Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

קניתי לפני כשבועיים פולו 16V 2004 ידנית עם 82000 ק"מ.

במכון בדיקה נאמר לי שהקלאץ' גבוה אך לא מחליק וכנראה שהגיע כמעט לסוף חייו.

אני אחרי 10 שנים של נסיעה רק על אוטומט ולא ממש יודע איפה צריכה להיות נקודת החיבור של הקלאץ', בינתיים אני מצליח לנסוע עם הקלאץ' ורציתי לדעת אם עלי לרוץ למוסך ולהחליף קלאץ' או שעלי לחכות לסימני גסיסה כלשהם ועד אז לא לדאוג.

בנוסף, נאמר לי שהמנוע רועד טיפה ושהתיקון של זה הוא תיאום מנוע או משהו בסגנון. אני בקושי מרגיש את הרעידות בעמידה ברמזורים.

תודה רבה ויום טוב,

בן

פורסם

שלום,

היה לי בדיוק אותו דבר עם הגולף שלי לגבי הקלאץ, הבנתי שזה לא דחוף לתיקון, אבל מומלץ מתישהו לטפל בזה, אני מאוד מרובע אז החלפתי את זה באותו רגע.

לגבי הרעידות במנוע, זה בעייה בתושבת לפי מה שאני יודע, ומומלץ לתקן את זה בהקדם, שלא יחמיר, לי זה עלה גרושים יחסית כזה דבר, בסביבות 600 שקלים ככה, ואתה מרגיש בהבדל בצורה משמעותית, גם אם כרגע אתה לא מרגיש כ"כ את הרעידות, אני הופתעתי מזה מאוד, כי רק אחרי שתיקנתי את זה הבנתי כמה המנוע רעד לפני זה.

בכל מקרה אני רק יכול להמליץ על המוסך שלי שעשו לי עבודת קודש ברכב, אם אתה באיזור הצפון, מומלץ מאוד טכנואקספרס שנמצא בטירת הכרמל, באמת עשו לי הנחות והיו בסדר גמור איתי.

פורסם

לשאול תמיד אפשר, הבעיה שאני לא זוכר...

אני רק יכול להגיד לך שבזמנו אני בדקתי ובקלאץ מאוד מאוד מומלץ לקנות את המקורי ולא את החלופי,

אם אני לא טועה זה עלה לי 800 אבל אני ממש ממש ממש לא רוצה להתחייב על המחיר כי אני לא סגור על זה,

ורק שתדע שזה מגיע ב3 חלקים כשאתה קונה את זה שלא יעבדו עליך או משהו

פורסם

אחרי בדיקה במורשה אמרו לי שהחלק עולה באזור ה-2000 ש"ח בלי עבודה.

אולי בכל זאת אנסה לסחוב עד שהקלאץ' יתחיל לקרטע :)

פורסם

אתה מאזור ה מרכז? אם כן תרים טלפון למוסך רון,

http://rongarage.co.il/main.html

הוא ייעץ לך לגבי המצמד ומחירים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמו שנכתב אם הקלאטש' כרגע תקין ומפריד אין צורך לרוץ ולהחליף אותו, רעידות יכולות לנבוע מדברים נוספים ולא רק מתושבות מנוע בלויות.

ממליץ לך להכנס למוסך רון (מצויין למעלה) ולבקש חוו"ד.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תודה לכל המגיבים!

אקח את העצתכם ואבקר בימים הקרובים במוסך רון. מקווה שלא יהיה משהו רציני (למרות שהורדתי את המוכר במחיר על הקלאץ' והרעידות)

פורסם

לפני שנתיים קניתי רכב עם 95 אלף ק"מ (לא פולקסוואגן), ובבדיקה רשמו שהקלאצ' מפריד גבוה.

נסעתי בשנתיים האלה מעל 60 אלף ק"מ, ואין לי שום כוונה להחליף מצמד בקרוב.

בקיצור, מה שכותבים בבדיקות האלה צריך לקחת בפרופורציה.

תיכנס למוסך רון, והוא יגיד לך, מה מצב אצלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...