Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שבימים הקרים שאנו נמצאים בבוקר, בבקרים כאשר אני עולה על פס האטה ב 30-20 קמש ככה,

יש רעש מהבולמים, כאילו שהטמבון נוגע ברצפה, רעש של קרקוש כזה.

הטמבון בוודאות לא נוגע ברצפה, הרעש בא מהבולמים.

פעם קרה לי שהיה ממש רעש מבולם אחד בפניות וכו, שימנתי אותו עם WD40 והרעש הפסיק.

הבולמים תקינים, בולמים כמו שצריך.

פשוט הרעש הזה מעצבן.

בצהריים \ לאחר נסיעה ממושכת הרעש כמעט ולא קיים אלה אם אני עולה מהר על פס האטה \ מהמורה בכביש.

ושומעים את הרעש.

נסיתי לשמן שוב פעם את כל הבולמים, אך הדבר לא עזר יותר מידי.

אולי יש איזה גומיה שצריך לפתוח לפני השימון ולהחזיר אותה לאחר מכן?

אולי ספרי אחר? גריז?

האם הדבר יכול להזיק לבולמים במידה ועולים על פס האטה מהר מידי?(חוץ מהבלאי המואץ?)

לדעתי הרעש קיים רק מהבולמים הקדמיים.

כאשר בבוקר אני מפעיל לחץ על הבולמים ומנענע את האוטו עד כמה שאני יכול הרעש איננו.

אני מצליח לתלתל אותו, בחור גדול.

לדעתי הרעש בנסיעה כי הבולם מקבל לחץ ישיר יחסית.

רעיונות? תודה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

לצערי נתקלתי החורף בתופעה זהה ברכב שלי[ אסטרה 2002 ] ,

הבולמים עברו 175K , אין סימני נזילה , אך אני מניח שסופם קרב

פורסם

הרעש היה גם בעבר כאשר עליתי על פס האטה מהר יחסית.

פשוט בקור הוא חזק יותר.

הצמיגים בולמים טוב, לא מתעלל בהם, לוקח פניות רגוע.

אני חושב שזה מחסור בשימון, מחכה לדעת המומחים.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

הבולמים עברו 175K , אין סימני נזילה , אך אני מניח שסופם קרב

בולמים עם נסועה כזאת גמורים כבר מזמן, גם אם הם לא נוזלים. רוב הבולמים מאבדים מתכונותיהם ברמה מסוכנת (במקרה של צורך בבלימה פתאומית או סטיה חדה) כבר לאחר 80 אלף קילומטר, כאשר עיקר השחיקה היא פנימית (ולכן אין נזילה) בגומיות ובתותבים והחיבורים. אם סגנון הנהיגה והתנאים פועלים לטובת הבולמים - נסיעות ללא מטען, תפעול עדין, נהיגה בכבישים סלולים טוב, הקפדה על תחזוקה של שאר המכלולים וכדומה - אז חייהם יתארכו עד 100 אלף או אולי אפילו קצת יותר, אבל מעבר לכך יש צורך להחליף בולמים אף על פי שהם תקינים ולא נוזלים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...