Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית מביא בקבוק לבן ובקבוק אדום. ב200 ש"ח אתה בהחלט יוצא מרוצה.

לבנים - גוורצטרמינר או שרדונה של עמק האלה. ללא תחרות לטעמי.

אדומים - כלל האצבע שלי אומר - אם יין מעל 60 ש"ח הוא יין לא טעים, בעל היקב צריך לסגור את הבאסטה. וברצינות. פטיט קסטל הוא יין טעים מאוד לטעמי, גם ריוחה פאוסטינו VI. קברנה של ברבדו ממש לא רע ואן בא לך לבשוויץ קצת, יין לא פורמלי ובהחלט מרשים הוא הקנונקופ קאדט הדרום אפריקאי.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מרפרוף קל פה אף אחד לא הציע את דלתון שהוא מצויין.

יתיר וירדן גם מציעים יינות אדומים מצויינים, השאלה הגדולה היא מה מר אבא של בחורה אוהב, קברנה או מרלו?

כמו המשפט הידוע ״כשאתה נכנס לפניה עוורת ולא יודע כמה היא חדה- כנס בהיגוי יתר״, במקרה זה אמליץ לך שאם לא ידוע מה הוא מעדיף- לך על קברנה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הפייבוריט שלי הוא דווקא שאטו גולן.

ואני מצטרף להמלצה על היינות מבורדו שיש בדרך היין.

ללנד דה פומרול (Lalande-de-Pomerol) של כריסטיאן מואיקס הוא אחד החביבים שם ועולה חצי מהתקציב שלך.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
קבל:

עד 60 ש"ח-

1. יקבי רמת הגולן, ירדן הר חרמון.

2.כרמל מזרחי, רכס אדום.

הבן אדם רוצה לעשות רושם טוב על האבא של המיועדת להיות אשתו ואתה ממליץ לו על חומץ בן יין?

אתה ברצינות רוצה שהוא יביא הר חרמון לחובב יין? שיביא גאטו נגרו ושיתגרשו כבר עכשיו ויסגרו עניין:wink:

החל מ-65 ועד 80 ש"ח-

1.כרמל מזרחי, סדרה אזורית, מרלו.

2.כרמל מזרחי, סדרה אזורית, פטיט סירה.

3.כרמל מזרחי, סדרה אזורית, קברנה סוביניון.

גם על הסדרה האזורית הייתי מדלג אבל זה רק כי זה טעמי האישי.

כמו שאמרתם, אי אפשר לדעת מה האבא אוהב אבל זה לא רלוונטי בדיוק כמו שמה שהאמא מבשלת זה לא רלוונטי (בכדי להתאים את היין), מדובר בזה שלא מגיעים לארוחת ערב בידיים ריקות ואם האבא חובב יין אז המחווה יותר חשובה מהתאמת היין לטעמו האישי או לרכיבי הארוחה.

בקבוק יין חגיגי שלטעמי אי אפשר לפספס איתו הוא גמלה קברנה סובניון של יקבי רמת הגולן, צריך לעלות כ 80 ש"ח, ביתרה אל תזניח את האמא וקנה זר פרחים יפה.

המחזר המושלם יגיע לארוחת הערב הראשונה אצל הורי בת הזוג מלווה בבקבוק יין לאבא, זר פרחים לאמא ובונבונירה לבת הזוג (או לאחות הקטנה במידה ויש), נשמע קצת מיושן אבל תאמין לי, עושה את העבודה פ33ה!

אתה רוצה בכלל להפיל אותם, איך שמציגים לך את האמא אתה צריך להגיד לחברה "לא סיפרת לי שליש לך אחות צעירה":roflmao:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חשוב גם לקנות ממקום שאתה סומך עליו שאיחסן את היין כמו שצריך

מחזק את קודמיי שכדאי לדעת מה האבא אוהב

שאטו גולן בד"כ מצויין, יכול להגיע לגבול התקציב שלך לסדרות המצויינות שלהם

לסדרת ירדן (רמת הגולן) יש יינות מצויינים בין 130 ל 260 בהתאם לבחירה (מרלו 2008 שלהם נותן תמורה מצויינת למחיד לדעתי!)

אם האבא אוהבים יינות עם נוכחות גבוהה, ברוודו עם עדיפות לקברנה סביבון (הטעות במקור ;-) עוד שניה חנוכה לא?)

יתיר שהזכירו גם מצויין.

הימור באוויר שאני הייתי לוקח בלי לדעת לאן אני מגיע - סירה של ירדן, פוגע לטעם של הרבה אנשים.

היתי שם את כרמל בצד (כן אני יודע שיתיר זה כרמל, אבל אפילו הם החביאו את זה!)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

שכחתי לגמרי את יקבי צרעה המחודשים. שורש שלהם יין נהדר, על יתיר אין וכוח. גם על סירה של ירדן, אבל לא כולם אוהבים של סירה. מה שכן, אם אתה לא חובב, תשתדל לא להכנס לפינות של "לנסות להרשים" אם האבא מבין משהו ביין לא קשה לראות כשמישהו מנסה להיות מה שהוא לא. יין, אלא אם חוש הטעם/ריח שלך מפותח מסתכם בטעים מאוד, טעים, סבבה ורע (לדעתי, כן?).

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מתעלק על השרשור עם שאלת יין משלי; שתיתי ב"שגב אקספרס" יין של ברקן שאהבתי ושאינני סגור על שמו - או "טריו" משהו או "פינו" משהו. אין לו באתר תפריט של יינות אז אין לי מושג מה השם המדוייק, ויותר מכך גם אין לי מושג מהיכן להשיג אותו. מישהו מהמבינים כאן יודע לעזור?

תגובות בסגנון של : "הטעם שלך ביינות מחורבן, תקנה יין כזה וכזה כדי לדעת מה זה באמת יין אדום" יתקבלו בברכה :-D

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

פינוטאז'.

אכן, יין מוצלח של ברקן, בסביבות ה-50-60. קיים בכל חנויות המשקאות.

http://www.bakbuk.co.il/htmlpage/internal.asp?cat=4&nam=2932

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מניח שכשרות לא רלוונטית.

פלאם קלאסיקו הוא בלנד מעולה שגיליתי רק לאחרונה, מומלץ בחום. עולה בסביבות 80-90 ומקביל ברמתו ליינות יקרים בהרבה.

יש המון יקבים וסדרות מעולות בישראל, והאמת שעם רוב ההמלצות פה קשה ליפול.

רקנאטי ריזרב הם מעולים, והיו יינות הבית שלי בתקופה שהייתי שותה הרבה. יסמין הוא יין מצויין ביחס למחיר, בלנד קצת אגרסיבי אבל עושה יופי של עבודה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

חברים יקרים, יש לי רק להגיד שאפו! התגייסות מדהימה, לא ציפיתי לכול כך הרבה תגובות :-D

החלטתי ללכת על גמלא קברנה סוביניון של יקבי רמה"ג, לאחר התייעצות עם עוד מכר שמבין קצת הוא אמר שזה יין טוב וגם פה המליצו עליו.

יש למישהו מושג אם יש את היין הנ"ל בבנא משקאות בצומת ביל"ו?

פורסם

מזל טוב על בחירה מצוינת (טוב נו, אני המלצתי עליו אז איך לא מצוינת :lol: ).

יין שמצד אחד הוא מכובד ומרשים, מצד שני לא יקר ואי אפשר ליפול איתו.

יין שמזכיר קצת טרואר בורדו.

ואם כבר החלטת ללכת על המלצה שלי אז לך עד הסוף וקנה גם זר פרחים ובונבוניירה.

תשואה מובתחת עוד באותו לילה! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בתחת עוד באותו לילה! :wink:

לא רע בכלל, לו רק ידעתי את המתכון כשהייתי צעיר יותר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...