנה על זה.

ובנוסף (למרות שאם סוחר לרוב זה פחות בעייתי ועדיין) תבדוק ברשם המשכונות שהרכב לא ממושכן\משועבד\ לא יודע מה.

גיא

יהיה כתוב ברשיון הרכב מודגש באדום בעלים קודמים 01 במקרה שלך.

יש גם בחולון מכון בדיקה, המקום שבו בדקתי את הפיאט שכמעט קניתי. אני לא זוכר את השם או הכתובת אבל בכל מקרה אני לא ממליץ עליו, כי חיכינו שם איזה שעתיים לבדיקה אבל בכל מקרה עושים שם בדיקה מדוקדקת.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גיא

יהיה כתוב ברשיון הרכב מודגש באדום בעלים קודמים 01 במקרה שלך.

יש גם בחולון מכון בדיקה, המקום שבו בדקתי את הפיאט שכמעט קניתי. אני לא זוכר את השם או הכתובת אבל בכל מקרה אני לא ממליץ עליו, כי חיכינו שם איזה שעתיים לבדיקה אבל בכל מקרה עושים שם בדיקה מדוקדקת.

יוסי.

לדעתי, עדיף לחכות שעתיים ולדעת שהרכב נבדק בקפדנות, מאשר לחכות 5 דקות כאשר זה גם הזמן המוקדש לבדיקת רכבך העתידי.

לשחר- את הבדיקה עדיף לעשות רק לאחר שבררת לגבי בעלויות קודמות.

ועוד תהיה קטנה, אם כתבת שאתה מחפש משפחתית, אז למה לא להסתפק בלאנטיס, שעלויותיה יהיו זולות יותר מה-626 ככל הנראה?

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ בחום על קומפיוטסט בת"א ביד אליהו !

בנוסף, אין חשש לדעתי מבדיקה בקומפיוטסט באיזור התעשיה הישן בראשון שכן חבר הפורום עובד שם והוא אמין ביותר :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה קודם כל לכל העונים. אז באמת לפעמים מגלים שהכלה נראית פיצוץ אבל עברו עליה אין סוף.

ביררתי במוסך מזדה וגיליתי שכבר בשנת 2002 היו עליה 125000, להזכירכם במגרש על המד מופיע 97000. התקשרתי למגרש והבעתי את כעסי על צורת התנהלותם. יש לציין שהמנהל התקשר אליי לאחר כמה שעות להתנצל על עוגמת הנפש. בכל מקרה נמשיך לחפש ואם מישהו מכם שומע על משהו אני אשמח לשמוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה קודם כל לכל העונים. אז באמת לפעמים מגלים שהכלה נראית פיצוץ אבל עברו עליה אין סוף.

ביררתי במוסך מזדה וגיליתי שכבר בשנת 2002 היו עליה 125000, להזכירכם במגרש על המד מופיע 97000. התקשרתי למגרש והבעתי את כעסי על צורת התנהלותם. יש לציין שהמנהל התקשר אליי לאחר כמה שעות להתנצל על עוגמת הנפש. בכל מקרה נמשיך לחפש ואם מישהו מכם שומע על משהו אני אשמח לשמוע.

צפוי.

מזל שהיית חכם וביררת מבעוד מועד.

אל תכנס יותר למגרשי מכוניות, הרכב שאתה מחפש (באשר יהיה) הוא רכב נפוץ מאוד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלה אולי לא קשורה כולכך אבל בכל זאת פרט שמעניין אותי.

לפי מה שאני יודע כדי לקבל פרטים על רכב במוסך מורשה צריך אישור מהבעלים. איך אתה קיבלתה את היסטוריית הטיפולים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שם המגרש הוא מיסטר קאר בפינה של רחוב הנשיא הראשון והרצל ברחובות.

במקרה של המוסך פשוט יש לי חבר של חבר שמכיר מיהו שעובד במוסך של מאזדה והוא בירר לי בתור טובה. אבל באמת הם לא הסכימו לתת פרטים בלי הנהג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שם המגרש הוא מיסטר קאר בפינה של רחוב הנשיא הראשון והרצל ברחובות.

במקרה של המוסך פשוט יש לי חבר של חבר שמכיר מיהו שעובד במוסך של מאזדה והוא בירר לי בתור טובה. אבל באמת הם לא הסכימו לתת פרטים בלי הנהג.

מצחיק, אבל גם לי יש סיפור מאותו מיסטר-קאר.

בזמנו שחיפשתי רכב ראיתי שמה פיאסטה, שחורה, שלוש דלתות עם סאנרוף.

רכב דיי יפה.

סיומת 00 - יענו ייבוא אישי.

טוב, נכנסתי, עשינו סיבוב הרכבים כלל הרכבים נראו דיי טוב במגרש.

הלכתי לפיאסטה, כמה שפשופים, לא נראתה מלוקקת במיוחד, אבל מצבה היה סביר +- לרכב בן יותר מ-10 שנים.

ביקשתי פרטים, נאמר לי שהרכב יד ראשונה... ייבוא אישי.. 110K ק"מ (הבעיה בפיאסטה היא שהמד אוץ הוא בן 5 ספרות -> כלומר אי אפשר לדעת אם המנוע עבר 110,210,510 ק"מ).

עד כאן הכל טוב.

ביקשתי לפתוח מכסה מנוע.. להניע... הם נתנו לי את המפתחות, שום סוכן לא ליווה אותי.. יענו חופשי לחלוטין להסתכל ולבדוק מה שבא לי.

מצד אחד מעיד טיפה על זלזול, מצד שני זה מראה שהם נותנים לך חופש ולא לוחצים.

ראיתי התרשמתי, עד כאן הכל סביר.

עד ששאלתי מה המחיר... התשובה: 14K!!!

שזה המחירון של פיאסטות יותר חדשות ב3-4 שנים.

שאלתי לפשר המחיר והוא אמר.. "תראה, זה לא פיאטסה רגילה (ברור..ברור..) זה הדגם עם המנוע 16V ולכן המחיר יותר יקר.. עזוב אותך מהמחירון, הדגם הזה לא מופיע במחירון".

טוב, הלכתי הביתה פתחתי מחירון... והפלא ופלא... פיאסטה 91 או 93 אני כבר לא זוכר 16V כן קיימת, ואפילו בגרסאת שלוש דלתות עם סאנרוף (חסר שיהיה רשום שמה גם צבע שחור וזה בדיוק הרכב שראיתי) המחיר היה כ-9K במחירון.

כלומר כמעט 40% פחות.

אם אתה כמעט נשרפת שם ואני כמעט נשרפתי שם.

אז לפי דעתי, שווה להזהיר את הציבור.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
מה שעות פעילות בקומפיטסט ראשון בימי שישי?

ומה מחיר שם בדיקת רכב לפני קניה?

לא יותר הגיוני לחפש את המספר שלהם ולשאול אותם מאשר להקפיץ דיון מלפני חודש?

תתקשר ל:

039661958 039641247

תשאל!

גיא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7494 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...